Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Æggesalat:

3.

Hæld vand i en gryde, så det lige kan dække æggene. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog æggene i cirka 9-10 minutter. Se videoen.

Hæld vand i en gryde, så det lige kan dække æggene. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog æggene i cirka 9-10 minutter. Se videoen.

Hæld vand i en gryde, så det lige kan dække æggene. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog æggene i cirka 9-10 minutter. Se videoen.

4.

Hæld det kogende vand fra ned i vasken. Hæld væk fra dig selv. Hæld koldt vand over æggene, og pil dem.

5.

Kom cremefraiche, mayonnaise, karrypulver og gurkemeje op i skålen, og rør æggesalaten sammen med en teske.

6.

Smag til med salt og peber.

7.

Skær æggene i tern, og bland dem i dressingen.

8.

Server din æggesalat på rugbrød, franskbrød eller flute.

9.

Klip karsen af eller pluk et par duske dild. Skyl dem, og pynt æggesalaten med urterne. Se videoen.

10.

Tip: Hvis du kommer krydderurterne (purløg, dild eller karse) direkte i dressingen, så kan æggesalaten kun holde sig et døgn i køleskabet.

Næringsindhold per portion

Energi: 1012 kJ / 241 kcal

Protein: 16 %

Kulhydrat: 31 %

Fedt: 49 %

Heraf mættet fedt: 3,1 g

Kostfibre: 4 %

Kokkeskolevideoer

Koge æg

Koge æg

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 55 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min