Grøn hokkaido

Det grønne hokkaidogræskar er i familie med det orange hokkaidogræskar. Forskellen er skrællens farve.

KAN MAN SPISE SKRÆLLEN PÅ GRØN HOKKAIDO?

Du kan sagtens spise skrællen. Skrællen på det grønne hokkaidogræskar er tynd og bliver hurtigt mør, når du tilbereder den. Derfor behøver du som regel ikke at skrælle græskarret. Hvis du vil mose eller purere et grønt hokkaidogræskar, er det en god idé at skrælle græskarret først. Ellers får maden en lidt mærkelig farve.

HVAD KAN MAN BRUGE GRØN HOKKAIDO TIL?

Du kan både koge, bage, mose, dampe og stege grønne hokkaidogræskar. De er også gode i desserter, fordi de har en lidt sød smag.

Holdbarhed

5 måneder på hylden

2 måneder i køleskabet

Opbevaring

Opbevar hokkaidogræskar tørt og køligt. Det bedste er i et rum, der er 12 grader. Du kan også opbevare det i køleskab, men der er holdbarheden lidt kortere.