Spaghetti med tomatsovs

Spaghetti med tomatsovs

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        I Italien er de vilde med spaghetti med en god hjemmelavet tomatsovs! De sørger for at stoppe sovsen til randen med god smag. Den gode smag får du også her i GoCooks version af spaghetti med tomatsovs. Og så er den klima-venlig! Tomatsovs er nemlig 19 gange bedre for klimaet end kødsovs. Tip: Du kan stege en plantefars og tilføje den til tomatsovsen. Se på pakken, hvordan du gør.

        Energi-indhold pr. portion
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 16

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;)

      • Trin 2 af 16

        Find alle ingredienserne frem.

        Tomatsovs:

        • ½ løg
        • 1 ½ fed hvidløg
        • ½ peberfrugt
        • 1 ½ gulerod
        • 1 dl. persille
        • 1 ½ spsk. røde linser
        • ½ spsk. olie
        • ½ tsk. chiliflager
        • ½ knivspids peber
        • ½ tsk. salt
        • Ca. 400 g. hakkede tomater (1 brik/dåse)
        • ½ dl. vand

        Tilbehør:

        • ¾ tsk. salt
        • 200 g. fuldkorns-spaghetti
        • 2 spsk. revet parmesan-ost
      • Trin 3 af 16

        Tomatsovs: Pil og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • ½ løg
        • 1 ½ fed hvidløg
      • Trin 4 af 16

        Skyl og rens peberfrugten for kerner og hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.

        • ½ peberfrugt
      • Trin 5 af 16

        Skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.

        • 1 ½ gulerod
      • Trin 6 af 16

        Skyl persillen i en skål med vand. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • 1 dl. persille
      • Trin 7 af 16

        Hak persillen groft. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

      • Trin 8 af 16

        Skyl de røde linser under koldt vand, til vandet, der løber fra, ser rent ud.

        • 1 ½ spsk. røde linser
      • Trin 9 af 16

        Kom olie i en gryde og varm den op til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden. Steg i 2 minutter, til de begynder at tage farve.

        • ½ spsk. olie
      • Trin 10 af 16

        Kom gulerødder og peberfrugt i gryden. Rør rundt og steg i 2 minutter.

      • Trin 11 af 16

        Kom røde linser, chiliflager, salt, peber, hakkede tomater, hakket persille og vand i gryden. Rør rundt.

        • ½ tsk. chiliflager
        • ½ knivspids peber
        • ½ tsk. salt
        • Ca. 400 g. hakkede tomater (1 brik/dåse)
        • ½ dl. vand
      • Trin 12 af 16

        Læg låg på og bring det hele i kog. Skru så ned til lav varme. Lad sovsen koge i cirka 15-20 minutter. Rør undervejs, så sovsen ikke brænder på. Hvis sovsen bliver for tør, så tilsæt lidt vand.

      • Trin 13 af 16

        Smag til med salt og peber.

      • Trin 14 af 16

        Spaghetti: Kom 1 ½ liter vand og salt i en stor gryde. Tænd for høj varme og læg låg på. Når vandet koger, så kom spaghettien i. Skru ned på middel varme. Læs på pakken, hvor lang tid den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.

        • ¾ tsk. salt
        • 200 g. fuldkorns-spaghetti
      • Trin 15 af 16

        Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld vand og spaghetti i og lad det dryppe af.

      • Trin 16 af 16

        Servering: Servér spaghettien med tomatsovs og revet parmesan på toppen.

        • 2 spsk. revet parmesan-ost
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        I Italien er de vilde med spaghetti med en god hjemmelavet tomatsovs! De sørger for at stoppe sovsen til randen med god smag. Den gode smag får du også her i GoCooks version af spaghetti med tomatsovs. Og så er den klima-venlig! Tomatsovs er nemlig 19 gange bedre for klimaet end kødsovs. Tip: Du kan stege en plantefars og tilføje den til tomatsovsen. Se på pakken, hvordan du gør.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Tomatsovs:

          • ½ løg
          • 1 ½ fed hvidløg
          • ½ peberfrugt
          • 1 ½ gulerod
          • 1 dl. persille
          • 1 ½ spsk. røde linser
          • ½ spsk. olie
          • ½ tsk. chiliflager
          • ½ knivspids peber
          • ½ tsk. salt
          • Ca. 400 g. hakkede tomater (1 brik/dåse)
          • ½ dl. vand

          Tilbehør:

          • ¾ tsk. salt
          • 200 g. fuldkorns-spaghetti
          • 2 spsk. revet parmesan-ost

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 køkkenvægt
          • 1 skærebræt
          • 1 rivejern
          • 1 tallerken
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 kartoffelskræller
          • 2 store gryder med låg
          • 1 grydeske
          • 1 dørslag

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tomatsovs: Pil og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          4. Skyl og rens peberfrugten for kerner og hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
          5. Skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
          6. Skyl persillen i en skål med vand. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          7. Hak persillen groft. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
          8. Skyl de røde linser under koldt vand, til vandet, der løber fra, ser rent ud.
          9. Kom olie i en gryde og varm den op til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden. Steg i 2 minutter, til de begynder at tage farve.
          10. Kom gulerødder og peberfrugt i gryden. Rør rundt og steg i 2 minutter.
          11. Kom røde linser, chiliflager, salt, peber, hakkede tomater, hakket persille og vand i gryden. Rør rundt.
          12. Læg låg på og bring det hele i kog. Skru så ned til lav varme. Lad sovsen koge i cirka 15-20 minutter. Rør undervejs, så sovsen ikke brænder på. Hvis sovsen bliver for tør, så tilsæt lidt vand.
          13. Smag til med salt og peber.
          14. Spaghetti: Kom 1 ½ liter vand og salt i en stor gryde. Tænd for høj varme og læg låg på. Når vandet koger, så kom spaghettien i. Skru ned på middel varme. Læs på pakken, hvor lang tid den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
          15. Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld vand og spaghetti i og lad det dryppe af.
          16. Servering: Servér spaghettien med tomatsovs og revet parmesan på toppen.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            I Italien er de vilde med spaghetti med en god hjemmelavet tomatsovs! De sørger for at stoppe sovsen til randen med god smag. Den gode smag får du også her i GoCooks version af spaghetti med tomatsovs. Og så er den klima-venlig! Tomatsovs er nemlig 19 gange bedre for klimaet end kødsovs. Tip: Du kan stege en plantefars og tilføje den til tomatsovsen. Se på pakken, hvordan du gør.

            Energi-indhold pr. portion
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 16

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;)

          • Trin 2 af 16

            Find alle ingredienserne frem.

            Tomatsovs:

            • 1 løg
            • 3 fed hvidløg
            • 1 peberfrugt
            • 3 gulerødder
            • 2 dl. persille
            • 3 spsk. røde linser
            • 1 spsk. olie
            • 1 tsk. chiliflager
            • 1 knivspids peber
            • 1 tsk. salt
            • Ca. 800 g. hakkede tomater (2 brikker/dåser)
            • 1 dl. vand

            Tilbehør:

            • 1 ½ tsk. salt
            • 400 g. fuldkorns-spaghetti
            • 4 spsk. revet parmesan-ost
          • Trin 3 af 16

            Tomatsovs: Pil og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • 1 løg
            • 3 fed hvidløg
          • Trin 4 af 16

            Skyl og rens peberfrugten for kerner og hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.

            • 1 peberfrugt
          • Trin 5 af 16

            Skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.

            • 3 gulerødder
          • Trin 6 af 16

            Skyl persillen i en skål med vand. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 2 dl. persille
          • Trin 7 af 16

            Hak persillen groft. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

          • Trin 8 af 16

            Skyl de røde linser under koldt vand, til vandet, der løber fra, ser rent ud.

            • 3 spsk. røde linser
          • Trin 9 af 16

            Kom røde linser, chiliflager, salt, peber, hakkede tomater, hakket persille og vand i gryden. Rør rundt.

            • 1 spsk. olie
            • 1 tsk. chiliflager
            • 1 knivspids peber
            • 1 tsk. salt
            • Ca. 800 g. hakkede tomater (2 brikker/dåser)
            • 1 dl. vand
          • Trin 10 af 16

            Kom olie i en gryde og varm den op til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden. Steg i 2 minutter, til de begynder at tage farve.

            • 1 spsk. olie
          • Trin 11 af 16

            Kom gulerødder og peberfrugt i gryden.

          • Trin 12 af 16

            Læg låg på og bring det hele i kog. Skru så ned til lav varme. Lad sovsen koge i cirka 15-20 minutter. Rør undervejs, så sovsen ikke brænder på. Hvis sovsen bliver for tør, så tilsæt lidt vand.

          • Trin 13 af 16

            Smag til med salt og peber.

          • Trin 14 af 16

            Spaghetti: Kom 3 liter vand og salt i en stor gryde. Tænd for høj varme og læg låg på. Når vandet koger, så kom spaghettien i. Skru ned på middel varme. Læs på pakken, hvor lang tid den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.

            • 1 ½ tsk. salt
            • 400 g. fuldkorns-spaghetti
          • Trin 15 af 16

            Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld vand og spaghetti i og lad det dryppe af.

          • Trin 16 af 16

            Servering: Servér spaghettien med tomatsovs og revet parmesan på toppen.

            • 4 spsk. revet parmesan-ost
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            I Italien er de vilde med spaghetti med en god hjemmelavet tomatsovs! De sørger for at stoppe sovsen til randen med god smag. Den gode smag får du også her i GoCooks version af spaghetti med tomatsovs. Og så er den klima-venlig! Tomatsovs er nemlig 19 gange bedre for klimaet end kødsovs. Tip: Du kan stege en plantefars og tilføje den til tomatsovsen. Se på pakken, hvordan du gør.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Tomatsovs:

              • 1 løg
              • 3 fed hvidløg
              • 1 peberfrugt
              • 3 gulerødder
              • 2 dl. persille
              • 3 spsk. røde linser
              • 1 spsk. olie
              • 1 tsk. chiliflager
              • 1 knivspids peber
              • 1 tsk. salt
              • Ca. 800 g. hakkede tomater (2 brikker/dåser)
              • 1 dl. vand

              Tilbehør:

              • 1 ½ tsk. salt
              • 400 g. fuldkorns-spaghetti
              • 4 spsk. revet parmesan-ost

               

              Køkkenredskaber

              • 1 decilitermål
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 køkkenvægt
              • 1 skærebræt
              • 1 rivejern
              • 1 tallerken
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 kartoffelskræller
              • 2 store gryder med låg
              • 1 grydeske
              • 1 dørslag

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tomatsovs: Pil og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              4. Skyl og rens peberfrugten for kerner og hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
              5. Skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
              6. Skyl persillen i en skål med vand. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              7. Hak persillen groft. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
              8. Skyl de røde linser under koldt vand, til vandet, der løber fra, ser rent ud.
              9. Kom røde linser, chiliflager, salt, peber, hakkede tomater, hakket persille og vand i gryden. Rør rundt.
              10. Kom olie i en gryde og varm den op til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden. Steg i 2 minutter, til de begynder at tage farve.
              11. Kom gulerødder og peberfrugt i gryden.
              12. Læg låg på og bring det hele i kog. Skru så ned til lav varme. Lad sovsen koge i cirka 15-20 minutter. Rør undervejs, så sovsen ikke brænder på. Hvis sovsen bliver for tør, så tilsæt lidt vand.
              13. Smag til med salt og peber.
              14. Spaghetti: Kom 3 liter vand og salt i en stor gryde. Tænd for høj varme og læg låg på. Når vandet koger, så kom spaghettien i. Skru ned på middel varme. Læs på pakken, hvor lang tid den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
              15. Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld vand og spaghetti i og lad det dryppe af.
              16. Servering: Servér spaghettien med tomatsovs og revet parmesan på toppen.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                I Italien er de vilde med spaghetti med en god hjemmelavet tomatsovs! De sørger for at stoppe sovsen til randen med god smag. Den gode smag får du også her i GoCooks version af spaghetti med tomatsovs. Og så er den klima-venlig! Tomatsovs er nemlig 19 gange bedre for klimaet end kødsovs. Tip: Du kan stege en plantefars og tilføje den til tomatsovsen. Se på pakken, hvordan du gør.

                Energi-indhold pr. portion
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 16

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;)

              • Trin 2 af 16

                Find alle ingredienserne frem.

                Tomatsovs:

                • 1 ½ løg
                • 4 ½ fed hvidløg
                • 1 ½ peberfrugt
                • 4 ½ gulerod
                • 3 dl. persille
                • 4 ½ spsk. røde linser
                • 1 ½ spsk. olie
                • 1 ½ tsk. chiliflager
                • 1 ½ knivspids peber
                • 1 ½ tsk. salt
                • Ca. 1200 g. hakkede tomater (3 brikker/dåser)
                • 1 ½ dl. vand

                Tilbehør:

                • 2 ¼ tsk. salt
                • 600 g. fuldkorns-spaghetti
                • 6 spsk. revet parmesan-ost
              • Trin 3 af 16

                Tomatsovs: Pil og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 1 ½ løg
                • 4 ½ fed hvidløg
              • Trin 4 af 16

                Skyl og rens peberfrugten for kerner og hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.

                • 1 ½ peberfrugt
              • Trin 5 af 16

                Skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.

                • 4 ½ gulerod
              • Trin 6 af 16

                Skyl persillen i en skål med vand. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 3 dl. persille
              • Trin 7 af 16

                Hak persillen groft. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

              • Trin 8 af 16

                Skyl de røde linser under koldt vand, til vandet, der løber fra, ser rent ud.

                • 4 ½ spsk. røde linser
              • Trin 9 af 16

                Kom olie i en gryde og varm den op til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden. Steg i 2 minutter, til de begynder at tage farve.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 10 af 16

                Kom gulerødder og peberfrugt i gryden. Rør rundt og steg i 2 minutter.

              • Trin 11 af 16

                Kom røde linser, chiliflager, salt, peber, hakkede tomater, hakket persille og vand i gryden. Rør rundt.

                • 1 ½ tsk. chiliflager
                • 1 ½ knivspids peber
                • 1 ½ tsk. salt
                • Ca. 1200 g. hakkede tomater (3 brikker/dåser)
                • 1 ½ dl. vand
              • Trin 12 af 16

                Læg låg på og bring det hele i kog. Skru så ned til lav varme. Lad sovsen koge i cirka 15-20 minutter. Rør undervejs, så sovsen ikke brænder på. Hvis sovsen bliver for tør, så tilsæt lidt vand.

              • Trin 13 af 16

                Smag til med salt og peber.

              • Trin 14 af 16

                Spaghetti: Kom 4 ½ liter vand og salt i en stor gryde. Tænd for høj varme og læg låg på. Når vandet koger, så kom spaghettien i. Skru ned på middel varme. Læs på pakken, hvor lang tid den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.

                • 2 ¼ tsk. salt
                • 600 g. fuldkorns-spaghetti
              • Trin 15 af 16

                Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld vand og spaghetti i og lad det dryppe af.

              • Trin 16 af 16

                Servering: Servér spaghettien med tomatsovs og revet parmesan på toppen.

                • 6 spsk. revet parmesan-ost
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                I Italien er de vilde med spaghetti med en god hjemmelavet tomatsovs! De sørger for at stoppe sovsen til randen med god smag. Den gode smag får du også her i GoCooks version af spaghetti med tomatsovs. Og så er den klima-venlig! Tomatsovs er nemlig 19 gange bedre for klimaet end kødsovs. Tip: Du kan stege en plantefars og tilføje den til tomatsovsen. Se på pakken, hvordan du gør.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Tomatsovs:

                  • 1 ½ løg
                  • 4 ½ fed hvidløg
                  • 1 ½ peberfrugt
                  • 4 ½ gulerod
                  • 3 dl. persille
                  • 4 ½ spsk. røde linser
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 1 ½ tsk. chiliflager
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • Ca. 1200 g. hakkede tomater (3 brikker/dåser)
                  • 1 ½ dl. vand

                  Tilbehør:

                  • 2 ¼ tsk. salt
                  • 600 g. fuldkorns-spaghetti
                  • 6 spsk. revet parmesan-ost

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 decilitermål
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 skærebræt
                  • 1 rivejern
                  • 1 tallerken
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 2 store gryder med låg
                  • 1 grydeske
                  • 1 dørsla

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tomatsovs: Pil og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  4. Skyl og rens peberfrugten for kerner og hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
                  5. Skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
                  6. Skyl persillen i en skål med vand. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  7. Hak persillen groft. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
                  8. Skyl de røde linser under koldt vand, til vandet, der løber fra, ser rent ud.
                  9. Kom olie i en gryde og varm den op til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden. Steg i 2 minutter, til de begynder at tage farve.
                  10. Kom gulerødder og peberfrugt i gryden. Rør rundt og steg i 2 minutter.
                  11. Kom røde linser, chiliflager, salt, peber, hakkede tomater, hakket persille og vand i gryden. Rør rundt.
                  12. Læg låg på og bring det hele i kog. Skru så ned til lav varme. Lad sovsen koge i cirka 15-20 minutter. Rør undervejs, så sovsen ikke brænder på. Hvis sovsen bliver for tør, så tilsæt lidt vand.
                  13. Smag til med salt og peber.
                  14. Spaghetti: Kom 4 ½ liter vand og salt i en stor gryde. Tænd for høj varme og læg låg på. Når vandet koger, så kom spaghettien i. Skru ned på middel varme. Læs på pakken, hvor lang tid den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
                  15. Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld vand og spaghetti i og lad det dryppe af.
                  16. Servering: Servér spaghettien med tomatsovs og revet parmesan på toppen.