Opbevar æbler i køleskabet, eller i et mørkt og koldt rum, her kan de holde sig i 2-4 uger, da køleskabet gør at æbler ikke går lige så hurtigt i forrådnelse. Hvis du opbevarer dine æbler på køkkenbordet, kan de kun holde sig i 1-2 uger.

Ingrid Marie er en dansk æblesort. Rigtig gode til madlavning, og ikke mindst til æblemos og i en gammeldagsæblekage.
Smag: Syrligt, sødt, krydret, frugt.
Konsistens: Lidt tyk skræl, ikke sprød frugtkød.
Sæson: Okt-feb
2 uger på bordet
4 uger i køleskabet
Opbevar æbler i køleskabet, eller i et mørkt og koldt rum, her kan de holde sig i 2-4 uger, da køleskabet gør at æbler ikke går lige så hurtigt i forrådnelse. Hvis du opbevarer dine æbler på køkkenbordet, kan de kun holde sig i 1-2 uger.