Ris (fuldkorn)

Fuldkornsris er brune ris, hvor skaldelene stadig sidder på riskornet. Fuldkornsris skal koge længere tid end almindelige ris. Du skal altid koge ris, før du kan spise dem.

Holdbarhed

5 måneder på hylden

7 måneder i køleskabet

Opbevaring

Fuldkornsris indeholder meget olie. De bliver derfor hurtigt harske og får en dårlig smag. Opbevar fuldkornsris i en lufttæt beholder efter du har åbnet for pakken. For eksempel i en køkkenskuffe eller et køkkenskab. Du kan også opbevare fuldkornsris i køleskabet. Her kan de holde sig i længere tid end i et køkkenskab. 

Retter med ris (fuldkorn)

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 35 min