1. Hjem >
  2. Opskrifter >
  3. Råvarer >
  4. Grove grøntsager >
  5. Kål >
  6. Spidskålssalat

Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Dressing:

3.

Hæld olie, eddike, salt og sukker i en lille skål. Rør det sammen med en spiseske.

Salat:

4.

Skyl spidskålen, og snit den i meget tynde strimler. Læg spidskålssalaten i en stor skål. Se videoen.

5.

Skær parmesanosten i tynde skiver, eller riv den på den grove side af et rivejern. Kom parmesanosten op i skålen med spidskål.

6.

Skyl æblet. Fjern kernehuset, og skær æblet i små tern. Kom dem op i skålen. Se videoen.

7.

Hæld dressingen over salaten, og bland salaten sammen.

Næringsindhold per portion

Energi: 677 kJ / 161 kcal

Protein: 16 %

Kulhydrat: 34 %

Fedt: 50 %

Heraf mættet fedt 1,6g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Spidskål i strimler

Spidskål i strimler

Æble, skære i tern

Æble, skære i tern

Inspiration

Æggesandwich med kål

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min

Kogt blomkål

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 15 min

Arbejdstid: 10 min

Kålsalat med asiatisk dressing

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Baconwrapped kyllingebryst med broccolisalat

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 50 min

Arbejdstid: 30 min