Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Wok:

3.

Skyl gulerødderne, og skræl dem. Fjern den grove ende, og skær dem i tynde stave. Se videoen.

4.

Fjern de grønne blade fra blomkålen. Skær blomkålen ud i buketter og skyl dem godt. Se videoen.

5.

Skyl forårsløgene, og skær rod og top af. Skær forårsløgene ud i små stykker. Se videoen.

6.

Hæld olie i en wok, og varm den op. Se videoen.

7.

Kom svinekød i strimler i wokken, og brun det på alle sider. Skru ned for varmen. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.

8.

Kom sambal oelek op i wokken og bland det sammen med kødet.

9.

Kom gulerod, blomkål og forårsløg op i wokken og bland det sammen.

10.

Kom vand og sojasovs i wokken, og bland. Læg låg på wokken, og steg i cirka 10 minutter, til grøntsagerne er møre men stadig sprøde.

Nudler:

11.

Kom vand og salt i gryden, læg låg på og bring vandet i kog.

12.

Kom nudlerne i det kogende vand, og kog dem efter den kogetid, der står på posen.

13.

Sæt et dørslag i køkkenvasken og hæld nudler og kogevand ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Kom nudlerne op i et fad.

14.

Kom kød og grøntsager hen over nudlerne. Server nu retten. Velbekomme!

Næringsindhold per portion

Energi: 1202 kJ / 282 kcal

Protein: 34 %

Kulhydrat: 48 %

Fedt: 18 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Gulerod i tykke og tynde stave

Gulerod i tykke og tynde stave

Blomkål i buketter

Blomkål i buketter

Forårsløg, skære

Forårsløg, skære

Wokstegning

Wokstegning

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 68 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 64 min

Samlet tid: 50 min

Arbejdstid: 20 min