Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Koge nudler:

3.

Hæld vand i stor gryde. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog ægnudlerne, som der står på pakken.

4.

Sæt et dørslag ned i vasken. Hæld nudler og vand ned i dørslaget. Skyl nudlerne med koldt vand. Lad dem dryppe af, og hæld dem over i en stor skål.

Salat:

5.

Skær kyllingebryst-filéterne i strimler. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.

Skær kyllingebrystet i strimler. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.

6.

Hæld olie på en stegepande, og varm den op til høj varme.

7.

Kom strimlerne af kyllingekød på stegepanden, og skru ned til middel varme. Steg dem i 3-5 minutter. Rør undervejs, så kyllingestykkerne bliver brune på alle sider.

8.

Smag til med salt og peber. Kom de stegte kyllingestrimler over på en tallerken.

9.

Tør stegepanden af med køkkenrulle. Varm den igen op til middel varme. Kom mandlerne på den tørre stegepande, og rist dem. Rør hele tiden, så de ikke brænder på. De skal kun lige få lidt farve. Kom mandlerne over på en tallerken.

10.

Kom vand i en balje. Skyl spinatbladene i vandet. Kom dem op på et rent viskestykke, og dup dem lidt tørre.

11.

Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skyl agurken og tomaterne. Skær tomaterne over på midten, og agurken i tern.

12.

Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern. Se videoen.

Skræl guleroden, og skær den i små tern. Se videoen.

13.

Kom kyllingestrimlerne op i skålen til nudlerne. Gør det samme med spinatblade, agurk og gulerod.

Dressing:

14.

Kom soja, sød chilisauce og sukker i en lille skål.

15.

Skær citronen over, og pres citronsaft ned i skålen. Se videoen.

Skær citronen over, og pres citronsaft ned i skålen. Se videoen.

Pres citronsaft ned i skålen. Se videoen.

16.

Rør dressingen sammen med en gaffel. Smag til med salt og peber.

17.

Hæld dressingen over salaten. Bland det hele godt sammen, og drys med hakkede mandler. Se videoen.

Næringsindhold per portion

Energi: 2673 kJ / 639 kcal

Protein: 24 %

Kulhydrat: 38 %

Fedt: 38 %

Heraf mættet fedt: 3,5 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Skære gulerod i store, små og meget små tern

Skære gulerod i store, små og meget små tern

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Nødder, hakke

Nødder, hakke

Inspiration

Samlet tid: 35 min

Arbejdstid: 35 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 41 min

Samlet tid: 75 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 51 min