Marcipan

Marcipan er lavet af mandler og sukker. Nogle gange bruger man abrikoskerner i stedet for mandler. Marcipan har en sød smag. Du kan bruge marcipan til konfekt eller i kager.

Holdbarhed

1 år på hylden (Uåbnet)

4 uger i køleskabet (Åbnet)

10 måneder i fryseren

Opbevaring

Opbevar marcipan i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Her kan den holde sig i op til 1 år. Når du har åbnet for pakken med marcipan, skal du komme marcipanen i en frysepose, og lægge den i køleskabet. Du kan også komme marcipan i fryseren. Marcipan, der har været i fryseren, får en anden konsistens, men den er stadig god til kager.

Retter med marcipan

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 75 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 45 min