Lys sirup

Lys sirup er en slags flydende sukker. Det består af 80 % sukker, og det gør det meget tykt og flydende.

Lys sirup har (som navnet afslører) en lys farve og en karamelagtig smag.

Man kan komme det i bagværk, for at hjælpe en dej med at hæve. Det giver også en mere sprød skorpe til brød, når man kommer lidt sirup i dejen. Og så kan det bruges til desserter, konfekt, is og kødretter.

Holdbarhed

1 år på hylden (Åbnet)

1 år på hylden (Uåbnet)

Opbevaring

Opbevar sirup tørt og køligt. Det kan for eksempel være i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Sirup kan også opbevares i køleskabet.

Retter med lys sirup

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 40 min

Arbejdstid: 40 min