1. >
  2. Grillspyd med pastasalat

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

BBQ-marinade

3.

Rør alle ingredienser til marinaden sammen.

Grillspyd

4.

Skær koteletterne i 2 x 2 centimeter tern. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.

5.

Skyl, og skær squash og peberfrugt i 2 x 2 centimeter tern med en ren kniv og på et rent skærebræt.

6.

Kom skiftevis kød og grøntsager på spyd. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.

7.

Pensl spydene med BBQ-marinade. Lad spydene marinere, mens du laver pastasalaten.

Pastasalat

8.

Kog pastaskruerne, som der står på posen. Se videoen.

9.

Skyl grøntsagerne, og skær cherrytomaterne i halve, og radiserne i tynde skiver, og kom dem op i en stor skål.

10.

Bruger du frosne ærter, tøes de op med kogende vand i en skål, bruger du friske, skal de pilles ud af bælgen.

11.

Hæld vandet fra fetaosten, og skær den i små tern.

12.

Når pastaen er kogt færdigt, så hæld den i et dørslag i håndvasken. Hæld koldt vand over pastaen, så den køler hurtigere ned.

13.

Bland alle ingredienserne sammen til pastasalaten i en stor skål.

14.

Varm en stegepande op til middel varme. Kom olie på, og steg grill-spydene 3-5 minutter på hver side, til kødet er gennemstegt.

Næringsindhold per portion

Energi: 3245 kJ / 776 kcal

Protein: 18 %

Kulhydrat: 42 %

Fedt: 40 %

Heraf mættet fedt: 9,2 g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Pasta, koge

Pasta, koge