![](/assets/images/menu-bg.jpg?width=1920&mode=crop&quality=80)
- >
- Pastasalat med skinke og Thousand Island dressing
Pastasalat med skinke og Thousand Island dressing
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 60 min.
Sværhedsgrad: Medium
![](/media/gvmhsinn/80-er-pastasalat-med-skinketern.jpg?width=1920&heightratio=0.6666666666666666666666666667&mode=crop&quality=80)
Har du tænkt over, hvad mor og far fik til aftensmad, da de var børn? Pastasalat med skinketern og Thouland Island dressing er svaret! I GoCooks opskrift har vi piftet retten op med rugbrøds-croutoner, så der bliver lidt knas. Du kan også købe færdig dressing og bruge færdige rugbrødschips.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til pastasalat med skinke og thousand island dressing
Rugbrøds-croutoner
3 skiver rugbrød
4 ½ skiver rugbrød
1 ½ skiver rugbrød
2 spsk. olivenolie
3 spsk. olivenolie
1 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
1 ½ tsk. salt
½ tsk. salt
Pastasalat
1 tsk. salt
1 ½ tsk. salt
½ tsk. salt
300 g. pastaskruer, fuldkorn
450 g. pastaskruer, fuldkorn
150 g. pastaskruer, fuldkorn
1 majskolbe (eller 1 dl. løse)
1 ½ majskolbe (eller 1 dl. løse)
½ majskolbe (eller 1 dl. løse)
150 g. sukkerærter (eller løse, grønne ærter)
225 g. sukkerærter (eller løse, grønne ærter)
75 g. sukkerærter (eller løse, grønne ærter)
2 peberfrugter
3 peberfrugter
1 peberfrugt
10 cherrytomater
15 cherrytomater
5 cherrytomater
1 agurk
1 ½ agurk
½ agurk
50 g. skinketern
75 g. skinketern
25 g. skinketern
Thousand island dressing
½ løg
¾ løg
¼ løg
2 spsk. ketchup
3 spsk. ketchup
1 spsk. ketchup
1 spsk. citronsaft (saft af ¼ citron)
1 ½ spsk. citronsaft (saft af ½ citron)
½ spsk. citronsaft (saft af ⅛ citron)
1 spsk. HP-sauce (kan udelades)
1 ½ spsk. HP-sauce (kan udelades)
½ spsk. HP-sauce (kan udelades)
2 tsk. paprika
3 tsk. paprika
1 tsk. paprika
2 tsk. sukker
3 tsk. sukker
1 tsk. sukker
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
1 ½ dl. cremefraiche eller græsk yoghurt
2 ¼ dl. cremefraiche eller græsk yoghurt
¾ dl. cremefraiche eller græsk yoghurt
![](/media/wudbte0j/rugbrød.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Rugbrød
![](/media/y1dgtqfz/olivenolie-800px_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Olivenolie
![](/media/ksskkl1i/salt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Salt
![](/media/pf4bprwh/fuldkornspasta.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Pasta (fuldkorn)
![](/media/20onqj0r/majs.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Majs
![](/media/5j3nb2q5/sukkeraerter-008-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Sukkerærter
![](/media/hv4fwvms/fdb-pebberfrugt.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Peberfrugt
![](/media/w0tcun3p/cherrytomater-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Cherrytomat
![](/media/zjjdpqdc/agurk.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Agurk
![](/media/4yhnns5d/skinkestrimler-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Skinkestrimler
![](/media/1t5k3qf1/løg2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Løg
![](/media/f2gi3dof/tomatketchup_1-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Tomatketchup
![](/media/4jfd5apj/bbq_sauce-800px_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
BBQ-sovs
![](/media/pfiihw4l/fdb_-paprika_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Paprika
![](/media/x0wbfdzv/fdb_-stroesukker_oeko_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Sukker
![](/media/athbfjvf/creme_fraiche-800px_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Creme fraiche
Køkkenredskaber til pastasalat med skinke og thousand island dressing
2 spiseskeer
1 teske
1 køkkenvægt
1 skærebræt
1 brødkniv
1 bagepensel
1 stor gryde med låg
1 gaffel
1 mellem gryde med låg
1 dørslag
1 stor skarp kniv
1 blender eller minihakker
1 stor skål
1 grydeske
![](/media/3dznadpq/spiseske-måleske-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Spiseske
![](/media/jdubdacj/teske-som-måleske-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Teske
![](/media/lwajbbjp/køkkenvægt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Køkkenvægt
![](/media/svymhann/skærebræt-træ-og-plast-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Skærebræt
![](/media/k5xpo54x/brødkniv-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Brødkniv
![](/media/kxxdwper/fdb-redskaber38.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Bagepensel
![](/media/pqydx2pp/fdb-redskaber06.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor gryde
![](/media/ihrbhbk1/fdb-redskaber47.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Gaffel
![](/media/1tzjljdl/gryde.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Mellem gryde
![](/media/khfewcrn/fdb-redskaber20.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Dørslag
![](/media/b3khocnu/stor-kniv-eller-kokkekniv-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor skarp kniv - kokkekniv
![](/media/drodfo1l/søjleblender-leksikon-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Søjleblender
![](/media/m5kdspa2/stor-røreskål-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor røreskål
![](/media/rnsbv2km/grydeskeer-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Grydeske
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Rugbrøds-croutoner
3.
Tænd ovnen på 200 grader.
4.
Skær rugbrød i 1x1 cm tern, og spred dem ud på en bageplade med bagepapir. Pensl dem med olie, og drys med salt. Bag dem i 12 minutter.
Pastasalat
5.
Kom vand og salt i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme. Kom pastaskruerne i vandet, og kog dem som det står på pakken.
6.
Pil skrællen af majskolben, og kog den i letsaltet vand i 10 minutter. Se videoen.
7.
Kog sukkerærterne med i det sidste minut sammen med majskolben.
8.
Stil et dørslag i vasken. Når majskolben er kogt færdig, så hæld vand og grøntsager ned i dørslaget. Hæld lidt koldt vand over, så majs hurtigere køler ned. Skær majsene af kolben. Skær slikærterne i mindre stykker, eller som du kan lide dem.
9.
Skyl og skær peberfrugter, tomater og agurk i mundrette stykker.
Skyl og skær peberfrugt, tomater og agurk i mundrette stykker.
Thousand Island-dressing
10.
Blend alle ingredienser til dressingen undtagen cremefraiche i en blender eller minihakker. Rør det derefter sammen med cremefraiche.
11.
Bland pastaskruerne, grøntsagerne og skinketern sammen i en stor skål, og drys med rugbrødscroutoner. Servér med thousand island dressing.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 2317 kJ / 554 kcal
Protein: 17 %
Kulhydrat: 57 %
Fedt: 21 %
Kostfibre: 5 %
Kokkeskolevideoer