1. Hjem >
  2. Leksikon >
  3. Mel, gryn og kerner >
  4. Mel >
  5. Durumhvedemel

Durumhvedemel

Durumhvedemel er en slags hvedemel. Det er hvidt, og smager næsten ligesom hvedemel. Durumhvedemel kan du for eksempel bruge, når du laver pasta. Du kan også bruge durumhvedemel, når du bager brød og boller. 

Holdbarhed

11 måneder på hylden

Opbevaring

Opbevar durummel tørt og mørkt, for eksempel i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Her kan det holde sig i op til 1 år. Opbevar ikke durummel i direkte sollys.

Retter med durumhvedemel

Foccacia-boller

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 90 min.

Arbejdstid: 35 min.

Italiensk påskebrød

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 2 timer 30 min.

Arbejdstid:

Hjemmelavet pasta

Sværhedsgrad: Svær

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 30 min.

Hjemmelavet fuldkornspasta

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 80 min.

Arbejdstid: 15 min.