Chili (flager)

Chilifrugten findes i mange former, farver og størrelser. Det var Columbus, der opdagede chili i Sydamerika, og i dag bruger man den i det meste af verden. Chili kan være meget stærkt og brænde i munden. Det stærke stof i en chili hedder cap-sai-cin. Det er det, der brænder. Derfor skal du altid vaske hænderne grundigt, når du har rørt ved chili.

Chiliflager er tørret chili. De giver en stærk smag, og er specielt gode i gryderetter, som fx chili con carne. Du kan også drysse chiliflager på pizzaen.

 

Smag: Stærkt

Holdbarhed

2 år på hylden

Opbevaring

Opbevar chiliflager tørt og køligt

Retter med chili (flager)

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 100 min

Samlet tid: 75 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 40 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 35 min