Hokkaido-græskar (grøn)

Det grønne hokkaido-græskar er i familie med det orange hokkaido-græskar. Forskellen er skallens farve.

Du kan sagtens spise skrællen. Skrællen på det grønne hokkaido-græskar er tynd og bliver hurtigt mørt, når du tilbereder det. Derfor behøver du som regel ikke at skrælle græskarret. Hvis du vil mose eller purere et grønt hokkaido-græskar, er det en god ide at skrælle græskarret først. Ellers får maden en lidt mærkelig farve.

Du kan både koge, bage, mose, dampe og stege grønt hokkaido-græskar. De er også gode i desserter, fordi de har en lidt sød smag.

Holdbarhed

5 måneder på hylden

2 måneder i køleskabet

Opbevaring

Opbevar hokkaido-græskar tørt og køligt. Det bedste er i et rum, der er 12 grader. Du kan også opbevare det i køleskab, men der er holdbarheden lidt kortere.