Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Elsker du italiensk mad, så elsker du sikkert også spaghetti carbonara. En enkel cremet ret, som kan laves på næsten ingen tid.

        Tip: Hvis din pasta bliver klistret og stiv inden servering, kan du bløde den op på en stegepande med lidt varm mælk.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 3325 kJ / 795 kcal
        • Protein: 18 %
        • Kulhydrat: 37 %
        • Fedt: 45 %
        • Heraf mættet fedt: 21,2 g
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 14

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 14

        Find alle ingredienser frem.

        Bacon:

        • 65 g. bacon i skiver

        Pasta:

        • 200 g. spaghetti
        • 2 l. vand
        • ½ tsk. salt

        Sovs:

        • 1 ½ æg
        • 85 g. revet ost
        • 1 fed hvidløg
        • ¾ dl. piskefløde
        • 2 ½ kugler frossent spinat
        • 1 tsk. oregano, tørret
        • ½ stk. salt
        • ¼ tsk. peber
        • Frisk basilikum til pynt
      • Trin 3 af 14

        Pasta: Fyld en gryde med vand og salt. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kom spaghettien i, når vandet koger. Læs på pakken, hvor længe den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.

        • 200 g. spaghetti
        • 2 l. vand
        • ½ tsk. salt
      • Trin 4 af 14

        Skær baconskiverne i strimler.

        • 65 g. bacon i skiver
      • Trin 5 af 14

        Varm en stegepande op, og fordel baconstrimlerne på. Steg dem helt sprøde og gyldne ved middel varme.

      • Trin 6 af 14

        Kom madpapir på en tallerken. Læg de sprøde baconstrimler herpå, så fedtet kan dryppe af.

      • Trin 7 af 14

        Stil et dørslag i køkkenvasken, og hæld spaghettien og kogevandet i dørslaget. Kom spaghettien tilbage i gryden. Lad den stå på med låg på. Stil ikke gryden tilbage på kogepladen, så brænder spaghettien fast i bunden.

      • Trin 8 af 14

        Sovs: Slå et æg ud i et glas, og hæld det op i en skål. Gentag med de andre æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.

        • 1 ½ æg
        • 85 g. revet ost
      • Trin 9 af 14

        Pisk æggene sammen med gaffel, og tilsæt revet ost. Rør rundt.

        • Frisk basilikum til pynt
      • Trin 10 af 14

        Pil, og pres hvidløgsfeddene ned i en stegepande. Tænd ikke for stegepanden endnu.

        • 1 fed hvidløg
      • Trin 11 af 14

        Kom fløde, spinat, oregano, salt og peber på stegepanden. Varm op, til fløden begynder at koge, og spinaten er tøet op.

        • ¾ dl. piskefløde
        • 2 ½ kugler frossent spinat
        • 1 tsk. oregano, tørret
        • ½ stk. salt
        • ¼ tsk. peber
      • Trin 12 af 14

        Kom fløde-spinatblandingen op i gryden til pastaen. Bland det godt sammen.

      • Trin 13 af 14

        Kom ægge-osteblandingen og baconstrimlerne op i gryden til pastaen. Stil gryden på kogepladen. Tænd for middel varme.

      • Trin 14 af 14

        Rør hele retten godt sammen. Smag til med salt eller peber. Retten er færdig, når den er tyk og cremet. Pynt med basilikum.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Elsker du italiensk mad, så elsker du sikkert også spaghetti carbonara. En enkel cremet ret, som kan laves på næsten ingen tid.

        Tip: Hvis din pasta bliver klistret og stiv inden servering, kan du bløde den op på en stegepande med lidt varm mælk.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Bacon:

          • 65 g. bacon i skiver

          Pasta:

          • 200 g. spaghetti
          • 2 l. vand
          • ½ tsk. salt

          Sovs:

          • 1 ½ æg
          • 85 g. revet ost
          • 1 fed hvidløg
          • ¾ dl. piskefløde
          • 2 ½ kugler frossent spinat
          • 1 tsk. oregano, tørret
          • ½ stk. salt
          • ¼ tsk. peber
          • Frisk basilikum til pynt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 teske
          • 1 decilitermål
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 stegepande
          • 1 spatel
          • 1 tallerken
          • Madpapir
          • 1 mellem gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 dørslag
          • 1 lille skål
          • 1 gaffel
          • 1 dyb stegepande
          • 1 hvidløgspresser

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienser frem.
          3. Pasta: Fyld en gryde med vand og salt. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kom spaghettien i, når vandet koger. Læs på pakken, hvor længe den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
          4. Skær baconskiverne i strimler.
          5. Varm en stegepande op, og fordel baconstrimlerne på. Steg dem helt sprøde og gyldne ved middel varme.
          6. Kom madpapir på en tallerken. Læg de sprøde baconstrimler herpå, så fedtet kan dryppe af.
          7. Stil et dørslag i køkkenvasken, og hæld spaghettien og kogevandet i dørslaget. Kom spaghettien tilbage i gryden. Lad den stå på med låg på. Stil ikke gryden tilbage på kogepladen, så brænder spaghettien fast i bunden.
          8. Sovs: Slå et æg ud i et glas, og hæld det op i en skål. Gentag med de andre æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
          9. Pisk æggene sammen med gaffel, og tilsæt revet ost. Rør rundt.
          10. Pil, og pres hvidløgsfeddene ned i en stegepande. Tænd ikke for stegepanden endnu.
          11. Kom fløde, spinat, oregano, salt og peber på stegepanden. Varm op, til fløden begynder at koge, og spinaten er tøet op.
          12. Kom fløde-spinatblandingen op i gryden til pastaen. Bland det godt sammen.
          13. Kom ægge-osteblandingen og baconstrimlerne op i gryden til pastaen. Stil gryden på kogepladen. Tænd for middel varme.
          14. Rør hele retten godt sammen. Smag til med salt eller peber. Retten er færdig, når den er tyk og cremet. Pynt med basilikum.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Elsker du italiensk mad, så elsker du sikkert også spaghetti carbonara. En enkel cremet ret, som kan laves på næsten ingen tid.

            Tip: Hvis din pasta bliver klistret og stiv inden servering, kan du bløde den op på en stegepande med lidt varm mælk.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 3325 kJ / 795 kcal
            • Protein: 18 %
            • Kulhydrat: 37 %
            • Fedt: 45 %
            • Heraf mættet fedt: 21,2 g
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 14

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 14

            Find alle ingredienser frem.

            Bacon:

            • 125 g. bacon i skiver

            Pasta:

            • 400 g. spaghetti
            • 4 l. vand
            • 1 tsk. salt

            Sovs:

            • 3 æg
            • 175 g. reven ost
            • 2 fed hvidløg
            • 1 ½ dl. piskefløde
            • 5 kugler frossent spinat
            • 2 tsk. oregano, tørret
            • 1 stk. salt
            • ½ tsk. peber
            • Frisk basilikum til pynt
          • Trin 3 af 14

            Pasta: Fyld en gryde med vand og salt. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kom spaghettien i, når vandet koger. Læs på pakken, hvor længe den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.

            • 400 g. spaghetti
            • 4 l. vand
            • 1 tsk. salt
          • Trin 4 af 14

            Skær baconskiverne i strimler.

            • 125 g. bacon i skiver
          • Trin 5 af 14

            Varm en stegepande op, og fordel baconstrimlerne på. Steg dem helt sprøde og gyldne ved middel varme.

          • Trin 6 af 14

            Kom madpapir på en tallerken. Læg de sprøde baconstrimler herpå, så fedtet kan dryppe af.

          • Trin 7 af 14

            Stil et dørslag i køkkenvasken, og hæld spaghettien og kogevandet i dørslaget. Kom spaghettien tilbage i gryden. Lad den stå på med låg på. Stil ikke gryden tilbage på kogepladen, så brænder spaghettien fast i bunden.

          • Trin 8 af 14

            Sovs: Slå et æg ud i et glas, og hæld det op i en skål. Gentag måde med de andre æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.

            • 3 æg
            • 175 g. reven ost
          • Trin 9 af 14

            Pisk æggene sammen med gaffel, og tilsæt revet ost. Rør rundt.

            • Frisk basilikum til pynt
          • Trin 10 af 14

            Pil, og pres hvidløgsfeddene ned i en stegepande. Tænd ikke for stegepanden endnu.

            • 2 fed hvidløg
          • Trin 11 af 14

            Kom fløde, spinat, oregano, salt og peber på stegepanden. Varm op, til fløden begynder at koge, og spinaten er tøet op.

            • 1 ½ dl. piskefløde
            • 5 kugler frossent spinat
            • 2 tsk. oregano, tørret
            • 1 stk. salt
            • ½ tsk. peber
          • Trin 12 af 14

            Kom fløde-spinatblandingen op i gryden til pastaen. Bland det godt sammen.

          • Trin 13 af 14

            Kom ægge-osteblandingen og baconstrimlerne op i gryden til pastaen. Stil gryden på kogepladen. Tænd for middel varme.

          • Trin 14 af 14

            Rør hele retten godt sammen. Smag til med salt eller peber. Retten er færdig, når den er tyk og cremet. Pynt med basilikum.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Elsker du italiensk mad, så elsker du sikkert også spaghetti carbonara. En enkel cremet ret, som kan laves på næsten ingen tid.

            Tip: Hvis din pasta bliver klistret og stiv inden servering, kan du bløde den op på en stegepande med lidt varm mælk.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Bacon:

              • 125 g. bacon i skiver

              Pasta:

              • 400 g. spaghetti
              • 4 l. vand
              • 1 tsk. salt

              Sovs:

              • 3 æg
              • 175 g. reven ost
              • 2 fed hvidløg
              • 1 ½ dl. piskefløde
              • 5 kugler frossent spinat
              • 2 tsk. oregano, tørret
              • 1 stk. salt
              • ½ tsk. peber
              • Frisk basilikum til pynt

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 teske
              • 1 decilitermål
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 stegepande
              • 1 spatel
              • 1 tallerken
              • Madpapir
              • 1 stor gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 dørslag
              • 1 lille skål
              • 1 gaffel
              • 1 dyb stegepande
              • 1 hvidløgspresser

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienser frem.
              3. Pasta: Fyld en gryde med vand og salt. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kom spaghettien i, når vandet koger. Læs på pakken, hvor længe den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
              4. Skær baconskiverne i strimler.
              5. Varm en stegepande op, og fordel baconstrimlerne på. Steg dem helt sprøde og gyldne ved middel varme.
              6. Kom madpapir på en tallerken. Læg de sprøde baconstrimler herpå, så fedtet kan dryppe af.
              7. Stil et dørslag i køkkenvasken, og hæld spaghettien og kogevandet i dørslaget. Kom spaghettien tilbage i gryden. Lad den stå på med låg på. Stil ikke gryden tilbage på kogepladen, så brænder spaghettien fast i bunden.
              8. Sovs: Slå et æg ud i et glas, og hæld det op i en skål. Gentag måde med de andre æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
              9. Pisk æggene sammen med gaffel, og tilsæt revet ost. Rør rundt.
              10. Pil, og pres hvidløgsfeddene ned i en stegepande. Tænd ikke for stegepanden endnu.
              11. Kom fløde, spinat, oregano, salt og peber på stegepanden. Varm op, til fløden begynder at koge, og spinaten er tøet op.
              12. Kom fløde-spinatblandingen op i gryden til pastaen. Bland det godt sammen.
              13. Kom ægge-osteblandingen og baconstrimlerne op i gryden til pastaen. Stil gryden på kogepladen. Tænd for middel varme.
              14. Rør hele retten godt sammen. Smag til med salt eller peber. Retten er færdig, når den er tyk og cremet. Pynt med basilikum.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Elsker du italiensk mad, så elsker du sikkert også spaghetti carbonara. En enkel cremet ret, som kan laves på næsten ingen tid.

                Tip: Hvis din pasta bliver klistret og stiv inden servering, kan du bløde den op på en stegepande med lidt varm mælk.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 3325 kJ / 795 kcal
                • Protein: 18 %
                • Kulhydrat: 37 %
                • Fedt: 45 %
                • Heraf mættet fedt: 21,2 g
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 14

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 14

                Find alle ingredienser frem.

                Bacon:

                • 190 g. bacon i skiver

                Pasta:

                • 600 g. spaghetti
                • 6 l. vand
                • 1 ½ tsk. salt

                Sovs:

                • 4 ½ æg
                • 260 g. revet ost
                • 3 fed hvidløg
                • 2 ¼ dl. piskefløde
                • 7 ½ kugler frossent spinat
                • 3 tsk. oregano, tørret
                • 1 ½ stk. salt
                • ¾ tsk. peber
                • Frisk basilikum til pynt
              • Trin 3 af 14

                Pasta: Fyld en gryde med vand og salt. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kom spaghettien i, når vandet koger. Læs på pakken, hvor længe den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.

                • 600 g. spaghetti
                • 6 l. vand
                • 1 ½ tsk. salt
              • Trin 4 af 14

                Skær baconskiverne i strimler.

                • 190 g. bacon i skiver
              • Trin 5 af 14

                Varm en stegepande op, og fordel baconstrimlerne på. Steg dem helt sprøde og gyldne ved middel varme.

              • Trin 6 af 14

                Kom madpapir på en tallerken. Læg de sprøde baconstrimler herpå, så fedtet kan dryppe af.

              • Trin 7 af 14

                Stil et dørslag i køkkenvasken, og hæld spaghettien og kogevandet i dørslaget. Kom spaghettien tilbage i gryden. Lad den stå på med låg på. Stil ikke gryden tilbage på kogepladen, så brænder spaghettien fast i bunden.

              • Trin 8 af 14

                Sovs: Slå et æg ud i et glas, og hæld det op i en skål. Gentag måde med de andre æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.

                • 4 ½ æg
                • 260 g. revet ost
              • Trin 9 af 14

                Pisk æggene sammen med gaffel, og tilsæt revet ost. Rør rundt.

                • Frisk basilikum til pynt
              • Trin 10 af 14

                Pil, og pres hvidløgsfeddene ned i en stegepande. Tænd ikke for stegepanden endnu.

                • 3 fed hvidløg
              • Trin 11 af 14

                Kom fløde, spinat, oregano, salt og peber på stegepanden. Varm op, til fløden begynder at koge, og spinaten er tøet op.

                • 2 ¼ dl. piskefløde
                • 7 ½ kugler frossent spinat
                • 3 tsk. oregano, tørret
                • 1 ½ stk. salt
                • ¾ tsk. peber
              • Trin 12 af 14

                Kom fløde-spinatblandingen op i gryden til pastaen. Bland det godt sammen.

              • Trin 13 af 14

                Kom ægge-osteblandingen og baconstrimlerne op i gryden til pastaen. Stil gryden på kogepladen. Tænd for middel varme.

              • Trin 14 af 14

                Rør hele retten godt sammen. Smag til med salt eller peber. Retten er færdig, når den er tyk og cremet. Pynt med basilikum.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Elsker du italiensk mad, så elsker du sikkert også spaghetti carbonara. En enkel cremet ret, som kan laves på næsten ingen tid.

                Tip: Hvis din pasta bliver klistret og stiv inden servering, kan du bløde den op på en stegepande med lidt varm mælk.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Bacon:

                  • 190 g. bacon i skiver

                  Pasta:

                  • 600 g. spaghetti
                  • 6 l. vand
                  • 1 ½ tsk. salt

                  Sovs:

                  • 4 ½ æg
                  • 260 g. revet ost
                  • 3 fed hvidløg
                  • 2 ¼ dl. piskefløde
                  • 7 ½ kugler frossent spinat
                  • 3 tsk. oregano, tørret
                  • 1 ½ stk. salt
                  • ¾ tsk. peber
                  • Frisk basilikum til pynt

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 teske
                  • 1 decilitermål
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 stegepande
                  • 1 spatel
                  • 1 tallerken
                  • Madpapir
                  • 1 stor gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 dørslag
                  • 1 lille skål
                  • 1 gaffel
                  • 1 dyb stegepande
                  • 1 hvidløgspresser

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienser frem.
                  3. Pasta: Fyld en gryde med vand og salt. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kom spaghettien i, når vandet koger. Læs på pakken, hvor længe den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
                  4. Skær baconskiverne i strimler.
                  5. Varm en stegepande op, og fordel baconstrimlerne på. Steg dem helt sprøde og gyldne ved middel varme.
                  6. Kom madpapir på en tallerken. Læg de sprøde baconstrimler herpå, så fedtet kan dryppe af.
                  7. Stil et dørslag i køkkenvasken, og hæld spaghettien og kogevandet i dørslaget. Kom spaghettien tilbage i gryden. Lad den stå på med låg på. Stil ikke gryden tilbage på kogepladen, så brænder spaghettien fast i bunden.
                  8. Sovs: Slå et æg ud i et glas, og hæld det op i en skål. Gentag måde med de andre æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
                  9. Pisk æggene sammen med gaffel, og tilsæt revet ost. Rør rundt.
                  10. Pil, og pres hvidløgsfeddene ned i en stegepande. Tænd ikke for stegepanden endnu.
                  11. Kom fløde, spinat, oregano, salt og peber på stegepanden. Varm op, til fløden begynder at koge, og spinaten er tøet op.
                  12. Kom fløde-spinatblandingen op i gryden til pastaen. Bland det godt sammen.
                  13. Kom ægge-osteblandingen og baconstrimlerne op i gryden til pastaen. Stil gryden på kogepladen. Tænd for middel varme.
                  14. Rør hele retten godt sammen. Smag til med salt eller peber. Retten er færdig, når den er tyk og cremet. Pynt med basilikum.