Aspargesbroccoli

Aspargesbroccolien har mange navne. Den kaldes eksempelvis også for broccolini og bimi. Udseendet på aspargesbroccoli minder om et træ og er en krydsning mellem broccoli og pak choi.
Den smager mest af broccoli og er sprød og saftig. Du kan spise både stængel og top, og du kan spise den rå, stegt, bagt og blancheret.
Skær eventuelt stænglen igennem inden stegning, da den er længere tid om at blive mør end hovedet.
Du kan blandt andet bruge aspargesbroccoli i tærter, som topping på pizza og i wokretter.

SÆSON: Aspargesbroccoli er i sæson fra juni til oktober.

Holdbarhed

Opbevaring

Aspargesbroccoli skal opbevares i køleskabet i en plastikpose og kan holde sig 6-8 dage. De kan fryses, hvis de bliver blancheret inden.

Retter med aspargesbroccoli

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 40 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min