Perlebyg

Perlebyg er små runde bygkorn. De er gyldne og gullige. Du skal koge perlebyggen, før du kan spise den. I stedet for perlebyg kan du bruge perlespelt.

Holdbarhed

6 måneder på hylden

Opbevaring

Opbevar perlebyg tørt og mørkt, for eksempel i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Opbevar ikke perlebyg i direkte sollys. Kogt perlebyg kan holde sig cirka 4 dage i køleskabet. 

Retter med perlebyg

Korn-otto med forårsgrønt

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 40 min

Arbejdstid: 10 min

Bygotto

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min

Korn-otto

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Bygotto med kyllingelår og hokkaido

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 70 min

Arbejdstid: 20 min