1. >
  2. Opskrifter>
  3. Aftensmad>
  4. Forret>
  5. Asparges med serranoskinke

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tænd ovnen på 200 grader. Stil en bagerist i midten af ovnen.

4.

Knæk enderne af aspargeserne, eller skær dem af med en kniv.

5.

Skyl aspargeserne, og lad dem tørre.

6.

Rul et stykke serranoskinke om hver asparges, og læg dem i et ovnfast fad (du behøver ikke at smøre fadet).

7.

Kom olie og peber over aspargeserne.

8.

Bag aspargesene i ovnen i cirka 15 minutter. Serranoskinken skal blive gylden og lidt sprød. Servér retten varm.

Næringsindhold per portion

Energi: 141 kJ / 34 kcal

Protein: 30 %

Kulhydrat: 7 %

Fedt: 64 %

Heraf mættet fedt: 0,4 g

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 85 min