Sovsekulør

"Sovsekulør" eller "kulør" er en smart genvej til den brune sovs. Man tilsætter kuløren til sovsen lidt af gangen, alt efter hvor brun man ønsker sovsen skal være.

Opbevaring

Opbevar sovsekulør i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Sørg for at sætte låget rigtigt på, når du har brugt kuløren. Læs på flasken, hvor lang tid sovsekuløren kan holde sig. 

Retter med sovsekulør

Hel kylling med æbler og svesker

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 2 timer

Arbejdstid: 60 min.

Brun sovs - jævning med hvedemel og mælk

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min.

Arbejdstid: 30 min.

Frikadeller med svinekød

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min.

Arbejdstid: 60 min.

Forloren hare med kartoffelmos

Sværhedsgrad: Svær

Samlet tid: 2 timer

Arbejdstid: 85 min.