Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Æblefyld:

3.

Tænd ovnen på 200 grader.

4.

Smør et ovnfast fad med smør.

5.

Vask æblerne, skær dem i halve, og skær kernehuset ud. Skær æblerne i grove tern, og læg dem i fadet. Se videoen.

6.

Kom sukker, kanel og rosiner i en skål. Bland det sammen med en røreske. Hæld blandingen over æblerne.

Crumble:

7.

Skær smørret i små stykker, og kom det i en stor skål.

8.

Kom hvedemel og mysli i skålen med smørret. Smuldr det sammen med hænderne, indtil det er ensartet og grynet.

9.

Hæld smuldredejen over æblerne.

10.

Bag æblekagen i 30-40 minutter, indtil den er gylden.

11.

Server den lune æble-smuldrekage med creme fraiche til.

Næringsindhold per portion

Energi: 11849 kJ / 2832 kcal

Protein: 4 %

Kulhydrat: 52 %

Fedt: 40 %

Heraf mættet fedt: 77 g.

Kostfibre: 3 %

Kokkeskolevideoer

Æble, skære i tern

Æble, skære i tern

Inspiration

Samlet tid: 70 min

Arbejdstid: 30 min