Rugbrød

Rugbrød kan både være mørkt og lyst og være med eller uden hele kerner. Spis rugbrød med pålæg eller lav rugbrød til croutoner som tilbehør til grønærtesuppe, andre supper eller desserter

Holdbarhed

6 måneder i fryseren

7 dage på hylden

10 dage i køleskabet

Opbevaring

Opbevar rugbrød tørt i et køkkenskab. Her kan det holde sig i cirka 7 dage. I køleskabet kan det holde sig lidt længere, men det bliver mere tørt og hårdt. Rør kun ved de skiver du skal bruge. Du kan også komme rugbrød i fryseren, her kan det holde sig i maksimum 6 måneder. Hvis du selv bager rugbrød, skal du lade brødet køle af, før du pakker det ind.

Retter med rugbrød

Kartoffelmos med krydderurter på ristet rugbrød

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 10 min

Hytteostsalat og brødstænger

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Torskerognssalat

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Kartoffel-porresuppe

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min