Grahamsmel

Grahamsmel er groft mel. Det er malet fint af hele hvedekorn, så både skallen og kimen er kommet med i melet. Du kan kende grahamsmel på de små brune skaller, som er i melet. Du kan bruge fuldkornshvedemel i stedet for grahamsmel. Fuldkornsmel kan komme fra mange forskellige slags korn og ikke kun hvede. Grahamsmel er dog bedre at bage med end fuldkornsmel, da grahamsmel får dejen til at hæve bedre.

Holdbarhed

11 måneder på hylden

Opbevaring

Opbevar grahamsmel tørt og mørkt, for eksempel i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Her kan det holde sig i op til 1 år. Opbevar ikke grahamsmel i direkte sollys.

Retter med grahamsmel

Samlet tid: 75 min

Arbejdstid: 75 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 100 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 40 min