Opbevar hokkaido-græskar tørt og køligt. Det bedste er i et rum, der er 12 grader. Du kan også opbevare det i køleskab, men der er holdbarheden lidt kortere.

Det grønne hokkaido-græskar er i familie med det orange hokkaido-græskar. Forskellen er skallens farve.
KAN MAN SPISE SKRÆLLEN PÅ GRØN HOKKAIDO?
Du kan sagtens spise skrællen. Skrællen på det grønne hokkaido-græskar er tynd og bliver hurtigt mørt, når du tilbereder det. Derfor behøver du som regel ikke at skrælle græskarret. Hvis du vil mose eller purere et grønt hokkaido-græskar, er det en god ide at skrælle græskarret først. Ellers får maden en lidt mærkelig farve.
HVAD KAN MAN BRUGE GRØN HOKKAIDO TIL?
Du kan både koge, bage, mose, dampe og stege grønt hokkaido-græskar. De er også gode i desserter, fordi de har en lidt sød smag.
5 måneder på hylden
2 måneder i køleskabet
Opbevar hokkaido-græskar tørt og køligt. Det bedste er i et rum, der er 12 grader. Du kan også opbevare det i køleskab, men der er holdbarheden lidt kortere.