- >
- Opskrifter>
- Bagværk>
- Bagværk, øvrige>
- Hundekiks
Hjemmelavede hundekiks
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Forkæl da lige vuffi med hjemmelavede hundekiks? Hvis din hund ikke kan lide tun, så kan du også bruge finthakket kyllingkød i opskriften. Og hey, du må også gerne smage dem, hvis du tør! Vuf!
Hjemmelavede hundekiks kan holde sig i op til en måned i køleskabet i en lufttæt beholder. Du kan også fryse dem ned i lufttæt beholder. Så kan de holde sig op til 8 måneder.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til hundekiks
Ingredienser
2 dl. vand
½ terning hønsebouillon
1 dåse tun i vand
1 gulerod
4 spsk. olie
250 g. hvedemel
100 g. grahamsmel
Hvedemel til æltning og udrulning
Vand
Hønsebouillon
Tun
Gulerod
Olie - smagsneutral
Hvedemel
Grahamsmel
Køkkenredskaber til hundekiks
1 decilitermål
1 spiseske
1 køkkenvægt
1 lille gryde
1 stor skål
1 røreske
1 dåseåbner
1 rivejern
1 kagerulle
1 kødben-udstikkerform, eller 1 lille skarp kniv
1 bageplade
Bagepapir
Decilitermål
Spiseske
Køkkenvægt
Lille gryde
Stor røreskål
Røreske
Dåseåbner
Rivejern
Kagerulle
Udstikkere til småkager
Bageplade
Bagepapir
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
4.
5.
Når vandet koger, så kom det over i en stor skål. Smuldr den halve bouillonterning i vandet og rør rundt, til den er opløst.
6.
7.
Skyl og skræl guleroden. Riv den på den grove side af rivejernet. Kom den revne gulerod op i skålen. Se videoen.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1987 kJ / 475 kcal
Protein: 16 %
Kulhydrat: 54 %
Fedt: 30 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer