Rødbeder (syltede)

Syltede rødbeder er rødbeder, der har ligget i en lage af sukker og eddike. Du kan købe dem som hele eller skiveskårne rødbeder, eller du kan lave dem selv. Syltede rødbeder smager sødt. Brug dem for eksempel som tilbehør til biksemad eller hakkebøffer. Prøv opskriften på hakkebøffer med brun sovs og kartofler her på gocook.dk.

 

Smag: Sødt.

Holdbarhed

1 måned i køleskabet (Åbnet)

1 år på hylden (Uåbnet)

Opbevaring

Opbevar syltede rødbeder i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Når du har åbnet for dem, skal du opbevare dem i køleskabet.

Retter med rødbeder (syltede)

Hakkebøffer med bløde løg

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Rodfrugtbiksemad

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 50 min

Arbejdstid: 30 min

Bøfsandwich

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Biksemad med spejlæg

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min