1. >
  2. Pastasalat med skinke og Thousand Island dressing

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Rugbrøds-croutoner

3.

Tænd ovnen på 200 grader.

4.

Skær rugbrød i 1x1 cm tern, og spred dem ud på en bageplade med bagepapir. Pensl dem med olie, og drys med salt. Bag dem i 12 minutter.

Pastasalat

5.

Kom vand og salt i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme. Kom pastaskruerne i vandet, og kog dem som det står på pakken.

6.

Pil skrællen af majskolben, og kog den i letsaltet vand i 10 minutter. Se videoen.

7.

Kog sukkerærterne med i det sidste minut sammen med majskolben.

8.

Stil et dørslag i vasken. Når majskolben er kogt færdig, så hæld vand og grøntsager ned i dørslaget. Hæld lidt koldt vand over, så majs hurtigere køler ned. Skær majsene af kolben. Skær slikærterne i mindre stykker, eller som du kan lide dem.

9.

Skyl og skær peberfrugter, tomater og agurk i mundrette stykker.

Skyl og skær peberfrugt, tomater og agurk i mundrette stykker.

Thousand Island-dressing

10.

Blend alle ingredienser til dressingen undtagen cremefraiche i en blender eller minihakker. Rør det derefter sammen med cremefraiche.

11.

Bland pastaskruerne, grøntsagerne og skinketern sammen i en stor skål, og drys med rugbrødscroutoner. Servér med thousand island dressing.

Næringsindhold per portion

Energi: 2317 kJ / 554 kcal

Protein: 17 %

Kulhydrat: 57 %

Fedt: 21 %

Kostfibre: 5 %

Kokkeskolevideoer

Majskolbe, sådan ordner du den

Majskolbe, sådan ordner du den