- >
- Opskrifter>
- Bagværk>
- Gærdej, mager>
- Brød>
- Æblesurdej
Æblesurdej
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Vidste du, at du kan bruge æbler som gær?? Jo, den er god nok. Det tager tid og må siges at være noget af et cool køkken-eksperiment. Det er al ventetiden og arbejdet værd, for brødet kommer til at smage ganske særligt på den helt lækre måde.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til æblesurdej
Æblesurdej:
5-6 økologiske æbler
Æble
Køkkenredskaber til æblesurdej
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 blender
1 stort sylteglas med låg
1 tallerken
1 gaffel
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Søjleblender
Sylteglas
Middagstallerken
Gaffel
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Æblesurdej:
3.
4.
5.
6.
7.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 218 kJ / 52 kcal
Protein: 2 %
Kulhydrat: 93 %
Fedt: 5 %
Energiindhold er pr. 100 g. æblesurdej
Kostfibre: 0 %