1. Hjem >
  2. Opskrifter >
  3. Aftensmad >
  4. Tilbehør >
  5. Kogte løse ris

Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Kogte ris:

3.

Mål mængden af ris. Hæld risene i en skål, og vask dem.

4.

Hæld risene op i en si. Gentag med nyt vand, indtil vandet er klart.

5.

Afmål kogevandet, og kom det i en gryde. Tilsæt salt og sæt i kog ved høj varme.

6.

Skru ned til svag varme og kog i 12 til 15 minutter. Risene skal have suget alt vandet.

7.

Fjern gryden fra varmen og lad den stå i 12 til 15 minutter.

8.

Rør risene løse med en gaffel, og server dem som lækkert tilbehør til din mad.

Næringsindhold per portion

Energi: 0 kJ / kcal

Protein: 0 %

Kulhydrat: 0 %

Fedt: 0 %

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Pastasalat med laks

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min.

Arbejdstid: 20 min.

Gulerodsstænger med dip

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min.

Arbejdstid: 30 min.

Coleslaw

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min.

Arbejdstid: 20 min.

Brun sovs - jævning med hvedemel og mælk

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min.

Arbejdstid: 30 min.