Spaghetti med tomatsovs
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
I Italien er de vilde med spaghetti med en god hjemmelavet tomatsovs! De sørger for at stoppe sovsen til randen med god smag. Den gode smag får du også her i GoCooks version af spaghetti med tomatsovs. Og så er den klima-venlig! Spaghetti med tomatsovs giver cirka 1,2 kg CO2/kg måltid. Det er 15 gange mindre CO2 end spaghetti med kødsovs. Så flot klimavalg!
Tip: Du kan stege en plantefars og tilføje den til tomatsovsen. Se på pakken, hvordan du gør.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2259 kJ / 540 kcal
- Protein: 16 %
- Kulhydrat: 71 %
- Fedt: 13 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Tomatsovs:
- ½ løg
- 1 ½ fed hvidløg
- ½ peberfrugt
- 1 ½ gulerod
- 1 dl. persille
- 1 ½ spsk. røde linser
- ½ spsk. olie
- ½ tsk. chiliflager
- ½ knivspids peber
- ½ tsk. salt
- Ca. 400 g. hakkede tomater (1 brik/dåse)
- ½ dl. vand
Tilbehør:
- ¾ tsk. salt
- 200 g. fuldkorns-spaghetti
- 2 spsk. revet parmesan-ost
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 spisekse
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 skærebræt
- 1 rivejern
- 1 tallerken
- 1 stor skarp kniv
- 1 kartoffelskræller
- 2 store gryder med låg
- 1 grydeske
- 1 dørslag
Sådan gør du
- Trin 1 af 16
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;)
- Trin 2 af 16
Find alle ingredienserne frem.
Tomatsovs:
- ½ løg
- 1 ½ fed hvidløg
- ½ peberfrugt
- 1 ½ gulerod
- 1 dl. persille
- 1 ½ spsk. røde linser
- ½ spsk. olie
- ½ tsk. chiliflager
- ½ knivspids peber
- ½ tsk. salt
- Ca. 400 g. hakkede tomater (1 brik/dåse)
- ½ dl. vand
Tilbehør:
- ¾ tsk. salt
- 200 g. fuldkorns-spaghetti
- 2 spsk. revet parmesan-ost
- Trin 3 af 16
Tomatsovs: Pil og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- ½ løg
- 1 ½ fed hvidløg
- Trin 4 af 16
Skyl og rens peberfrugten for kerner og hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- ½ peberfrugt
- Trin 5 af 16
Skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
- 1 ½ gulerod
- Trin 6 af 16
Skyl persillen i en skål med vand. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 dl. persille
- Trin 7 af 16
Hak persillen groft. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Trin 8 af 16
Skyl de røde linser under koldt vand, til vandet, der løber fra, ser rent ud.
- 1 ½ spsk. røde linser
- Trin 9 af 16
Kom gulerødder og peberfrugt i gryden. Rør rundt og steg i 2 minutter.
- Trin 10 af 16
Kom olie i en gryde og varm den op til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden. Steg i 2 minutter, til de begynder at tage farve.
- ½ spsk. olie
- Trin 11 af 16
Kom røde linser, chiliflager, salt, peber, hakkede tomater, hakket persille og vand i gryden. Rør rundt.
- ½ tsk. chiliflager
- ½ knivspids peber
- ½ tsk. salt
- Ca. 400 g. hakkede tomater (1 brik/dåse)
- ½ dl. vand
- Trin 12 af 16
Læg låg på og bring det hele i kog. Skru så ned til lav varme. Lad sovsen koge i cirka 15-20 minutter. Rør undervejs, så sovsen ikke brænder på. Hvis sovsen bliver for tør, så tilsæt lidt vand.
- Trin 13 af 16
Smag til med salt og peber.
- Trin 14 af 16
Spaghetti: Kom 1 ½ liter vand og salt i en stor gryde. Tænd for høj varme og læg låg på. Når vandet koger, så kom spaghettien i. Skru ned på middel varme. Læs på pakken, hvor lang tid den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
- ¾ tsk. salt
- 200 g. fuldkorns-spaghetti
- Trin 15 af 16
Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld vand og spaghetti i og lad det dryppe af.
- Trin 16 af 16
Servering: Servér spaghettien med tomatsovs og revet parmesan på toppen.
- 2 spsk. revet parmesan-ost
Oversigt
- Print
Beskrivelse
I Italien er de vilde med spaghetti med en god hjemmelavet tomatsovs! De sørger for at stoppe sovsen til randen med god smag. Den gode smag får du også her i GoCooks version af spaghetti med tomatsovs. Og så er den klima-venlig! Spaghetti med tomatsovs giver cirka 1,2 kg CO2/kg måltid. Det er 15 gange mindre CO2 end spaghetti med kødsovs. Så flot klimavalg!
Tip: Du kan stege en plantefars og tilføje den til tomatsovsen. Se på pakken, hvordan du gør.
Du skal bruge
Ingredienser
Tomatsovs:
- ½ løg
- 1 ½ fed hvidløg
- ½ peberfrugt
- 1 ½ gulerod
- 1 dl. persille
- 1 ½ spsk. røde linser
- ½ spsk. olie
- ½ tsk. chiliflager
- ½ knivspids peber
- ½ tsk. salt
- Ca. 400 g. hakkede tomater (1 brik/dåse)
- ½ dl. vand
Tilbehør:
- ¾ tsk. salt
- 200 g. fuldkorns-spaghetti
- 2 spsk. revet parmesan-ost
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 skærebræt
- 1 rivejern
- 1 tallerken
- 1 stor skarp kniv
- 1 kartoffelskræller
- 2 store gryder med låg
- 1 grydeske
- 1 dørslag
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tomatsovs: Pil og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Skyl og rens peberfrugten for kerner og hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- Skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
- Skyl persillen i en skål med vand. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Hak persillen groft. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Skyl de røde linser under koldt vand, til vandet, der løber fra, ser rent ud.
- Kom gulerødder og peberfrugt i gryden. Rør rundt og steg i 2 minutter.
- Kom olie i en gryde og varm den op til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden. Steg i 2 minutter, til de begynder at tage farve.
- Kom røde linser, chiliflager, salt, peber, hakkede tomater, hakket persille og vand i gryden. Rør rundt.
- Læg låg på og bring det hele i kog. Skru så ned til lav varme. Lad sovsen koge i cirka 15-20 minutter. Rør undervejs, så sovsen ikke brænder på. Hvis sovsen bliver for tør, så tilsæt lidt vand.
- Smag til med salt og peber.
- Spaghetti: Kom 1 ½ liter vand og salt i en stor gryde. Tænd for høj varme og læg låg på. Når vandet koger, så kom spaghettien i. Skru ned på middel varme. Læs på pakken, hvor lang tid den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
- Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld vand og spaghetti i og lad det dryppe af.
- Servering: Servér spaghettien med tomatsovs og revet parmesan på toppen.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
I Italien er de vilde med spaghetti med en god hjemmelavet tomatsovs! De sørger for at stoppe sovsen til randen med god smag. Den gode smag får du også her i GoCooks version af spaghetti med tomatsovs. Og så er den klima-venlig! Spaghetti med tomatsovs giver cirka 1,2 kg CO2/kg måltid. Det er 15 gange mindre CO2 end spaghetti med kødsovs. Så flot klimavalg! Tip: Du kan stege en plantefars og tilføje den til tomatsovsen. Se på pakken, hvordan du gør.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2259 kJ / 540 kcal
- Protein: 16 %
- Kulhydrat: 71 %
- Fedt: 13 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Tomatsovs:
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 peberfrugt
- 4 gulerødder
- 2 dl. persille
- 3 spsk. røde linser
- 1 spsk. olie
- 1 tsk. chiliflager
- 1 knivspids peber
- 1 tsk. salt
- Ca. 800 g. hakkede tomater (2 brikker/dåser)
- 1 dl. vand
Tilbehør:
- 1 ½ tsk. salt
- 400 g. fuldkorns-spaghetti
- 4 spsk. revet parmesan-ost
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 skærebræt
- 1 rivejern
- 1 tallerken
- 1 stor skarp kniv
- 1 kartoffelskræller
- 2 store gryder med låg
- 1 grydeske
- 1 dørslag
Sådan gør du
- Trin 1 af 16
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;)
- Trin 2 af 16
Find alle ingredienserne frem.
Tomatsovs:
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 peberfrugt
- 3 gulerødder
- 2 dl. persille
- 3 spsk. røde linser
- 1 spsk. olie
- 1 tsk. chiliflager
- 1 knivspids peber
- 1 tsk. salt
- Ca. 800 g. hakkede tomater (2 brikker/dåser)
- 1 dl. vand
Tilbehør:
- 1 ½ tsk. salt
- 400 g. fuldkorns-spaghetti
- 4 spsk. revet parmesan-ost
- Trin 3 af 16
Tomatsovs: Pil og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- Trin 4 af 16
Skyl og rens peberfrugten for kerner og hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- 1 peberfrugt
- Trin 5 af 16
Skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
- 3 gulerødder
- Trin 6 af 16
Skyl persillen i en skål med vand. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 2 dl. persille
- Trin 7 af 16
Hak persillen groft. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Trin 8 af 16
Skyl de røde linser under koldt vand, til vandet, der løber fra, ser rent ud.
- 3 spsk. røde linser
- Trin 9 af 16
Kom olie i en gryde og varm den op til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden. Steg i 2 minutter, til de begynder at tage farve.
- 1 spsk. olie
- Trin 10 af 16
Kom røde linser, chiliflager, salt, peber, hakkede tomater, hakket persille og vand i gryden. Rør rundt.
- 1 spsk. olie
- 1 tsk. chiliflager
- 1 knivspids peber
- 1 tsk. salt
- Ca. 800 g. hakkede tomater (2 brikker/dåser)
- 1 dl. vand
- Trin 11 af 16
Kom gulerødder og peberfrugt i gryden.
- Trin 12 af 16
Læg låg på og bring det hele i kog. Skru så ned til lav varme. Lad sovsen koge i cirka 15-20 minutter. Rør undervejs, så sovsen ikke brænder på. Hvis sovsen bliver for tør, så tilsæt lidt vand.
- Trin 13 af 16
Smag til med salt og peber.
- Trin 14 af 16
Spaghetti: Kom 3 liter vand og salt i en stor gryde. Tænd for høj varme og læg låg på. Når vandet koger, så kom spaghettien i. Skru ned på middel varme. Læs på pakken, hvor lang tid den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
- 1 ½ tsk. salt
- 400 g. fuldkorns-spaghetti
- Trin 15 af 16
Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld vand og spaghetti i og lad det dryppe af.
- Trin 16 af 16
Servering: Servér spaghettien med tomatsovs og revet parmesan på toppen.
- 4 spsk. revet parmesan-ost
Oversigt
- Print
Beskrivelse
I Italien er de vilde med spaghetti med en god hjemmelavet tomatsovs! De sørger for at stoppe sovsen til randen med god smag. Den gode smag får du også her i GoCooks version af spaghetti med tomatsovs. Og så er den klima-venlig! Spaghetti med tomatsovs giver cirka 1,2 kg CO2/kg måltid. Det er 15 gange mindre CO2 end spaghetti med kødsovs. Så flot klimavalg! Tip: Du kan stege en plantefars og tilføje den til tomatsovsen. Se på pakken, hvordan du gør.
Du skal bruge
Ingredienser
Tomatsovs:
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 peberfrugt
- 3 gulerødder
- 2 dl. persille
- 3 spsk. røde linser
- 1 spsk. olie
- 1 tsk. chiliflager
- 1 knivspids peber
- 1 tsk. salt
- Ca. 800 g. hakkede tomater (2 brikker/dåser)
- 1 dl. vand
Tilbehør:
- 1 ½ tsk. salt
- 400 g. fuldkorns-spaghetti
- 4 spsk. revet parmesan-ost
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 skærebræt
- 1 rivejern
- 1 tallerken
- 1 stor skarp kniv
- 1 kartoffelskræller
- 2 store gryder med låg
- 1 grydeske
- 1 dørslag
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tomatsovs: Pil og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Skyl og rens peberfrugten for kerner og hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- Skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
- Skyl persillen i en skål med vand. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Hak persillen groft. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Skyl de røde linser under koldt vand, til vandet, der løber fra, ser rent ud.
- Kom olie i en gryde og varm den op til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden. Steg i 2 minutter, til de begynder at tage farve.
- Kom røde linser, chiliflager, salt, peber, hakkede tomater, hakket persille og vand i gryden. Rør rundt.
- Kom gulerødder og peberfrugt i gryden.
- Læg låg på og bring det hele i kog. Skru så ned til lav varme. Lad sovsen koge i cirka 15-20 minutter. Rør undervejs, så sovsen ikke brænder på. Hvis sovsen bliver for tør, så tilsæt lidt vand.
- Smag til med salt og peber.
- Spaghetti: Kom 3 liter vand og salt i en stor gryde. Tænd for høj varme og læg låg på. Når vandet koger, så kom spaghettien i. Skru ned på middel varme. Læs på pakken, hvor lang tid den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
- Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld vand og spaghetti i og lad det dryppe af.
- Servering: Servér spaghettien med tomatsovs og revet parmesan på toppen.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
I Italien er de vilde med spaghetti med en god hjemmelavet tomatsovs! De sørger for at stoppe sovsen til randen med god smag. Den gode smag får du også her i GoCooks version af spaghetti med tomatsovs. Og så er den klima-venlig! Spaghetti med tomatsovs giver cirka 1,2 kg CO2/kg måltid. Det er 15 gange mindre CO2 end spaghetti med kødsovs. Så flot klimavalg! Tip: Du kan stege en plantefars og tilføje den til tomatsovsen. Se på pakken, hvordan du gør.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2259 kJ / 540 kcal
- Protein: 16 %
- Kulhydrat: 71 %
- Fedt: 13 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Tomatsovs:
- 1 ½ løg
- 4 ½ fed hvidløg
- 1 ½ peberfrugt
- 4 ½ gulerod
- 3 dl. persille
- 4 ½ spsk. røde linser
- 1 ½ spsk. olie
- 1 ½ tsk. chiliflager
- 1 ½ knivspids peber
- 1 ½ tsk. salt
- Ca. 1200 g. hakkede tomater (3 brikker/dåser)
- 1 ½ dl. vand
Tilbehør:
- 2 ¼ tsk. salt
- 600 g. fuldkorns-spaghetti
- 6 spsk. revet parmesan-ost
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 skærebræt
- 1 rivejern
- 1 tallerken
- 1 stor skarp kniv
- 1 kartoffelskræller
- 2 store gryder med låg
- 1 grydeske
- 1 dørslag
Sådan gør du
- Trin 1 af 16
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;)
- Trin 2 af 16
Find alle ingredienserne frem.
Tomatsovs:
- 1 ½ løg
- 4 ½ fed hvidløg
- 1 ½ peberfrugt
- 4 ½ gulerod
- 3 dl. persille
- 4 ½ spsk. røde linser
- 1 ½ spsk. olie
- 1 ½ tsk. chiliflager
- 1 ½ knivspids peber
- 1 ½ tsk. salt
- Ca. 1200 g. hakkede tomater (3 brikker/dåser)
- 1 ½ dl. vand
Tilbehør:
- 2 ¼ tsk. salt
- 600 g. fuldkorns-spaghetti
- 6 spsk. revet parmesan-ost
- Trin 3 af 16
Tomatsovs: Pil og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- 1 ½ løg
- 4 ½ fed hvidløg
- Trin 4 af 16
Skyl og rens peberfrugten for kerner og hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- 1 ½ peberfrugt
- Trin 5 af 16
Skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
- 4 ½ gulerod
- Trin 6 af 16
Skyl persillen i en skål med vand. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 3 dl. persille
- Trin 7 af 16
Hak persillen groft. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Trin 8 af 16
Skyl de røde linser under koldt vand, til vandet, der løber fra, ser rent ud.
- 4 ½ spsk. røde linser
- Trin 9 af 16
Kom gulerødder og peberfrugt i gryden. Rør rundt og steg i 2 minutter.
- Trin 10 af 16
Kom olie i en gryde og varm den op til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden. Steg i 2 minutter, til de begynder at tage farve.
- 1 ½ spsk. olie
- Trin 11 af 16
Kom røde linser, chiliflager, salt, peber, hakkede tomater, hakket persille og vand i gryden. Rør rundt.
- 1 ½ tsk. chiliflager
- 1 ½ knivspids peber
- 1 ½ tsk. salt
- Ca. 1200 g. hakkede tomater (3 brikker/dåser)
- 1 ½ dl. vand
- Trin 12 af 16
Læg låg på og bring det hele i kog. Skru så ned til lav varme. Lad sovsen koge i cirka 15-20 minutter. Rør undervejs, så sovsen ikke brænder på. Hvis sovsen bliver for tør, så tilsæt lidt vand.
- Trin 13 af 16
Smag til med salt og peber.
- Trin 14 af 16
Spaghetti: Kom 4 ½ liter vand og salt i en stor gryde. Tænd for høj varme og læg låg på. Når vandet koger, så kom spaghettien i. Skru ned på middel varme. Læs på pakken, hvor lang tid den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
- 2 ¼ tsk. salt
- 600 g. fuldkorns-spaghetti
- Trin 15 af 16
Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld vand og spaghetti i og lad det dryppe af.
- Trin 16 af 16
Servering: Servér spaghettien med tomatsovs og revet parmesan på toppen.
- 6 spsk. revet parmesan-ost
Oversigt
- Print
Beskrivelse
I Italien er de vilde med spaghetti med en god hjemmelavet tomatsovs! De sørger for at stoppe sovsen til randen med god smag. Den gode smag får du også her i GoCooks version af spaghetti med tomatsovs. Og så er den klima-venlig! Spaghetti med tomatsovs giver cirka 1,2 kg CO2/kg måltid. Det er 15 gange mindre CO2 end spaghetti med kødsovs. Så flot klimavalg! Tip: Du kan stege en plantefars og tilføje den til tomatsovsen. Se på pakken, hvordan du gør.
Du skal bruge
Ingredienser
Tomatsovs:
- 1 ½ løg
- 4 ½ fed hvidløg
- 1 ½ peberfrugt
- 4 ½ gulerod
- 3 dl. persille
- 4 ½ spsk. røde linser
- 1 ½ spsk. olie
- 1 ½ tsk. chiliflager
- 1 ½ knivspids peber
- 1 ½ tsk. salt
- Ca. 1200 g. hakkede tomater (3 brikker/dåser)
- 1 ½ dl. vand
Tilbehør:
- 2 ¼ tsk. salt
- 600 g. fuldkorns-spaghetti
- 6 spsk. revet parmesan-ost
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 skærebræt
- 1 rivejern
- 1 tallerken
- 1 stor skarp kniv
- 1 kartoffelskræller
- 2 store gryder med låg
- 1 grydeske
- 1 dørsla
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tomatsovs: Pil og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Skyl og rens peberfrugten for kerner og hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- Skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
- Skyl persillen i en skål med vand. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Hak persillen groft. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Skyl de røde linser under koldt vand, til vandet, der løber fra, ser rent ud.
- Kom gulerødder og peberfrugt i gryden. Rør rundt og steg i 2 minutter.
- Kom olie i en gryde og varm den op til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden. Steg i 2 minutter, til de begynder at tage farve.
- Kom røde linser, chiliflager, salt, peber, hakkede tomater, hakket persille og vand i gryden. Rør rundt.
- Læg låg på og bring det hele i kog. Skru så ned til lav varme. Lad sovsen koge i cirka 15-20 minutter. Rør undervejs, så sovsen ikke brænder på. Hvis sovsen bliver for tør, så tilsæt lidt vand.
- Smag til med salt og peber.
- Spaghetti: Kom 4 ½ liter vand og salt i en stor gryde. Tænd for høj varme og læg låg på. Når vandet koger, så kom spaghettien i. Skru ned på middel varme. Læs på pakken, hvor lang tid den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
- Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld vand og spaghetti i og lad det dryppe af.
- Servering: Servér spaghettien med tomatsovs og revet parmesan på toppen.
-