- Hjem >
- Leksikon >
- Kød og indmad >
- Pølser >
- Pølser
Pølser
 
Pølser kan være lavet med forskellige typer af kød. For eksempel grisekød, oksekød eller lammekød. Kødet bliver lavet til en fars, som man kommer ind i en tarm. Pølser kan du koge eller stege, før du spiser dem. Du kan også få tørrede pølser som fx chorizopølse eller pølser til pålæg på brød som kødpølse eller spegepølse.
Holdbarhed
 
          1 måned i køleskabet (Uåbnet)
 
          7 dage i køleskabet (Åbnet)
 
          2 måneder i fryseren
Opbevaring
Opbevar pølser i køleskabet. Når der ikke er åbnet for pakken, kan de holde sig i en måned. Når du har åbnet pakken, kan de kun holde sig i 7 dage. I fryseren kan de holde sig i 2 måneder.
 
 
 
