Rasp

Rasp er tørret brød, som er smuldret i små stykker. Rasp har en gylden brun farve. Du kan købe rasp i supermarkedet eller lave det selv af brød, som er blevet tørt. Hak det tørre brød med en kniv eller riv det på et rivejern.

Opbevaring

Opbevar rasp tørt og mørk. Kom det i en bøtte med låg, og sæt bøtten i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. 

Retter med rasp

Lasagne med grøntsager

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 2 timer

Arbejdstid: 70 min.

Burger med paneret kyllingebøf

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 60 min.

Falafler på panden

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 13 timer

Arbejdstid: 60 min.

Kødboller med chilisovs

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min.

Arbejdstid: 65 min.