Ingefær (frisk)

Ingefær er en brun rod, der er sammensat af mange små knolde. Den stammer fra Asien, hvor den også i dag bliver dyrket. Ingefær er stærk og bruges som krydderi. Skræl ingefæren med en skrællekniv og skær den i skiver. Du kan også rive den på et rivejern. Ingefær smager godt i indiske og asiatiske retter.

Holdbarhed

10 måneder i fryseren

14 dage i køleskabet

Opbevaring

Opbevar ingefær i køleskabet. Du kan også komme ingefær i fryseren. Ingefær på glas skal du opbevare i køkkenskabet. Efter du har åbnet for glasset, skal du opbevare det i køleskabet.

Retter med ingefær (frisk)

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 36 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 38 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 75 min