1. Hjem >
  2. Opskrifter >
  3. Madpakker >
  4. Pitabrød og wraps >
  5. Grønne spinatpandekager

Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Pandekagedej:

3.

Skyl spinaten grundigt, og tør den i et rent viskestykke. Se videoen.

4.

Kom spinaten op i en blender.

5.

Slå et æg ud i en kop, og tjek for skaller. Hæld ægget op i blenderen til spinaten. Gør det samme med resten af æggene. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.  Se videoen.

6.

Tilsæt salt, og blend massen, til spinaten er helt findelt. Kom æggeblandingen op i en skål.

7.

Tilsæt grahamsmel og hvedemel, og rør dejen sammen med et piskeris.

8.

Tilsæt mælk lidt ad gangen, og rør rundt undervejs.

Steg pandekager:

9.

Varm stegepanden op til middelvarme, og kom en halv teskefuld smør eller olie på panden.

10.

Kom et tyndt lag dej på panden, og steg spinatpandekagen 1-2 minutter på hver side.

11.

Fortsæt på samme måde med resten af dejen.

Næringsindhold per portion

Energi: 494 kJ / 118 kcal

Protein: 20 %

Kulhydrat: 63 %

Fedt: 14 %

Kostfibre: 3 %

Kokkeskolevideoer

Salat, skylle

Salat, skylle

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Inspiration

Krydret oksekød med pita-chips

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Vietnamesiske forårsruller med peanutsovs

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 55 min

Wrap med tyrkiske oksedeller

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Durumrulle med oksekød

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 50 min

Arbejdstid: 50 min