Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Oksedeller:

3.

Pil rødløget, og hak det fint. Se videoen.

4.

Pil hvidløget, og hak det fint. Se videoen.

5.

Kom koldt vand i en stor skål. Skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Se videoen.
Kom koldt vand i en stor skål. Skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint.
Se videoen.

6.

Kom det hakkede oksekød i en skål. Vask hænder.

7.

Kom salt, peber og krydderierne i kødet. Rør det sammen.

8.

Kom rødløg, hvidløg og halvdelen af persillen i farsen. Rør det sammen.

9.

Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i farsen. Gentag med alle æggene. Vask hænder. Se videoen.

10.

Kom rosinerne i farsen, og rør den sammen.

11.

Stil farsen i køleskabet.

Dressing:

12.

Skyl agurken, og skær den i store stykker.

Dressing: Skyl agurken. Skær den i store stykker.

13.

Kom creme fraiche og agurk i en blender. Blend, til der ikke er flere klumper.

Kom cremefraiche og agurk i en blender. Blend, til der ikke er flere klumper.

14.

Hæld dressingen i en skål.

15.

Kom vand i en lille skål. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Se videoen.

16.

Hak persillen, og kom den ned i dressingen. Rør dressingen sammen, og lad den trække.

17.

Smag dressingen til med salt og peber.

Fyld:

18.

Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Se videoen.

Steg oksedeller:

19.

Tag farsen ud af køleskabet.

20.

Form oksedellerne med hænderne, og tryk dem lidt flade. De må gerne være lidt rustikke. Vask hænder.

21.

Grill oksedellerne på en mellemvarm grill, til de er gennemstegte. Du kan også stege dem på en stegepande.

22.

Lun dine wraps på en brødrister eller i 10 sekunder i mikroovnen.

23.

Fyld dine wraps med dressing, salat og oksedeller.

Næringsindhold per portion

Energi: 2232 kJ / 533 kcal

Protein: 30 %

Kulhydrat: 38 %

Fedt: 31 %

Heraf mættet fedt: 6,65 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Løg, hakke

Løg, hakke

Hakke hvidløg

Hakke hvidløg

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Salat, skylle

Salat, skylle

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 75 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min