- >
- Opskrifter>
- Bagværk>
- Mørdej>
- Hindbærsnitter med kokos
Hindbærsnitter med kokos
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 37 min.
Sværhedsgrad: Medium
Hindbærsnitter er småkager lagt sammen med marmelade imellem. Du kan sagtens bruge lige den marmelade, du bedst kan lide!
Du skal starte med at lave en grunddej, som du også kan bruge til ingefærsmåkager eller spiralsmåkager. Hvis du laver dobbelt portion, kan du nemt lave to slags småkager på én gang.
Opskriften giver cirka 6 hindbærsnitter.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til hindbærsnitter med kokos
1 portion grunddej:
175 g. mel
100 g. sukker
125 g. koldt smør
½ æg
Hindbærsnitter:
1 dl. kokosmel
6 tsk. hindbærmarmelade
Glasur:
Ca. 2 spsk. kogende vand
150 g. flormelis
Dit ynglingskrymmel til pynt
Hvedemel
Sukker
Smør
Æg
Kokosmel
Hindbærmarmelade
Vand
Flormelis
Krymmel
Køkkenredskaber: til hindbærsnitter med kokos
1 køkkenvægt
1 decilitermål
1 teske
1 spiseske
1 stor skål
1 røreske
1 kniv
1 kop
1 frysepose
Bagepapir
1 bageplade
1 kagerulle
1 rund kageudstikker
1 elkedel
1 lille skål
Køkkenvægt
Decilitermål
Teske
Spiseske
Stor røreskål
Røreske
Kniv bestik
Kop
Frysepose
Bagepapir
Bageplade
Kagerulle
Udstikkere til småkager
Elkedel
Lille røreskål
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Grunddej:
3.
Tag en stor skål. Kom mel og sukker i, og rør det sammen.
4.
5.
Slå et æg ud i en kop. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Rør det sammen, og del ægget i to lige store dele. Rør den ene del af ægget ned i skålen. Den anden halvdel skal du ikke bruge. Se videoen.
Hindbærsnitter:
6.
Kom kokosmel i grunddejen, og ælt det sammen med hænderne, indtil kokosmelet er jævnt fordelt.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
Glasur:
15.
Kog lidt vand i en elkedel eller gryde.
16.
17.
18.
Pynt hindbærsnitterne med dit yndlingskrymmel.
19.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1657 kJ / 396 kcal
Protein: 4 %
Kulhydrat: 48 %
Fedt: 47 %
Heraf mættet fedt: 14 g
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer