Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skyl gulerødderne, og skræl dem. Fjern den grove ende, og skær dem i tynde stave.

4.

Fjern de grønne blade fra blomkålen. Skær blomkålen ud i buketter og skyl dem godt.

5.

Skyl forårsløgene, og skær rod og top af. Skær forårsløgene ud i små stykker.

6.

Hæld olie i en wok, og varm den op. Se videoen.

7.

Kom svinekød i strimler i wokken, og brun det på alle sider. Skru ned for varmen.

8.

Kom sambal oelek op i wokken og bland det sammen med kødet.

9.

Kom gulerod, blomkål og forårsløg op i wokken og bland det sammen.

10.

Kom vand og sojasovs i wokken, og bland. Læg låg på wokken, og steg i cirka 10 minutter, til grøntsagerne er møre men stadig sprøde.

11.

Kom vand og salt i gryden, læg låg på og bring vandet i kog.

12.

Kom nudlerne i det kogende vand, og kog dem efter den kogetid, der står på posen.

13.

Sæt et dørslag i køkkenvasken og hæld nudler og kogevand ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Kom nudlerne op i et fad.

14.

Kom kød og grøntsager hen over nudlerne. Server nu retten. Velbekomme!

Næringsindhold per portion

Energi: 1202 kJ / 282 kcal

Protein: 34 %

Kulhydrat: 48 %

Fedt: 18 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Wokstegning

Wokstegning

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 52 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 64 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 36 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 51 min