Spicy kylling

Spicy kylling

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        I denne opskrift bliver kyllingen bagt med en kappe af stærke krydderier over sig. Lad de søde kartofler og yoghurten dulme dine smagsløg og nyd et måltid, der smager så fuglene synger. 

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1393 kJ / 332 kcal
        • Protein: 28 %
        • Kulhydrat: 31 %
        • Fedt: 41 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 17

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 17

        Find alle ingredienserne frem.

        • 2 søde kartofler eller bagekartofler
        • 1 tsk. salt
        • 1 tsk. sort peber
        • 1 tsk. stødt allehånde
        • 1 tsk. stødt korianderfrø
        • 1 tsk. stødt kanel
        • 1 fed hvidløg
        • ½ rød chili
        • 1 tsk. tørret timian eller 2 kviste frisk timian
        • 2 stk. kyllingelår og 2 kyllingevinger
        • 1 tsk. olie

        Yoghurt-dip:

        • ¼ agurk
        • 2 dl. yoghurt naturel
        • 1 knivspids salt
      • Trin 3 af 17

        Læg bagepapir i et ovnfast fad. Tænd ovnen på 200 grader.

      • Trin 4 af 17

        Vask kartoflerne, og skær et kryds i den ene side af hver kartoffel. Læg dem i fadet.

        • 2 søde kartofler eller bagekartofler
      • Trin 5 af 17

        Bag kartoflerne i ovnen i 1-1 ½ time, indtil de er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.

      • Trin 6 af 17

        Kom salt, peber, allehånde, korianderfrø og stødt kanel i en lille skål.

        • 1 tsk. salt
        • 1 tsk. sort peber
        • 1 tsk. stødt allehånde
        • 1 tsk. stødt korianderfrø
        • 1 tsk. stødt kanel
      • Trin 7 af 17

        Pil, og pres hvidløget i en hvidløgspresser. Kom det op i skålen.

        • 1 fed hvidløg
      • Trin 8 af 17

        Skyl chilien, og skær den overl langs. Fjern kernerne og de hvide sidevægge. Hak chilien fint, og kom den op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du ordner chili. Vask hænder, når du har rørt ved chili.

        • ½ rød chili
      • Trin 9 af 17

        Kom vand i en lille skål og skyl frisk timian i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • 1 tsk. tørret timian eller 2 kviste frisk timian
      • Trin 10 af 17

        Kom timian op i skålen, og rør krydderiblandingen sammen.

      • Trin 11 af 17

        Læg bagepapir i en lille bradepande. Læg kyllingestykkerne i bradepanden. Vask hænder, når du har hørt ved råt kød.

        • 2 kyllingelår og 2 kyllingevinger
      • Trin 12 af 17

        Pensl kyllingestykkerne med olie, og drys krydderiblandingen over.

        • 1 tsk. olie
      • Trin 13 af 17

        Sæt bradepanden med kyllingestykkerne i ovnen ved side af kartoflerne, når kartoflerne har bagt i cirka 40 minutter.

      • Trin 14 af 17

        Bag kyllingestykkerne i cirka 40 minutter, indtil de er gennemstegte. Tjek med en kniv ved at skære et snit ned i kyllingekødet. Kødet må ikke være rødt ved benene.

      • Trin 15 af 17

        Yoghurt-dip: Skyl agurken, og riv den på den grove side af et rivejern.

        • ¼ agurk
      • Trin 16 af 17

        Kram væsken ud af agurken med hænderne, og læg agurken i en si. Lad den dryppe af.

      • Trin 17 af 17

        Kom yoghurt, agurk og salt i en skål. Rør rundt og smag til med salt.

        • 2 dl. yoghurt naturel
        • 1 knivspids salt
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        I denne opskrift bliver kyllingen bagt med en kappe af stærke krydderier over sig. Lad de søde kartofler og yoghurten dulme dine smagsløg og nyd et måltid, der smager så fuglene synger. 

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 søde kartofler eller bagekartofler
          • 1 tsk. salt
          • 1 tsk. sort peber
          • 1 tsk. stødt allehånde
          • 1 tsk. stødt korianderfrø
          • 1 tsk. stødt kanel
          • 1 fed hvidløg
          • ½ rød chili
          • 1 tsk. tørret timian eller 2 kviste frisk timian
          • 2 stk. kyllingelår og 2 kyllingevinger
          • 1 tsk. olie

          Yoghurt-dip:

          • ¼ agurk
          • 2 dl. yoghurt naturel
          • 1 knivspids salt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 målebæger
          • 1 sæt måleskeer
          • 2 stk. bagepapir
          • 1 ovnfast fad
          • 1 grøntsagsbørste
          • 1 balje
          • 2 små skarpe knive
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skål
          • 1 hvidløgspresser
          • 1 bradepande
          • 1 bagepensel
          • 1 rivejern
          • 1 si
          • 1 stor skål
          • 1 spiseske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Læg bagepapir i et ovnfast fad. Tænd ovnen på 200 grader.
          4. Vask kartoflerne, og skær et kryds i den ene side af hver kartoffel. Læg dem i fadet.
          5. Bag kartoflerne i ovnen i 1-1 ½ time, indtil de er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
          6. Kom salt, peber, allehånde, korianderfrø og stødt kanel i en lille skål.
          7. Pil, og pres hvidløget i en hvidløgspresser. Kom det op i skålen.
          8. Skyl chilien, og skær den overl langs. Fjern kernerne og de hvide sidevægge. Hak chilien fint, og kom den op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du ordner chili. Vask hænder, når du har rørt ved chili.
          9. Kom vand i en lille skål og skyl frisk timian i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          10. Kom timian op i skålen, og rør krydderiblandingen sammen.
          11. Læg bagepapir i en lille bradepande. Læg kyllingestykkerne i bradepanden. Vask hænder, når du har hørt ved råt kød.
          12. Pensl kyllingestykkerne med olie, og drys krydderiblandingen over.
          13. Sæt bradepanden med kyllingestykkerne i ovnen ved side af kartoflerne, når kartoflerne har bagt i cirka 40 minutter.
          14. Bag kyllingestykkerne i cirka 40 minutter, indtil de er gennemstegte. Tjek med en kniv ved at skære et snit ned i kyllingekødet. Kødet må ikke være rødt ved benene.
          15. Yoghurt-dip: Skyl agurken, og riv den på den grove side af et rivejern.
          16. Kram væsken ud af agurken med hænderne, og læg agurken i en si. Lad den dryppe af.
          17. Kom yoghurt, agurk og salt i en skål. Rør rundt og smag til med salt.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            I denne opskrift bliver kyllingen bagt med en kappe af stærke krydderier over sig. Lad de søde kartofler og yoghurten dulme dine smagsløg og nyd et måltid, der smager så fuglene synger. 

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1393 kJ / 332 kcal
            • Protein: 28 %
            • Kulhydrat: 31 %
            • Fedt: 41 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 17

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 17

            Find alle ingredienserne frem.

            • 4 søde kartofler eller bagekartofler
            • 1 spsk. salt
            • 2 tsk. sort peber
            • 2 tsk. stødt allehånde
            • 2 tsk. stødt korianderfrø
            • 2 tsk. stødt kanel
            • 1 fed hvidløg
            • 1 rød chili
            • 2 tsk. tørret timian eller 3-4 kviste frisk timian
            • 4 kyllingelår og 4 kyllingevinger
            • 2 tsk. olie

            Yoghurt-dip:

            • ½ agurk
            • 4 dl. yoghurt naturel
            • ¼ tsk. salt
          • Trin 3 af 17

            Læg bagepapir i et ovnfast fad. Tænd ovnen på 200 grader.

          • Trin 4 af 17

            Vask kartoflerne, og skær et kryds i den ene side af hver kartoffel. Læg dem i fadet.

            • 4 søde kartofler eller bagekartofler
          • Trin 5 af 17

            Bag kartoflerne i ovnen i 1-1 ½ time, indtil de er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.

          • Trin 6 af 17

            Kom salt, peber, allehånde, korianderfrø og stødt kanel i en lille skål.

            • 2 tsk. salt
            • 2 tsk. sort peber
            • 2 tsk. stødt allehånde
            • 2 tsk. stødt korianderfrø
            • 2 tsk. stødt kanel
          • Trin 7 af 17

            Pil, og pres hvidløget i en hvidløgspresser. Kom det op i skålen.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 8 af 17

            Skyl chilien, og skær den overl langs. Fjern kernerne og de hvide sidevægge. Hak chilien fint, og kom den op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du ordner chili. Vask hænder, når du har rørt ved chili.

            • 1 rød chili
          • Trin 9 af 17

            Kom vand i en lille skål og skyl frisk timian i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 2 tsk. tørret timian eller 3-4 kviste frisk timian
          • Trin 10 af 17

            Kom timian op i skålen, og rør krydderiblandingen sammen.

          • Trin 11 af 17

            Læg bagepapir i en lille bradepande. Læg kyllingestykkerne i bradepanden. Vask hænder, når du har hørt ved råt kød.

            • 4 kyllingelår og 4 kyllingevinger
          • Trin 12 af 17

            Pensl kyllingestykkerne med olie, og drys krydderiblandingen over.

            • 2 tsk. olie
          • Trin 13 af 17

            Sæt bradepanden med kyllingestykkerne i ovnen ved side af kartoflerne, når kartoflerne har bagt i cirka 40 minutter.

          • Trin 14 af 17

            Bag kyllingestykkerne i cirka 40 minutter, indtil de er gennemstegte. Tjek med en kniv ved at skære et snit ned i kyllingekødet. Kødet må ikke være rødt ved benene.

          • Trin 15 af 17

            Yoghurt-dip: Skyl agurken, og riv den på den grove side af et rivejern.

            • ½ agurk
          • Trin 16 af 17

            Kram væsken ud af agurken med hænderne, og læg agurken i en si. Lad den dryppe af.

          • Trin 17 af 17

            Kom yoghurt, agurk og salt i en skål. Rør det sammen og smag til med salt.

            • 4 dl. yoghurt naturel
            • ¼ tsk. salt
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            I denne opskrift bliver kyllingen bagt med en kappe af stærke krydderier over sig. Lad de søde kartofler og yoghurten dulme dine smagsløg og nyd et måltid, der smager så fuglene synger. 

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 4 søde kartofler eller bagekartofler
              • 1 spsk. salt
              • 2 tsk. sort peber
              • 2 tsk. stødt allehånde
              • 2 tsk. stødt korianderfrø
              • 2 tsk. stødt kanel
              • 1 fed hvidløg
              • 1 rød chili
              • 2 tsk. tørret timian eller 3-4 kviste frisk timian
              • 4 kyllingelår og 4 kyllingevinger
              • 2 tsk. olie

              Yoghurt-dip:

              • ½ agurk
              • 4 dl. yoghurt naturel
              • ¼ tsk. salt

               

              Køkkenredskaber

              • 1 målebæger
              • 1 sæt måleskeer
              • 2 stk. bagepapir
              • 1 ovnfast fad
              • 1 grøntsagsbørste
              • 1 balje
              • 2 små skarpe knive
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skål
              • 1 hvidløgspresser
              • 1 bradepande
              • 1 bagepensel
              • 1 rivejern
              • 1 si
              • 1 stor skål
              • 1 spiseske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Læg bagepapir i et ovnfast fad. Tænd ovnen på 200 grader.
              4. Vask kartoflerne, og skær et kryds i den ene side af hver kartoffel. Læg dem i fadet.
              5. Bag kartoflerne i ovnen i 1-1 ½ time, indtil de er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
              6. Kom salt, peber, allehånde, korianderfrø og stødt kanel i en lille skål.
              7. Pil, og pres hvidløget i en hvidløgspresser. Kom det op i skålen.
              8. Skyl chilien, og skær den overl langs. Fjern kernerne og de hvide sidevægge. Hak chilien fint, og kom den op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du ordner chili. Vask hænder, når du har rørt ved chili.
              9. Kom vand i en lille skål og skyl frisk timian i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              10. Kom timian op i skålen, og rør krydderiblandingen sammen.
              11. Læg bagepapir i en lille bradepande. Læg kyllingestykkerne i bradepanden. Vask hænder, når du har hørt ved råt kød.
              12. Pensl kyllingestykkerne med olie, og drys krydderiblandingen over.
              13. Sæt bradepanden med kyllingestykkerne i ovnen ved side af kartoflerne, når kartoflerne har bagt i cirka 40 minutter.
              14. Bag kyllingestykkerne i cirka 40 minutter, indtil de er gennemstegte. Tjek med en kniv ved at skære et snit ned i kyllingekødet. Kødet må ikke være rødt ved benene.
              15. Yoghurt-dip: Skyl agurken, og riv den på den grove side af et rivejern.
              16. Kram væsken ud af agurken med hænderne, og læg agurken i en si. Lad den dryppe af.
              17. Kom yoghurt, agurk og salt i en skål. Rør det sammen og smag til med salt.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                I denne opskrift bliver kyllingen bagt med en kappe af stærke krydderier over sig. Lad de søde kartofler og yoghurten dulme dine smagsløg og nyd et måltid, der smager så fuglene synger. 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1393 kJ / 332 kcal
                • Protein: 28 %
                • Kulhydrat: 31 %
                • Fedt: 41 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 17

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 17

                Find alle ingredienserne frem.

                • 6 søde kartofler eller bagekartofler
                • 1 ½ spsk. salt
                • 3 tsk. sort peber
                • 3 tsk. stødt allehånde
                • 3 tsk. stødt koriander
                • 3 tsk. stødt kanel
                • 2 fed hvidløg
                • 1 ½ rød chili
                • 3 tsk. tørret timian eller 5-6 kviste frisk timian
                • 6 kyllingelår og 6 kyllingevinger
                • 3 tsk. olie

                Yoghurt-dip:

                • ¾ agurk
                • 6 dl. yoghurt naturel
                • ½ tsk. salt
              • Trin 3 af 17

                Læg bagepapir i et ovnfast fad. Tænd ovnen på 200 grader.

              • Trin 4 af 17

                Vask kartoflerne, og skær et kryds i den ene side af hver kartoffel. Læg dem i fadet.

                • 6 søde kartofler eller bagekartofler
              • Trin 5 af 17

                Bag kartoflerne i ovnen i 1-1 ½ time, indtil de er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.

              • Trin 6 af 17

                Kom salt, peber, allehånde, korianderfrø og stødt kanel i en lille skål.

                • 3 tsk. salt
                • 3 tsk. sort peber
                • 3 tsk. stødt allehånde
                • 3 tsk. stødt koriander
                • 3 tsk. stødt kanel
              • Trin 7 af 17

                Pil, og pres hvidløget i en hvidløgspresser. Kom det op i skålen.

                • 2 fed hvidløg
              • Trin 8 af 17

                Skyl chilien, og skær den overl langs. Fjern kernerne og de hvide sidevægge. Hak chilien fint, og kom den op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du ordner chili. Vask hænder, når du har rørt ved chili.

                • 1 ½ rød chili
              • Trin 9 af 17

                Kom vand i en lille skål og skyl frisk timian i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 3 tsk. tørret timian eller 5-6 kviste frisk timian
              • Trin 10 af 17

                Kom timian op i skålen, og rør krydderiblandingen sammen.

              • Trin 11 af 17

                Læg bagepapir i en lille bradepande. Læg kyllingestykkerne i bradepanden. Vask hænder, når du har hørt ved råt kød.

                • 6 kyllingelår og 6 kyllingevinger
              • Trin 12 af 17

                Pensl kyllingestykkerne med olie, og drys krydderiblandingen over.

                • 3 tsk. olie
              • Trin 13 af 17

                Sæt bradepanden med kyllingestykkerne i ovnen ved side af kartoflerne, når kartoflerne har bagt i cirka 40 minutter.

              • Trin 14 af 17

                Bag kyllingestykkerne i cirka 40 minutter, indtil de er gennemstegte. Tjek med en kniv ved at skære et snit ned i kyllingekødet. Kødet må ikke være rødt ved benene.

              • Trin 15 af 17

                Yoghurt-dip: Skyl agurken, og riv den på den grove side af et rivejern.

                • ¾ agurk
              • Trin 16 af 17

                Kram væsken ud af agurken med hænderne, og læg agurken i en si. Lad den dryppe af.

              • Trin 17 af 17

                Kom yoghurt, agurk og salt i en skål. Rør det sammen og smag til med salt.

                • 6 dl. yoghurt naturel
                • 1 tsk. salt
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                I denne opskrift bliver kyllingen bagt med en kappe af stærke krydderier over sig. Lad de søde kartofler og yoghurten dulme dine smagsløg og nyd et måltid, der smager så fuglene synger. 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 6 søde kartofler eller bagekartofler
                  • 1 ½ spsk. salt
                  • 3 tsk. sort peber
                  • 3 tsk. stødt allehånde
                  • 3 tsk. stødt koriander
                  • 3 tsk. stødt kanel
                  • 2 fed hvidløg
                  • 1 ½ rød chili
                  • 3 tsk. tørret timian eller 5-6 kviste frisk timian
                  • 6 kyllingelår og 6 kyllingevinger
                  • 3 tsk. olie

                  Yoghurt-dip:

                  • ¾ agurk
                  • 6 dl. yoghurt naturel
                  • ½ tsk. salt

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 målebæger
                  • 1 sæt måleskeer
                  • 2 stk. bagepapir
                  • 1 ovnfast fad
                  • 1 grøntsagsbørste
                  • 1 balje
                  • 2 små skarpe knive
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skål
                  • 1 hvidløgspresser
                  • 1 bradepande
                  • 1 bagepensel
                  • 1 rivejern
                  • 1 si
                  • 1 stor skål
                  • 1 spiseske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Læg bagepapir i et ovnfast fad. Tænd ovnen på 200 grader.
                  4. Vask kartoflerne, og skær et kryds i den ene side af hver kartoffel. Læg dem i fadet.
                  5. Bag kartoflerne i ovnen i 1-1 ½ time, indtil de er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
                  6. Kom salt, peber, allehånde, korianderfrø og stødt kanel i en lille skål.
                  7. Pil, og pres hvidløget i en hvidløgspresser. Kom det op i skålen.
                  8. Skyl chilien, og skær den overl langs. Fjern kernerne og de hvide sidevægge. Hak chilien fint, og kom den op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du ordner chili. Vask hænder, når du har rørt ved chili.
                  9. Kom vand i en lille skål og skyl frisk timian i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  10. Kom timian op i skålen, og rør krydderiblandingen sammen.
                  11. Læg bagepapir i en lille bradepande. Læg kyllingestykkerne i bradepanden. Vask hænder, når du har hørt ved råt kød.
                  12. Pensl kyllingestykkerne med olie, og drys krydderiblandingen over.
                  13. Sæt bradepanden med kyllingestykkerne i ovnen ved side af kartoflerne, når kartoflerne har bagt i cirka 40 minutter.
                  14. Bag kyllingestykkerne i cirka 40 minutter, indtil de er gennemstegte. Tjek med en kniv ved at skære et snit ned i kyllingekødet. Kødet må ikke være rødt ved benene.
                  15. Yoghurt-dip: Skyl agurken, og riv den på den grove side af et rivejern.
                  16. Kram væsken ud af agurken med hænderne, og læg agurken i en si. Lad den dryppe af.
                  17. Kom yoghurt, agurk og salt i en skål. Rør det sammen og smag til med salt.