- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Suppe>
- Nudelsuppe med kylling
Nudelsuppe med kylling
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 20 min.
Sværhedsgrad: Nem
GoCook til verdens ende:
Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande.
På sin rejse i Thailand, oplevede Mikkel massere af små gadekøkkener, der laver og sælger nudelsupper med forskelligt fyld. Denne suppe er med bl.a. nudler og kylling, og så er den super god til efteråret, eller til hvis man er en smule forkølet.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til nudelsuppe med kylling
Nudelsuppe:
2 fileter af kyllingebryst
3 fileter af kyllingebryst
1 filet af kyllingebryst
1 løg
1 ½ løg
½ løg
1 peberfrugt
1 ½ peberfrugt
½ peberfrugt
2 forårsløg
3 forårsløg
1 forårsløg
4 gulerødder
6 gulerødder
2 gulerødder
2 cm ingefær
3 cm ingefær
1 cm ingefær
3 spsk. olie
4 ½ spsk. olie
1 ½ spsk. olie
1 l kogende vand
1 ½ l kogende vand
½ l kogende vand
1 terning hønsebouillon
1 ½ terning hønsebouillon
½ terning hønsebouillon
1 tsk. fiskesovs
1 ½ tsk. fiskesovs
½ tsk. fiskesovs
160 g. frisk spinat
240 g. frisk spinat
80 g. frisk spinat
1 pk. nudler
1 ½ pk. nudler
½ pk. nudler
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
1 lime
1 ½ lime
½ lime
Kyllingebryst
Løg
Peberfrugt
Forårsløg
Gulerod
Ingefær (frisk)
Olie - smagsneutral
Vand
Hønsebouillon
Fiskesovs
Spinat
Nudler (æg)
Salt
Lime
Køkkenredskaber: til nudelsuppe med kylling
2 skærebrædder
1 stor skarp kniv
1 gulerodsskræller
1 tallerken
1 teske
1 rivejern
1 stor gryde
1 spatel
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Kartoffelskræller
Middagstallerken
Teske
Rivejern
Stor gryde
Spatel
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Nudelsuppe med kylling:
3.
Tag et skærebræt. Skær kyllingebryst-fileterne i strimler, og kom strimlerne over på en tallerken. Vask kniven. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
Tag et skærebræt. Skær kyllingebryst-fileten i strimler, og kom strimlerne over på en tallerken. Vask kniven. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
4.
Pil løget, og skyl peberfrugt og forårsløg. Skræl gulerødderne med en tyndskræller. Se videoen.
5.
6.
Skær peberfrugt, forårsløg og gulerødderne i tern på cirka 1 x 1 x 1 centimeter. Læg grøntsagerne hver for sig på en ny tallerken. Se videoen.
Skær peberfrugt, forårsløg og gulerødderne i tern på cirka 1 x 1 x 1 centimeter. Læg grøntsagerne hver for sig på en ny tallerken. Se videoen.
7.
Se videoen.
Se videoen.
8.
9.
10.
Hæld vand, hønsebouillon og fiskesovs i gryden. Lad suppen koge i 5-6 minutter.
11.
12.
13.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 2211 kJ / 528 kcal
Protein: 24 %
Kulhydrat: 45 %
Fedt: 32 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer