Opbevar æbler i køleskabet, eller i et mørkt og koldt rum, her kan de holde sig i 2-4 uger, da køleskabet gør at æbler ikke går lige så hurtigt i forrådnelse. Hvis du opbevarer dine æbler på køkkenbordet, kan de kun holde sig i 1-2 uger.

Rød gråsten også kaldt Danmarks nationalæble. Godt spiseæble på grund af sin sprødhed, men også rigtig godt at tilberede hele, for eksempel som æbler med gelé, bagte bål-æbler eller til at lave æblechips af.
Smag: Sødt, frugt, mildt, lidt hindbær, lidt blomster
Konsistens: Meget saftigt, sprødt, lidt tyk skræl.
Sæson: sep-okt
2 uger på bordet
4 uger i køleskabet
Opbevar æbler i køleskabet, eller i et mørkt og koldt rum, her kan de holde sig i 2-4 uger, da køleskabet gør at æbler ikke går lige så hurtigt i forrådnelse. Hvis du opbevarer dine æbler på køkkenbordet, kan de kun holde sig i 1-2 uger.