1. Hjem >
  2. Opskrifter >
  3. Aftensmad >
  4. Tilbehør >
  5. Grønkålschips

Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tænd ovnen på 150 grader varmluft. Kom bagepapir på en bageplade.

4.

Pluk bladene af stokken. Riv dem i mindre stykker på størrelse med chips. Se videoen.

5.

Skyl grønkålsstykkerne grundigt.

6.

Kom grønkålsstykkerne, olie og salt i en skål. Vend stykkerne godt rundt, så de er dækkede af olie og salt. Brug hænderne.

7.

Fordel grønkålsstykkerne på bagepladen, så de ligger i ét lag.

8.

Bag grønkålschipsene i ovnen i 10-15 minutter, til de er gyldne og sprøde. Hold øje med dem undervejs, for de kan pludselig blive for mørke.

9.

Lad dem køle af, og server dem som en lækker snack. Velbekomme!

Næringsindhold per portion

Energi: 824 kJ / 197 kcal

Protein: 13 %

Kulhydrat: 11 %

Fedt: 76 %

Heraf mættet fedt: 0,1 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Grønkål, ordne

Grønkål, ordne

Inspiration

Mayonnaise med estragon

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Røsti med rodfrugter

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 25 min

Kogte majskolber

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 20 min

Arbejdstid: 10 min

Kabocha tempura

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min