Spicy kylling

Spicy kylling

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        I denne opskrift bliver kyllingen bagt med en kappe af stærke krydderier over sig. Lad de søde kartofler og yoghurten dulme dine smagsløg og nyd et måltid, der smager så fuglene synger. 

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1393 kJ / 332 kcal
        • Protein: 28 %
        • Kulhydrat: 31 %
        • Fedt: 41 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 18

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 18

        Find alle ingredienserne frem.

        • 2 søde kartofler eller bagekartofler
        • 2 stk. kyllingelår og 2 kyllingevinger
        • 1 tsk. rapsolie
        • 1 tsk. salt
        • 1 tsk. sort peber
        • 1 tsk. stødt allehånde
        • 1 tsk. stødt korianderfrø
        • 1 tsk. stødt kanel
        • 1 fed hvidløg
        • ½ rød chili
        • 1 tsk. tørret timian eller 2 kviste frisk timian
        • ¼ agurk
        • 2 dl yoghurt naturel
        • 1 knivspids salt
      • Trin 3 af 18

        Læg bagepapir i et ovnfast fad. Tænd ovnen på 200 grader.

      • Trin 4 af 18

        Vask kartoflerne rene med en grøntsagsbørste i en balje.

        • 2 søde kartofler eller bagekartofler
      • Trin 5 af 18

        Skær et kryds i kartoflerne og læg dem i det ovnfaste fad.

      • Trin 6 af 18

        Sæt fadet i ovnen og bag kartoflerne i 1-1 ½ time, indtil de er møre.

      • Trin 7 af 18

        Til spicy kylling: Kom alle krydderierne i en lille skål.

        • 1 tsk. salt
        • 1 tsk. sort peber
        • 1 tsk. stødt allehånde
        • 1 tsk. stødt korianderfrø
        • 1 tsk. stødt kanel
      • Trin 8 af 18

        Pil og knus hvidløg. Kom den ned i krydderiblandingen.

        • 1 fed hvidløg
      • Trin 9 af 18

        Skyl chilien og skær den over. Fjern kernerne og de hvide sidevægge. Hak chilien fint. Klik på filmen og se hvordan du ordner chili. Kom den finthakkede chili i krydderiblandingen. Vask hænderne grundigt.

        • ½ rød chili
      • Trin 10 af 18

        Skyl timian, og pil bladene af. Klik på filmen og se hvordan du skyller krydderurter. Kom timianen ned i krydderiblandingen.

        • 1 tsk. tørret timian eller 2 kviste frisk timian
      • Trin 11 af 18

        Læg bagepapir i en lille bradepande. Læg kyllingestykkerne i bradepanden. Vask hænder. Pensl med rapsolie.

        • 2 stk. kyllingelår og 2 kyllingevinger
        • 1 tsk. rapsolie
      • Trin 12 af 18

        Drys kyllingestykkerne med krydderiblandingen.

      • Trin 13 af 18

        Sæt bradepanden med kyllingestykkerne i ovnen ved side af kartoflerne, når kartoflerne har bagt i ca. 40 minutter.

      • Trin 14 af 18

        Steg kyllingestykkerne i ca. 40 minutter, indtil de er gennemstegte. Tjek med en kniv ved at skære et snit ned i kyllingekødet. Kødet må ikke være rødt ved benene.

      • Trin 15 af 18

        Til yoghurt med agurk: Skyl agurken godt og riv den groft på et rivejern.

        • ¼ agurk
      • Trin 16 af 18

        Læg agurken i en si og lad den dryppe af.

      • Trin 17 af 18

        Kom yoghurt, agurk og salt i en skål. Rør rundt og smag til.

        • 2 dl yoghurt naturel
        • 1 knivspids salt
      • Trin 18 af 18

        Servér spicy kylling med ovnbagte kartofler og yoghurt med agurk. Værsgo'!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        I denne opskrift bliver kyllingen bagt med en kappe af stærke krydderier over sig. Lad de søde kartofler og yoghurten dulme dine smagsløg og nyd et måltid, der smager så fuglene synger. 

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 søde kartofler eller bagekartofler

          Spicy kylling:

          • 2 stk. kyllingelår og 2 kyllingevinger
          • 1 tsk. rapsolie

          Krydderiblanding:

          • 1 tsk. salt
          • 1 tsk. sort peber
          • 1 tsk. stødt allehånde
          • 1 tsk. stødt korianderfrø
          • 1 tsk. stødt kanel
          • 1 fed hvidløg
          • ½ rød chili
          • 1 tsk. tørret timian eller 2 kviste frisk timian

          Yoghurt med agurk:

          • ¼ agurk
          • 2 dl yoghurt naturel
          • 1 knivspids salt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 målebæger
          • 1 sæt måleskeer
          • 2 stk. bagepapir
          • 1 ovnfast fad
          • 1 grøntsagsbørste
          • 1 balje
          • 2 små skarpe knive
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skål
          • 1 hvidløgspresser
          • 1 bradepande
          • 1 bagepensel
          • 1 rivejern
          • 1 si
          • 1 stor skål
          • 1 spiseske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Læg bagepapir i et ovnfast fad. Tænd ovnen på 200 grader.
          4. Vask kartoflerne rene med en grøntsagsbørste i en balje.
          5. Skær et kryds i kartoflerne og læg dem i det ovnfaste fad.
          6. Sæt fadet i ovnen og bag kartoflerne i 1-1 ½ time, indtil de er møre.
          7. Til spicy kylling: Kom alle krydderierne i en lille skål.
          8. Pil og knus hvidløg. Kom den ned i krydderiblandingen.
          9. Skyl chilien og skær den over. Fjern kernerne og de hvide sidevægge. Hak chilien fint. Klik på filmen og se hvordan du ordner chili. Kom den finthakkede chili i krydderiblandingen. Vask hænderne grundigt.
          10. Skyl timian, og pil bladene af. Klik på filmen og se hvordan du skyller krydderurter. Kom timianen ned i krydderiblandingen.
          11. Læg bagepapir i en lille bradepande. Læg kyllingestykkerne i bradepanden. Vask hænder. Pensl med rapsolie.
          12. Drys kyllingestykkerne med krydderiblandingen.
          13. Sæt bradepanden med kyllingestykkerne i ovnen ved side af kartoflerne, når kartoflerne har bagt i ca. 40 minutter.
          14. Steg kyllingestykkerne i ca. 40 minutter, indtil de er gennemstegte. Tjek med en kniv ved at skære et snit ned i kyllingekødet. Kødet må ikke være rødt ved benene.
          15. Til yoghurt med agurk: Skyl agurken godt og riv den groft på et rivejern.
          16. Læg agurken i en si og lad den dryppe af.
          17. Kom yoghurt, agurk og salt i en skål. Rør rundt og smag til.
          18. Servér spicy kylling med ovnbagte kartofler og yoghurt med agurk. Værsgo'!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            I denne opskrift bliver kyllingen bagt med en kappe af stærke krydderier over sig. Lad de søde kartofler og yoghurten dulme dine smagsløg og nyd et måltid, der smager så fuglene synger. 

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1393 kJ / 332 kcal
            • Protein: 28 %
            • Kulhydrat: 31 %
            • Fedt: 41 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 18

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 18

            Find alle ingredienserne frem.

            • 4 søde kartofler eller bagekartofler
            • 4 stk. kyllingelår og 4 kyllingevinger
            • 2 tsk. rapsolie
            • 2 tsk. salt
            • 2 tsk. sort peber
            • 2 tsk. stødt allehånde
            • 2 tsk. stødt korianderfrø
            • 2 tsk. stødt kanel
            • 1 fed hvidløg
            • 1 rød chili
            • 2 tsk. tørret timian eller 3-4 kviste frisk timian
            • ½ agurk
            • 4 dl yoghurt naturel
            • ¼ tsk. salt
          • Trin 3 af 18

            Læg bagepapir i et ovnfast fad. Tænd ovnen på 200 grader.

          • Trin 4 af 18

            Vask kartoflerne rene med en grøntsagsbørste i en balje.

            • 4 søde kartofler eller bagekartofler
          • Trin 5 af 18

            Skær et kryds i kartoflerne og læg dem i det ovnfaste fad.

          • Trin 6 af 18

            Sæt fadet i ovnen og bag kartoflerne i 1-1 ½ time, indtil de er møre.

          • Trin 7 af 18

            Til spicy kylling: Kom alle krydderierne i en lille skål.

            • 2 tsk. salt
            • 2 tsk. sort peber
            • 2 tsk. stødt allehånde
            • 2 tsk. stødt korianderfrø
            • 2 tsk. stødt kanel
          • Trin 8 af 18

            Pil og knus hvidløg. Kom den ned i krydderiblandingen.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 9 af 18

            Skyl chilien og skær den over. Fjern kernerne og de hvide sidevægge. Hak chilien fint. Klik på filmen og se hvordan du ordner chili. Kom den i krydderiblandingen. Vask hænderne grundigt.

            • 1 rød chili
          • Trin 10 af 18

            Skyl timian, og pil bladene af. Klik på filmen og se hvordan du skyller krydderurter. Kom timianen ned i krydderiblandingen.

            • 2 tsk. tørret timian eller 3-4 kviste frisk timian
          • Trin 11 af 18

            Læg bagepapir i en lille bradepande. Læg kyllingestykkerne i bradepanden. Vask hænder. Pensel med olie.

            • 4 stk. kyllingelår og 4 kyllingevinger
            • 2 tsk. rapsolie
          • Trin 12 af 18

            Drys kyllingestykkerne med krydderiblandingen.

          • Trin 13 af 18

            Sæt bradepanden med kyllingestykkerne i ovnen ved side af kartoflerne, når kartoflerne har bagt i ca. 40 minutter.

          • Trin 14 af 18

            Steg kyllingestykkerne i ca. 40 minutter, indtil de er gennemstegte. Tjek med en kniv ved at skære et snit ned i kyllingekødet. Kødet må ikke være rødt ved benene.

          • Trin 15 af 18

            Til yoghurt med agurk: Skyl agurken og riv den groft på et rivejern.

            • ½ agurk
          • Trin 16 af 18

            Læg agurken i en si og lad den dryppe af.

          • Trin 17 af 18

            Kom yoghurt, agurk og salt i en skål. Rør det sammen og smag til.

            • 4 dl yoghurt naturel
            • ¼ tsk. salt
          • Trin 18 af 18

            Servér spicy kylling med ovnbagte kartofler og yoghurt med agurk. Værsgo'!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            I denne opskrift bliver kyllingen bagt med en kappe af stærke krydderier over sig. Lad de søde kartofler og yoghurten dulme dine smagsløg og nyd et måltid, der smager så fuglene synger. 

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 4 søde kartofler eller bagekartofler

              Spicy kylling:

              • 4 stk. kyllingelår og 4 kyllingevinger
              • 2 tsk. rapsolie

              Krydderiblanding:

              • 1 spsk. salt
              • 2 tsk. sort peber
              • 2 tsk. stødt allehånde
              • 2 tsk. stødt korianderfrø
              • 2 tsk. stødt kanel
              • 1 fed hvidløg
              • 1 rød chili
              • 2 tsk. tørret timian eller 3-4 kviste frisk timian

              Yoghurt med agurk:

              • ½ agurk
              • 4 dl yoghurt naturel
              • ¼ tsk. salt

               

              Køkkenredskaber

              • 1 målebæger
              • 1 sæt måleskeer
              • 2 stk. bagepapir
              • 1 ovnfast fad
              • 1 grøntsagsbørste
              • 1 balje
              • 2 små skarpe knive
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skål
              • 1 hvidløgspresser
              • 1 bradepande
              • 1 bagepensel
              • 1 rivejern
              • 1 si
              • 1 stor skål
              • 1 spiseske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Læg bagepapir i et ovnfast fad. Tænd ovnen på 200 grader.
              4. Vask kartoflerne rene med en grøntsagsbørste i en balje.
              5. Skær et kryds i kartoflerne og læg dem i det ovnfaste fad.
              6. Sæt fadet i ovnen og bag kartoflerne i 1-1 ½ time, indtil de er møre.
              7. Til spicy kylling: Kom alle krydderierne i en lille skål.
              8. Pil og knus hvidløg. Kom den ned i krydderiblandingen.
              9. Skyl chilien og skær den over. Fjern kernerne og de hvide sidevægge. Hak chilien fint. Klik på filmen og se hvordan du ordner chili. Kom den i krydderiblandingen. Vask hænderne grundigt.
              10. Skyl timian, og pil bladene af. Klik på filmen og se hvordan du skyller krydderurter. Kom timianen ned i krydderiblandingen.
              11. Læg bagepapir i en lille bradepande. Læg kyllingestykkerne i bradepanden. Vask hænder. Pensel med olie.
              12. Drys kyllingestykkerne med krydderiblandingen.
              13. Sæt bradepanden med kyllingestykkerne i ovnen ved side af kartoflerne, når kartoflerne har bagt i ca. 40 minutter.
              14. Steg kyllingestykkerne i ca. 40 minutter, indtil de er gennemstegte. Tjek med en kniv ved at skære et snit ned i kyllingekødet. Kødet må ikke være rødt ved benene.
              15. Til yoghurt med agurk: Skyl agurken og riv den groft på et rivejern.
              16. Læg agurken i en si og lad den dryppe af.
              17. Kom yoghurt, agurk og salt i en skål. Rør det sammen og smag til.
              18. Servér spicy kylling med ovnbagte kartofler og yoghurt med agurk. Værsgo'!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                I denne opskrift bliver kyllingen bagt med en kappe af stærke krydderier over sig. Lad de søde kartofler og yoghurten dulme dine smagsløg og nyd et måltid, der smager så fuglene synger. 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1393 kJ / 332 kcal
                • Protein: 28 %
                • Kulhydrat: 31 %
                • Fedt: 41 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 18

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 18

                Find alle ingredienserne frem.

                • 6 søde kartofler eller bagekartofler
                • 6 stk. kyllingelår og 6 kyllingevinger
                • 3 tsk. rapsolie
                • 3 tsk. salt
                • 3 tsk. sort peber
                • 3 tsk. stødt allehånde
                • 3 tsk. stødt koriander
                • 3 tsk. stødt kanel
                • 2 fed hvidløg
                • 1 ½ rød chili
                • 3 tsk. tørret timian eller 5-6 kviste frisk timian
                • ¾ agurk
                • 6 dl yoghurt naturel
                • ½ tsk. salt
              • Trin 3 af 18

                Læg bagepapir i et ovnfast fad. Tænd ovnen på 200 grader.

              • Trin 4 af 18

                Vask kartoflerne rene med en grøntsagsbørste i en balje.

                • 6 søde kartofler eller bagekartofler
              • Trin 5 af 18

                Skær et kryds i kartoflerne og læg dem i det ovnfaste fad.

              • Trin 6 af 18

                Sæt fadet i ovnen og bag kartoflerne i 1-1 ½ time, indtil de er møre.

              • Trin 7 af 18

                Til spicy kylling: Kom alle krydderierne i en lille skål.

                • 3 tsk. salt
                • 3 tsk. sort peber
                • 3 tsk. stødt allehånde
                • 3 tsk. stødt koriander
                • 3 tsk. stødt kanel
              • Trin 8 af 18

                Pil og knus hvidløg. Kom dem ned i krydderiblandingen.

                • 2 fed hvidløg
              • Trin 9 af 18

                Skyl chilien og skær den over. Fjern kernerne og de hvide sidevægge. Hak chilien fint. Klik på filmen og se hvordan du ordner chili. Kom den finthakkede chili i krydderiblandingen. Vask hænderne grundigt.

                • 1 ½ rød chili
              • Trin 10 af 18

                Skyl timian, og pil bladene af. Klik på filmen og se hvordan du skyller krydderurter. Kom timianen ned i krydderiblandingen.

                • 3 tsk. tørret timian eller 5-6 kviste frisk timian
              • Trin 11 af 18

                Læg bagepapir i en lille bradepande. Læg kyllingestykkerne i bradepanden. Vask hænder. Pensel med olie.

                • 6 stk. kyllingelår og 6 kyllingevinger
                • 3 tsk. rapsolie
              • Trin 12 af 18

                Drys kyllingestykkerne med krydderiblandingen.

              • Trin 13 af 18

                Sæt bradepanden med kyllingestykkerne i ovnen ved side af kartoflerne, når kartoflerne har bagt i ca. 40 minutter.

              • Trin 14 af 18

                Steg kyllingestykkerne i ca. 40 minutter, indtil de er gennemstegte. Tjek med en kniv ved at skære et snit ned i kyllingekødet. Kødet må ikke være rødt ved benene.

              • Trin 15 af 18

                Til yoghurt med agurk: Skyl agurken godt og riv den groft på et rivejern.

                • ¾ agurk
              • Trin 16 af 18

                Læg agurken i en si og lad den dryppe af.

              • Trin 17 af 18

                Kom yoghurt, agurk og salt i en skål. Rør det sammen og smag til.

                • 6 dl yoghurt naturel
                • 1 tsk. salt
              • Trin 18 af 18

                Servér spicy kylling med ovnbagte kartofler og yoghurt med agurk. Værsgo'!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                I denne opskrift bliver kyllingen bagt med en kappe af stærke krydderier over sig. Lad de søde kartofler og yoghurten dulme dine smagsløg og nyd et måltid, der smager så fuglene synger. 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 6 søde kartofler eller bagekartofler

                  Spicy kylling:

                  • 6 stk. kyllingelår og 6 kyllingevinger
                  • 3 tsk. rapsolie

                  Krydderiblanding:

                  • 1 ½ spsk. salt
                  • 3 tsk. sort peber
                  • 3 tsk. stødt allehånde
                  • 3 tsk. stødt koriander
                  • 3 tsk. stødt kanel
                  • 2 fed hvidløg
                  • 1 ½ rød chili
                  • 3 tsk. tørret timian eller 5-6 kviste frisk timian

                  Yoghurt med agurk:

                  • ¾ agurk
                  • 6 dl yoghurt naturel
                  • ½ tsk. salt

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 målebæger
                  • 1 sæt måleskeer
                  • 2 stk. bagepapir
                  • 1 ovnfast fad
                  • 1 grøntsagsbørste
                  • 1 balje
                  • 2 små skarpe knive
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skål
                  • 1 hvidløgspresser
                  • 1 bradepande
                  • 1 bagepensel
                  • 1 rivejern
                  • 1 si
                  • 1 stor skål
                  • 1 spiseske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Læg bagepapir i et ovnfast fad. Tænd ovnen på 200 grader.
                  4. Vask kartoflerne rene med en grøntsagsbørste i en balje.
                  5. Skær et kryds i kartoflerne og læg dem i det ovnfaste fad.
                  6. Sæt fadet i ovnen og bag kartoflerne i 1-1 ½ time, indtil de er møre.
                  7. Til spicy kylling: Kom alle krydderierne i en lille skål.
                  8. Pil og knus hvidløg. Kom dem ned i krydderiblandingen.
                  9. Skyl chilien og skær den over. Fjern kernerne og de hvide sidevægge. Hak chilien fint. Klik på filmen og se hvordan du ordner chili. Kom den finthakkede chili i krydderiblandingen. Vask hænderne grundigt.
                  10. Skyl timian, og pil bladene af. Klik på filmen og se hvordan du skyller krydderurter. Kom timianen ned i krydderiblandingen.
                  11. Læg bagepapir i en lille bradepande. Læg kyllingestykkerne i bradepanden. Vask hænder. Pensel med olie.
                  12. Drys kyllingestykkerne med krydderiblandingen.
                  13. Sæt bradepanden med kyllingestykkerne i ovnen ved side af kartoflerne, når kartoflerne har bagt i ca. 40 minutter.
                  14. Steg kyllingestykkerne i ca. 40 minutter, indtil de er gennemstegte. Tjek med en kniv ved at skære et snit ned i kyllingekødet. Kødet må ikke være rødt ved benene.
                  15. Til yoghurt med agurk: Skyl agurken godt og riv den groft på et rivejern.
                  16. Læg agurken i en si og lad den dryppe af.
                  17. Kom yoghurt, agurk og salt i en skål. Rør det sammen og smag til.
                  18. Servér spicy kylling med ovnbagte kartofler og yoghurt med agurk. Værsgo'!