Asparges-broccoli

Asparges-broccolien har mange navne, og kaldes eksempelvis også for broccolini og bimi. Udseendet på asparges-broccolien minder om et træ og er en krydsning af broccoli og pak choi.
Den smager lidt af asparges og er sprød og saftig. Du kan spise både stængel og top. Du kan også spise den rå, stegt, bagt og blancheret.
Skær eventuelt stænglen igennem ved stegning, da den er længere tid om at blive mør end hovedet.
Du kan bruge asparges-broccoli i for eksempel tærter, som topping på pizza og i wokretter.

Holdbarhed

Opbevaring

Asparges-broccolien skal opbevares i køleskab i en plastikpose og kan holde sig 6-8 dage. De kan fryses, hvis de blancheres inden.

Retter med asparges-broccoli

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 40 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min