Opbevar ricotta i køleskabet. Når du ikke har åbnet for osten, kan den holde sig i op til 14 dage. Når du har åbnet for osten, kan den holde sig i kortere tid, op til 3 dage.

Ricotta er et mejeriprodukt. Ricotta er en slags ost. Den er hvid, tyk og cremet. Ricotta smager lidt syrligt.
Du kan bruge ricotta til at lave hurtig frisk pasta i lag med ricotta, citron og basilikum.
3 dage i køleskabet (Åbnet)
14 dage i køleskabet (Uåbnet)
Opbevar ricotta i køleskabet. Når du ikke har åbnet for osten, kan den holde sig i op til 14 dage. Når du har åbnet for osten, kan den holde sig i kortere tid, op til 3 dage.
Samlet tid: 75 min
Arbejdstid: 50 min
Samlet tid: 60 min
Arbejdstid: 55 min
Samlet tid: 75 min
Arbejdstid: 45 min