Opbevar marcipan i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Her kan den holde sig i op til 1 år. Når du har åbnet for pakken med marcipan, skal du komme marcipanen i en frysepose, og lægge den i køleskabet. Du kan også komme marcipan i fryseren. Marcipan, der har været i fryseren, får en anden konsistens, men den er stadig god til kager.
- >
- Leksikon>
- Bagning og desserter>
- Pynt>
- Marcipan
Marcipan
Marcipan er lavet af mandler og sukker. Nogle gange bruger man abrikoskerner i stedet for mandler. Marcipan har en sød smag. Du kan bruge marcipan til konfekt eller i kager.
Holdbarhed
1 år på hylden (Uåbnet)
4 uger i køleskabet (Åbnet)
10 måneder i fryseren
Opbevaring
Retter med marcipan
Samlet tid: 120 min
Arbejdstid: 75 min
Samlet tid: 60 min
Arbejdstid: 20 min
Samlet tid: 90 min
Arbejdstid: 45 min
Samlet tid: 90 min
Arbejdstid: 45 min