Grisekoteletter

Svinekotelet er en del af grisens nakke eller kam. Svinekoteletter kan du få i forskellige tykkelser. De er gode at grille eller stege på panden. 

Holdbarhed

4 måneder i fryseren

6 dage i køleskabet (Uåbnet)

3 dage i køleskabet (Åbnet)

Opbevaring

Opbevar svinekoteletter i køleskabet. Læs på pakken, hvor lang tid koteletterne kan holde sig. Pak ikke koteletterne ud, før du skal bruge dem. Du kan komme koteletter i fryseren. Kom koteletterne i en frysepose, og læg dem i fryseren. Her kan de holde sig i op til 4 måneder.  Når du skal tø frossent kød op, skal du gøre det i køleskabet. Tilberedte svinekoteletter kan holde sig op til 4 dage i køleskabet. 

Retter med grisekoteletter

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 63 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 70 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 98 min