Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Sæt en bagerist midt i ovnen, og tænd ovnen på 200 grader.

4.

Smør et ovnfast fad (cirka 20 x 30 centimeter) med smør.

5.

Til fyld: Vask æblerne, skær dem i halve og skær kernehuset ud. Skær æblerne i grove tern, og læg dem i fadet.

6.

Kom sukker, kanel og rosiner i en skål. Bland det sammen med en røreske. Hæld blandingen over æblerne.

7.

Til smuldre-dej: Skær smørret i små stykker, og kom det i en stor skål.

8.

Kom hvedemel og müsli i skålen med smørret. Smuldr det sammen med hænderne, indtil det er ensartet og grynet.

9.

Hæld smuldredejen over æblerne.

10.

Sæt fadet på bageristen midt i ovnen. Bag æblekagen i 30-40 minutter, indtil den er gylden.

11.

Server æblekagen lun med creme fraiche. Mums!

Næringsindhold per portion

Energi: 1371 kJ / 326 kcal

Protein: 5 %

Kulhydrat: 52 %

Fedt: 43 %

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 38 min