1. >
  2. GoCook Smagekassen
Gocook Smagekassen Rodfrugter 2022

Skal dit barn deltage i GoCook Smagekassen på skolen?

Til efteråret vil landets skolebørn udfordre rødbeden, pastinakken og alle de øvrige klimaglade rodfrugter med GoCook Smagekassen fra Coop.
Skal dit barns klasse være med? Så tag fat i dit barns lærer. Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding nu på skolekontakten.dk.

Hvad er GoCook Smagekassen?

De sunde, klimavenlige og nærende rodfrugter er omdrejningspunkt for en af Danmarks største skoleaktiviteter: GoCook Smagekassen. De tilmeldte skoler får gratis undervisningsmaterialer, opskrifter, videoer og råvarer til efteråret, hvor flere end 150.000 børn fordelt på 80% af alle landets grund- og specialskoler plejer at deltage. Det er 16. år i træk, at GoCook Smagekassen løber af stablen.

Hvad er GoCook?

GoCook er Coops madprogram for børn og unge og blandt andet en del af Coops klimainitiativ. Missionen er at skabe den første generation af børn og unge, som er bedre til at lave mad end deres forældre. Smagekassen er GoCooks største projekt. GoCook-projektet i Coop er et reklamefrit univers og betaler selv alle udgifterne til Smagekassen - lige fra undervisningsmaterialer til råvarer.

Smagekassekort Widescreen Kopier

Klik på kortet, og se de deltagende skoler i GoCook Smagekassen 2022

Eksempler på populære opskrifter fra sidste års Smagekasse

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 75 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 90 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min