- >
- Leksikon>
- Kød og indmad>
- Lammekød og gedekød>
- Gedekød
Gedekød
Gedekød kommer fra geder, der er 1-2 år gamle. Gedekød har en mindre kraftig smag end lammekød. Husk altid at vaske hænder når du har rørt ved råt kød. Skift skærebræt og kniv når du har skåret råt kød ud.
Holdbarhed
4 dage i køleskabet (Åbnet)
10 måneder i fryseren
8 dage i køleskabet (Uåbnet)
Opbevaring
Kød bør opbevares i køleskabet. Vakuumpakning og pakning i forseglet plastikbakke forlænger kødets holdbarhed. Vent derfor med at bryde emballagen til lige før brug. Kød egner sig godt til frysning. Kød med højt fedtindhold har kortere holdbarhed end magert kød. Kød i forseglet plastikbakke bør pakkes om inden frysning, da emballagen ikke egner sig til frysning.