Mornaysovs

Mornay-sovs er en bechamel-sovs med ost. Det er en hvid sovs, som er lavet af smør, mel og mælk. Du kan købe mornaysovs færdiglavet, eller du kan lave det selv. Find opskriften her på gocook.dk. Brug mornay-sovs i lasagne. Prøv for eksempel opskriften på lasagne med kylling her på gocook.dk.

Holdbarhed

2 måneder på hylden (Uåbnet)

4 dage i køleskabet (Åbnet)

Opbevaring

Opbevar mornay-sovs, som du har købt færdiglavet, i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Når du har åbnet den købte mornay-sovs, og hvis du ikke har brugt det hele, så kan du opbevare resten i en plastikbøtte med låg og opbevare den i køleskabet. Hjemmelavet mornay-sovs kan holde sig 1-2 dage i køleskabet.

Retter med mornaysovs

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 50 min