1. Hjem >
  2. Opskrifter >
  3. Aftensmad >
  4. Tilbehør >
  5. Grønt >
  6. Kogte rødbeder

Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Kogte rødbeder:

3.

Skrub rødbederne rene med en grøntsagsbørste. Skyl dem i koldt vand.

4.

Kom rødbederne op i en gryde, og dæk dem med vand. Bring det i kog, og lad rødbederne koge i 45 minutter.

5.

Hæld det kogende vand fra rødbederne gennem et dørslag. Kom rødbederne tilbage i gryden, og fyld den med koldt vand, så rødbederne kan køle af.

6.

Skær top og rodspids af rødbederne. Gnid skrællen af med fingrene.

7.

Nu er de kogte rødbeder klar.

Næringsindhold per portion

Energi: 151 kJ / 36 kcal

Protein: 17 %

Kulhydrat: 64 %

Fedt: 0 %

Kostfibre: 19 %

Inspiration

Salat med gulerodsstrimler

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Aspargessalat

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Salat med kogte gule beder

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 20 min

Lynsyltede forkogte rødbeder

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 180 min

Arbejdstid: 30 min