Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Pasta:

3.

Pasta: Fyld en gryde med vand og salt. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kom spaghettien i, når vandet koger. Læs på pakken, hvor længe den skal koge. Se videoen.

Steg bacon:

4.

Skær baconskiverne i strimler.
Skær baconskiverne i strimler.
Skær baconskiverne i strimler.

5.

Varm en stegepande op, og fordel baconstrimlerne på. Steg dem helt sprøde og gyldne ved middel varme.

6.

Kom madpapir på en tallerken. Læg de sprøde baconstrimler herpå, så fedtet kan dryppe af.

Pasta - fortsat:

7.

Stil et dørslag i køkkenvasken, og hæld spaghettien og kogevandet i dørslaget. Kom spaghettien tilbage i gryden. Lad den stå på med låg på. Stil ikke gryden tilbage på kogepladen, så brænder spaghettien fast i bunden.
Stil et dørslag i køkkenvasken, og hæld spaghettien og kogevandet i dørslaget. Kom spaghettien tilbage i gryden. Lad den stå på med låg på. Stil ikke gryden tilbage på kogepladen, så brænder spaghettien fast i bunden.

Sovs:

8.

Slå et æg ud i et glas, og hæld det op i en skål. Gentag måde med de andre æg. Se videoen.

Slå et æg ud i et glas, og hæld det op i en skål. Gentag måde med de andre æg. Se videoen.

Slå et æg ud i et glas, og hæld det op i en skål. Gentag med de andre æg. Se videoen.

9.

Pisk æggene sammen med gaffel, og tilsæt revet ost. Rør rundt.

10.

Pil, og pres hvidløgsfeddene ned i en stegepande. Tænd ikke for stegepanden endnu. Se videoen.

Pil, og pres hvidløgsfeddene ned i en stegepande. Tænd ikke for stegepanden endnu. Se videoen.

11.

Kom fløde, spinat, oregano, salt og peber på stegepanden. Varm op, til fløden begynder at koge, og spinaten er tøet op.

12.

Kom fløde-spinatblandingen op i gryden til pastaen. Bland det godt sammen.

13.

Kom ægge-osteblandingen og baconstrimlerne op i gryden til pastaen. Stil gryden på kogepladen. Tænd for middel varme.
Kom ægge-osteblandingen og baconstrimlerne op i gryden til pastaen. Stil gryden på kogepladen. Tænd for middel varme.

14.

Rør hele retten godt sammen. Smag til med salt eller peber. Retten er færdig, når den er tyk og cremet. Pynt med basilikum.

Næringsindhold per portion

Energi: 3325 kJ / 795 kcal

Protein: 18 %

Kulhydrat: 37 %

Fedt: 45 %

Heraf mættet fedt: 21,2 g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Pasta, koge

Pasta, koge

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Presse hvidløg

Presse hvidløg

Inspiration

Samlet tid: 35 min

Arbejdstid: 25 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 75 min

Arbejdstid: 75 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min