Vafler med pulled kylling

Vafler med pulled kylling

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 2 timer

        Da da da daaaahh, må vi præsentere: Vafler med pulled chicken - din nye livret! Hvis du ikke har et vaffeljern, så lav små, tykke pandekager af vaffeldejen. Og du kan komme lige de grøntsager ovenpå, som du bedst kan li’. Opskriften giver 5 vafler.

        Tip: Tag vaflerne med til frokost. Pak tingene separat, og saml vaflerne, når du skal spise.

        Prøv din yndlingsdressing ovenpå de her vafler - du kan bare takke os senere!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 3617 kJ / 865 kcal
        • Protein: 24 %
        • Kulhydrat: 41 %
        • Fedt: 35 %
        • Heraf mættet fedt: 4,7 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 14

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 14

        Find alle ingredienserne frem.

        Pulled chicken:

        • ½ spsk. olie
        • 2 kyllingebryst-filéter
        • 2 fed hvidløg
        • 3 spsk. ketchup
        • 1 tsk. karry
        • 2 spsk. soja
        • 1 tsk. brun farin

        Vafler:

        • 2 æg
        • 3 dl. mælk
        • 2 spsk. olie
        • 2 dl. grahamsmel
        • 1 dl. hvedemel
        • 1 tsk. bagepulver
        • ¼ tsk. salt
        • Olie til stegning

        Tilbehør:

        • ¼ salat
        • ½ rød peberfrugt
        • ½ avocado
      • Trin 3 af 14

        Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.

      • Trin 4 af 14

        Smør et ovnfast fad med olie. Læg kyllingebrysterne ned i fadet.

        • ½ spsk. olie
        • 2 kyllingebryst-filéter
      • Trin 5 af 14

        Pil hvidløgene, og hak dem fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg fint.

        • 2 fed hvidløg
      • Trin 6 af 14

        Kom ketchup, karry, soja, hvidløg og brun farin i skålen, og rør det sammen til en marinade. Hæld marinaden over kyllingebrysterne i fadet.

        • 3 spsk. ketchup
        • 1 tsk. karry
        • 2 spsk. soja
        • 1 tsk. brun farin
      • Trin 7 af 14

        Læg et stykke stanniol hen over fadet, og sæt det ind i ovnen. Steg kyllingebrysterne i cirka ½ time. Stik i dem med en kødnål for at se, om de er gennemstegte, inden du tager dem ud.

      • Trin 8 af 14

        Mens kyllingebrysterne er i ovnen, kan du lave vaflerne: Tænd vaffeljernet.

      • Trin 9 af 14

        Slå et æg ud i en kop. Kom ægget op i en stor skål. Hæld mælk og olie i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.

        • 2 æg
        • 3 dl. mælk
        • 2 spsk. olie
      • Trin 10 af 14

        Kom grahamsmel, mel, bagepulver og salt i skålen, og rør dejen sammen. Smør vaffeljernet med lidt olie, og kom cirka 1 deciliter af dejen på. Luk vaffeljernet, og lad vaflen bage et par minutter. Løft låget, og tjek vaflen. Den skal være gylden, og selv løsne fra vaffeljernet, før den er helt færdig. Bag alle vaflerne.

        • 2 dl. grahamsmel
        • 1 dl. hvedemel
        • 1 tsk. bagepulver
        • ¼ tsk. salt
      • Trin 11 af 14

        Skyl salat og peberfrugt. Skær salaten i mindre stykker. Skær peberfrugten over, og fjern kernerne. Skær den i små stykker.

        • ¼ salathoved
        • ½ rød peberfrugt
      • Trin 12 af 14

        Halvér avocadoen, og fjern stenen. Tag kødet ud af avocadoen med en teske. Skær det i skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

        • ½ avocado

         

      • Trin 13 af 14

        Riv de stegte kyllingebryster i mindre stykker med to gafler.

      • Trin 14 af 14

        Servér vaflerne med pulled kylling, salat, peberfrugt og avocado eller dine yndlings-grøntsager til.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Da da da daaaahh, må vi præsentere: Vafler med pulled chicken - din nye livret! Hvis du ikke har et vaffeljern, så lav små, tykke pandekager af vaffeldejen. Og du kan komme lige de grøntsager ovenpå, som du bedst kan li’. Opskriften giver 5 vafler.

        Tip: Tag vaflerne med til frokost. Pak tingene separat, og saml vaflerne, når du skal spise.

        Prøv din yndlingsdressing ovenpå de her vafler - du kan bare takke os senere!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Pulled chicken:

          • ½ spsk. olie
          • 2 kyllingebryst-filéter
          • 2 fed hvidløg
          • 3 spsk. ketchup
          • 1 tsk. karry
          • 2 spsk. soja
          • 1 tsk. brun farin

          Vafler:

          • 2 æg
          • 3 dl. mælk
          • 2 spsk. olie
          • 2 dl. grahamsmel
          • 1 dl. hvedemel
          • 1 tsk. bagepulver
          • ¼ tsk. salt
          • Olie til stegning

          Tilbehør:

          • ¼ salat
          • ½ rød peberfrugt
          • ½ avocado

           

          Køkkenredskaber

          • 1 spiseske
          • 2 teskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 ovnfast fad
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 lille skål
          • Stanniol
          • 1 vaffeljern
          • 1 kop
          • 1 stor skål
          • 1 piskeris
          • 1 stor skarp kniv
          • 2 gafler

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.
          4. Smør et ovnfast fad med olie. Læg kyllingebrysterne ned i fadet.
          5. Pil hvidløgene, og hak dem fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg fint.
          6. Kom ketchup, karry, soja, hvidløg og brun farin i skålen, og rør det sammen til en marinade. Hæld marinaden over kyllingebrysterne i fadet.
          7. Læg et stykke stanniol hen over fadet, og sæt det ind i ovnen. Steg kyllingebrysterne i cirka ½ time. Stik i dem med en kødnål for at se, om de er gennemstegte, inden du tager dem ud.
          8. Mens kyllingebrysterne er i ovnen, kan du lave vaflerne: Tænd vaffeljernet.
          9. Slå et æg ud i en kop. Kom ægget op i en stor skål. Hæld mælk og olie i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
          10. Kom grahamsmel, mel, bagepulver og salt i skålen, og rør dejen sammen. Smør vaffeljernet med lidt olie, og kom cirka 1 deciliter af dejen på. Luk vaffeljernet, og lad vaflen bage et par minutter. Løft låget, og tjek vaflen. Den skal være gylden, og selv løsne fra vaffeljernet, før den er helt færdig. Bag alle vaflerne.
          11. Skyl salat og peberfrugt. Skær salaten i mindre stykker. Skær peberfrugten over, og fjern kernerne. Skær den i små stykker.
          12. Halvér avocadoen, og fjern stenen. Tag kødet ud af avocadoen med en teske. Skær det i skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
          13. Riv de stegte kyllingebryster i mindre stykker med to gafler.
          14. Servér vaflerne med pulled kylling, salat, peberfrugt og avocado eller dine yndlings-grøntsager til.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 2 timer

            Da da da daaaahh, må vi præsentere: Vafler med pulled chicken - din nye livret! Hvis du ikke har et vaffeljern, så lav små, tykke pandekager af vaffeldejen. Og du kan komme lige de grøntsager ovenpå, som du bedst kan li’. Opskriften giver 10 vafler.

            Tip: Tag vaflerne med til frokost. Pak tingene separat, og saml vaflerne, når du skal spise.

            Prøv din yndlingsdressing ovenpå de her vafler - du kan bare takke os senere!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 3617 kJ / 865 kcal
            • Protein: 24 %
            • Kulhydrat: 41 %
            • Fedt: 35 %
            • Heraf mættet fedt: 4,7 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 14

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 14

            Find alle ingredienserne frem.

            Pulled chicken:

            • 1 spsk. olie
            • 4 kyllingebryst-filéter
            • 4 fed hvidløg
            • 6 spsk. ketchup
            • 2 tsk. karry
            • 4 spsk. soja
            • 2 tsk. brun farin

            Vafler:

            • 4 æg
            • 6 dl. mælk
            • 4 spsk. olie
            • 4 dl. grahamsmel
            • 2 dl. hvedemel
            • 2 tsk. bagepulver
            • ½ tsk. salt
            • Olie til stegning

            Tilbehør:

            • ½ salathoved
            • 1 rød peberfrugt
            • 1 avocado
          • Trin 3 af 14

            Tænd ovnen på 225 grader varmluft.

          • Trin 4 af 14

            Smør et ovnfast fad med olie. Læg kyllingebrysterne ned i fadet.

            • 1 spsk. olie
            • 4 kyllingebryst-filéter
          • Trin 5 af 14

            Pil hvidløgene, og hak dem fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg fint.

            • 4 fed hvidløg
          • Trin 6 af 14

            Kom ketchup, karry, soja, hvidløg og brun farin i en lille skål, og rør det sammen til en marinade. Hæld marinaden over kyllingebrysterne i fadet.

            • 6 spsk. ketchup
            • 2 tsk. karry
            • 4 spsk. soja
            • 2 tsk. brun farin
          • Trin 7 af 14

            Læg et stykke stanniol hen over fadet, og sæt det ind i ovnen. Steg kyllingebrysterne i cirka ½ time. Stik i dem med en kødnål for at se, om de er gennemstegte, inden du tager dem ud.

          • Trin 8 af 14

            Mens kyllingebrysterne er i ovnen, kan du lave vaflerne: Tænd vaffeljernet.

          • Trin 9 af 14

            Slå et æg ud i en kop. Kom ægget op i en stor skål. Gør det samme med det andet æg. Hæld mælk og olie i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.

            • 4 æg
            • 6 dl. mælk
            • 4 spsk. olie
          • Trin 10 af 14

            Kom grahamsmel, mel, bagepulver og salt i skålen, og rør dejen sammen. Smør vaffeljernet med lidt olie, og kom cirka 1 deciliter af dejen på. Luk vaffeljernet, og lad vaflen bage et par minutter. Løft låget, og tjek vaflen. Den skal være gylden, og selv løsne fra vaffeljernet, før den er helt færdig. Bag alle vaflerne.

            • 4 dl. grahamsmel
            • 2 dl. hvedemel
            • 2 tsk. bagepulver
            • ½ tsk. salt
            • Olie til stegning
          • Trin 11 af 14

            Skyl salat og peberfrugt. Skær salaten i mindre stykker. Skær peberfrugten over, og fjern kernerne. Skær den i små stykker.

            • ½ salathoved
            • 1 rød peberfrugt
          • Trin 12 af 14

            Halvér avocadoen, og fjern stenen. Tag kødet ud af avocadoen med en teske. Skær det i skiver. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

            • 1 avocado

             

          • Trin 13 af 14

            Riv de stegte kyllingebryster i mindre stykker med to gafler.

          • Trin 14 af 14

            Servér vaflerne med pulled kylling, salat, peberfrugt og avocado eller dine yndlings-grøntsager til.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Da da da daaaahh, må vi præsentere: Vafler med pulled chicken - din nye livret! Hvis du ikke har et vaffeljern, så lav små, tykke pandekager af vaffeldejen. Og du kan komme lige de grøntsager ovenpå, som du bedst kan li’. Opskriften giver 10 vafler.

            Tip: Tag vaflerne med til frokost. Pak tingene separat, og saml vaflerne, når du skal spise.

            Prøv din yndlingsdressing ovenpå de her vafler - du kan bare takke os senere!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Pulled chicken:

              • 1 spsk. olie
              • 4 kyllingebryst-filéter
              • 4 fed hvidløg
              • 6 spsk. ketchup
              • 2 tsk. karry
              • 4 spsk. soja
              • 2 tsk. brun farin

              Vafler:

              • 4 æg
              • 6 dl. mælk
              • 4 spsk. olie
              • 4 dl. grahamsmel
              • 2 dl. hvedemel
              • 2 tsk. bagepulver
              • ½ tsk. salt
              • Olie til stegning

              Tilbehør:

              • ½ salathoved
              • 1 rød peberfrugt
              • 1 avocado

               

              Køkkenredskaber

              • 1 spiseske
              • 2 teskeer
              • 1 decilitermål
              • 1 ovnfast fad
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 lille skål
              • Stanniol
              • 1 vaffeljern
              • 1 kop
              • 1 stor skål
              • 1 piskeris
              • 1 stor skarp kniv
              • 2 gafler

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
              4. Smør et ovnfast fad med olie. Læg kyllingebrysterne ned i fadet.
              5. Pil hvidløgene, og hak dem fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg fint.
              6. Kom ketchup, karry, soja, hvidløg og brun farin i en lille skål, og rør det sammen til en marinade. Hæld marinaden over kyllingebrysterne i fadet.
              7. Læg et stykke stanniol hen over fadet, og sæt det ind i ovnen. Steg kyllingebrysterne i cirka ½ time. Stik i dem med en kødnål for at se, om de er gennemstegte, inden du tager dem ud.
              8. Mens kyllingebrysterne er i ovnen, kan du lave vaflerne: Tænd vaffeljernet.
              9. Slå et æg ud i en kop. Kom ægget op i en stor skål. Gør det samme med det andet æg. Hæld mælk og olie i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
              10. Kom grahamsmel, mel, bagepulver og salt i skålen, og rør dejen sammen. Smør vaffeljernet med lidt olie, og kom cirka 1 deciliter af dejen på. Luk vaffeljernet, og lad vaflen bage et par minutter. Løft låget, og tjek vaflen. Den skal være gylden, og selv løsne fra vaffeljernet, før den er helt færdig. Bag alle vaflerne.
              11. Skyl salat og peberfrugt. Skær salaten i mindre stykker. Skær peberfrugten over, og fjern kernerne. Skær den i små stykker.
              12. Halvér avocadoen, og fjern stenen. Tag kødet ud af avocadoen med en teske. Skær det i skiver. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
              13. Riv de stegte kyllingebryster i mindre stykker med to gafler.
              14. Servér vaflerne med pulled kylling, salat, peberfrugt og avocado eller dine yndlings-grøntsager til.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 2 timer

                Da da da daaaahh, må vi præsentere: Vafler med pulled chicken - din nye livret! Hvis du ikke har et vaffeljern, så lav små, tykke pandekager af vaffeldejen. Og du kan komme lige de grøntsager ovenpå, som du bedst kan li’. Opskriften giver 5 vafler.

                Tip: Tag vaflerne med til frokost. Pak tingene separat, og saml vaflerne, når du skal spise.

                Prøv din yndlingsdressing ovenpå de her vafler - du kan bare takke os senere!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 3617 kJ / 865 kcal
                • Protein: 24 %
                • Kulhydrat: 41 %
                • Fedt: 35 %
                • Heraf mættet fedt: 4,7 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 14

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 14

                Find alle ingredienserne frem.

                Pulled chicken:

                • 1 ½ spsk. olie
                • 6 kyllingebryst-filéter
                • 6 fed hvidløg
                • 9 spsk. ketchup
                • 3 tsk. karry
                • 6 spsk. soja
                • 3 tsk. brun farin

                Vafler:

                • 6 æg
                • 9 dl. mælk
                • 6 spsk. olie
                • 6 dl. grahamsmel
                • 3 dl. hvedemel
                • 3 tsk. bagepulver
                • ¾ tsk. salt
                • Olie til stegning

                Tilbehør:

                • ¾ salathoved
                • 1 ½ rød peberfrugt
                • 1 ½ avocado
              • Trin 3 af 14

                Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.

              • Trin 4 af 14

                Smør et ovnfast fad med olie. Læg kyllingebrysterne ned i fadet.

                • 1 ½ spsk. olie
                • 6 kyllingebryst-filéter
              • Trin 5 af 14

                Pil hvidløgene, og hak dem fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg fint.

                • 6 fed hvidløg
              • Trin 6 af 14

                Kom ketchup, karry, soja, hvidløg og brun farin i en lille skål, og rør det sammen til en marinade. Hæld marinaden over kyllingebrysterne i fadet.

                • 9 spsk. ketchup
                • 3 tsk. karry
                • 6 spsk. soja
                • 3 tsk. brun farin
              • Trin 7 af 14

                Læg et stykke stanniol hen over fadet, og sæt det ind i ovnen. Steg kyllingebrysterne i cirka ½ time. Stik i dem med en kødnål for at se, om de er gennemstegte, inden du tager dem ud.

              • Trin 8 af 14

                Mens kyllingebrysterne er i ovnen, kan du lave vaflerne: Tænd vaffeljernet.

              • Trin 9 af 14

                Slå et æg ud i en kop. Kom ægget op i en stor skål. Gør det samme med de andre æg. Hæld mælk og olie i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.

                • 6 æg
                • 9 dl. mælk
                • 6 spsk. olie
              • Trin 10 af 14

                Kom fuldkornshvedemel, mel, bagepulver og salt i skålen, og rør dejen sammen. Smør vaffeljernet med lidt olie, og kom cirka 1 deciliter af dejen på. Luk vaffeljernet, og lad vaflen bage et par minutter. Løft låget, og tjek vaflen. Den skal være gylden, og selv løsne fra vaffeljernet, før den er helt færdig. Bag alle vaflerne.

                • Olie til stegning
              • Trin 11 af 14

                Skyl salat og peberfrugt. Skær salaten i mindre stykker. Skær peberfrugten over, og fjern kernerne. Skær den i små stykker.

                • ¾ salathoved
                • 1 ½ rød peberfrugt

                 

              • Trin 12 af 14

                Halvér avocadoen, og fjern stenen. Tag kødet ud af avocadoen med en teske. Skær det i skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

                • 1 ½ avocado
              • Trin 13 af 14

                Riv de stegte kyllingebryster i mindre stykker med to gafler.

              • Trin 14 af 14

                Servér vaflerne med pulled kylling, salat, peberfrugt og avocado eller vælg dine yndlings-grøntsager til.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Da da da daaaahh, må vi præsentere: Vafler med pulled chicken - din nye livret! Hvis du ikke har et vaffeljern, så lav små, tykke pandekager af vaffeldejen. Og du kan komme lige de grøntsager ovenpå, som du bedst kan li’. Opskriften giver 5 vafler.

                Tip: Tag vaflerne med til frokost. Pak tingene separat, og saml vaflerne, når du skal spise.

                Prøv din yndlingsdressing ovenpå de her vafler - du kan bare takke os senere!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Pulled chicken:

                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 6 kyllingebryst-filéter
                  • 6 fed hvidløg
                  • 9 spsk. ketchup
                  • 3 tsk. karry
                  • 6 spsk. soja
                  • 3 tsk. brun farin

                  Vafler:

                  • 6 æg
                  • 9 dl. mælk
                  • 6 spsk. olie
                  • 6 dl. grahamsmel
                  • 3 dl. hvedemel
                  • 3 tsk. bagepulver
                  • ¾ tsk. salt
                  • Olie til stegning

                  Tilbehør:

                  • ¾ salathoved
                  • 1 ½ rød peberfrugt
                  • 1 ½ avocado

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 spiseske
                  • 2 teskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 1 ovnfast fad
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 lille skål
                  • Stanniol
                  • 1 vaffeljern
                  • 1 kop
                  • 1 stor skål
                  • 1 piskeris
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 2 gafler

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.
                  4. Smør et ovnfast fad med olie. Læg kyllingebrysterne ned i fadet.
                  5. Pil hvidløgene, og hak dem fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg fint.
                  6. Kom ketchup, karry, soja, hvidløg og brun farin i en lille skål, og rør det sammen til en marinade. Hæld marinaden over kyllingebrysterne i fadet.
                  7. Læg et stykke stanniol hen over fadet, og sæt det ind i ovnen. Steg kyllingebrysterne i cirka ½ time. Stik i dem med en kødnål for at se, om de er gennemstegte, inden du tager dem ud.
                  8. Mens kyllingebrysterne er i ovnen, kan du lave vaflerne: Tænd vaffeljernet.
                  9. Slå et æg ud i en kop. Kom ægget op i en stor skål. Gør det samme med de andre æg. Hæld mælk og olie i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
                  10. Kom fuldkornshvedemel, mel, bagepulver og salt i skålen, og rør dejen sammen. Smør vaffeljernet med lidt olie, og kom cirka 1 deciliter af dejen på. Luk vaffeljernet, og lad vaflen bage et par minutter. Løft låget, og tjek vaflen. Den skal være gylden, og selv løsne fra vaffeljernet, før den er helt færdig. Bag alle vaflerne.
                  11. Skyl salat og peberfrugt. Skær salaten i mindre stykker. Skær peberfrugten over, og fjern kernerne. Skær den i små stykker.
                  12. Halvér avocadoen, og fjern stenen. Tag kødet ud af avocadoen med en teske. Skær det i skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
                  13. Riv de stegte kyllingebryster i mindre stykker med to gafler.
                  14. Servér vaflerne med pulled kylling, salat, peberfrugt og avocado eller vælg dine yndlings-grøntsager til.