Løvstikke, der er skåret af planten, skal du komme i en frysepose, og lægge i køleskabets grøntsagsskuffe. Du kan også komme løvstikke i fryseren. Skyl og hak den inden du kommer den i fryseren. Løvstikke i potte skal du opbevare på køkkenbordet. Stil ikke løvstikke i direkte sollys.
- >
- Leksikon >
- Krydderier og krydderurter >
- Krydderurter >
- Løvstikke
Løvstikke

Løvstikke er en krydderurt. Den stammer fra Europa hvor den også bliver dyrket i dag. Den smager lidt som en bouillionterning. Den dufter kraftigt og intens. Du kan bruge løvstikke i supper, eller i fx kartofelmos.
Holdbarhed

6 måneder i fryseren

8 dage i køleskabet

5 dage på bordet
Opbevaring
Retter med løvstikke
Samlet tid: 30 min
Arbejdstid: 10 min