- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Fyldte græskarblomster
Fyldte græskarblomster
Samlet tid: 90 min.
Arbejdstid: 60 min.
Sværhedsgrad: Medium
I Japan og i Italien spiser man græskarblomster som snacks. Prøv selv at lave fyldte og friterede græskar- eller squashblomster. Mums!
Opskriften giver ca. 6 fyldte græskarblomster.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til fyldte græskarblomster
Dej:
2 dl vand
100 g hvedemel
2 spsk. olie
5 spsk. hvidvinseddike
1 æg
½ tsk. salt
Fyld:
1 rødløg
½ squash (ca. 140 g)
150 g frisk mozzarella
1 bundt basilikum
½ tsk. salt
1 knivspids peber
Græskarblomster:
6 græskarblomster
2 liter fritureolie
Vand
Hvedemel
Olie - smagsneutral
Hvidvinseddike
Æg
Salt
Rødløg
Squash
Mozzarella
Basilikum
Peber
Fritureolie
Køkkenredskaber til fyldte græskarblomster
1 decilitermål
1 køkkenvægt
1 spiseske
1 teske
1 lille gryde
1 stor skål
2 små skåle
1 piskeris
1 elpisker
1 dejskraber
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
6 tandstikker
1 stor gryde
1 gaffel
1 hulske
1 tallerken
Decilitermål
Køkkenvægt
Spiseske
Teske
Lille gryde
Stor røreskål
Lille røreskål
Piskeris
Elpisker
Dejskraber
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Tandstikker
Stor gryde
Gaffel
Hulske
Middagstallerken
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Dej:
3.
4.
Kom det lunkne vand, hvedemel, olie, hvidvinseddike og salt i en stor skål.
5.
Slå ægget ud, og lad æggehviden løbe ned i en ny skål, mens du holder æggeblommen i æggeskallen. Hæld blommen op skålen med dej. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Pisk dejen sammen, til der ikke er flere klumper. Se videoen.
6.
7.
Fyld:
8.
Pil, og hak rødløget. Kom det op i en skål.
9.
Vask squashen, og skær den i tern. Kom det op i skålen med rødløg.
10.
Skær mozzarellaen i tern. Kom det op i skålen.
11.
Kom vand i en lille skål, og skyl basilikum i vandet. Hak basilikum fint. Kom det op i skålen, og bland sammen. Krydr med salt og peber.
12.
Fyld lidt af mozzarella-blandingen i græskar-blomsterne, og luk dem til med en tandstik.
13.
Frituresteg blomsterne:
14.
15.
16.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 0 kJ / MANGLER kcal
Protein: 0 %
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 0 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer