Spaghetti carbonara
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Elsker du italiensk mad, så elsker du sikkert også spaghetti carbonara. En enkel cremet ret, som kan laves på næsten ingen tid.
Tip: Hvis din pasta bliver klistret og stiv inden servering, kan du bløde den op på en stegepande med lidt varm mælk.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 3325 kJ / 795 kcal
- Protein: 18 %
- Kulhydrat: 37 %
- Fedt: 45 %
- Heraf mættet fedt: 21,2 g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Bacon:
- 65 g. bacon i skiver
Pasta:
- 200 g. spaghetti
- 2 l. vand
- ½ tsk. salt
Sovs:
- 1 ½ æg
- 85 g. revet ost
- 1 fed hvidløg
- ¾ dl. piskefløde
- 2 ½ kugler frossent spinat
- 1 tsk. oregano, tørret
- ½ stk. salt
- ¼ tsk. peber
- Frisk basilikum til pynt
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 tallerken
- Madpapir
- 1 mellem gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 lille skål
- 1 gaffel
- 1 dyb stegepande
- 1 hvidløgspresser
Sådan gør du
- Trin 1 af 14
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 14
Find alle ingredienser frem.
Bacon:
- 65 g. bacon i skiver
Pasta:
- 200 g. spaghetti
- 2 l. vand
- ½ tsk. salt
Sovs:
- 1 ½ æg
- 85 g. revet ost
- 1 fed hvidløg
- ¾ dl. piskefløde
- 2 ½ kugler frossent spinat
- 1 tsk. oregano, tørret
- ½ stk. salt
- ¼ tsk. peber
- Frisk basilikum til pynt
- Trin 3 af 14
Pasta: Fyld en gryde med vand og salt. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kom spaghettien i, når vandet koger. Læs på pakken, hvor længe den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
- 200 g. spaghetti
- 2 l. vand
- ½ tsk. salt
- Trin 4 af 14
Skær baconskiverne i strimler.
- 65 g. bacon i skiver
- Trin 5 af 14
Varm en stegepande op, og fordel baconstrimlerne på. Steg dem helt sprøde og gyldne ved middel varme.
- Trin 6 af 14
Kom madpapir på en tallerken. Læg de sprøde baconstrimler herpå, så fedtet kan dryppe af.
- Trin 7 af 14
Stil et dørslag i køkkenvasken, og hæld spaghettien og kogevandet i dørslaget. Kom spaghettien tilbage i gryden. Lad den stå på med låg på. Stil ikke gryden tilbage på kogepladen, så brænder spaghettien fast i bunden.
- Trin 8 af 14
Sovs: Slå et æg ud i et glas, og hæld det op i en skål. Gentag med de andre æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- 1 ½ æg
- 85 g. revet ost
- Trin 9 af 14
Pisk æggene sammen med gaffel, og tilsæt revet ost. Rør rundt.
- Frisk basilikum til pynt
- Trin 10 af 14
Pil, og pres hvidløgsfeddene ned i en stegepande. Tænd ikke for stegepanden endnu.
- 1 fed hvidløg
- Trin 11 af 14
Kom fløde, spinat, oregano, salt og peber på stegepanden. Varm op, til fløden begynder at koge, og spinaten er tøet op.
- ¾ dl. piskefløde
- 2 ½ kugler frossent spinat
- 1 tsk. oregano, tørret
- ½ stk. salt
- ¼ tsk. peber
- Trin 12 af 14
Kom fløde-spinatblandingen op i gryden til pastaen. Bland det godt sammen.
- Trin 13 af 14
Kom ægge-osteblandingen og baconstrimlerne op i gryden til pastaen. Stil gryden på kogepladen. Tænd for middel varme.
- Trin 14 af 14
Rør hele retten godt sammen. Smag til med salt eller peber. Retten er færdig, når den er tyk og cremet. Pynt med basilikum.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Elsker du italiensk mad, så elsker du sikkert også spaghetti carbonara. En enkel cremet ret, som kan laves på næsten ingen tid.
Tip: Hvis din pasta bliver klistret og stiv inden servering, kan du bløde den op på en stegepande med lidt varm mælk.
Du skal bruge
Ingredienser
Bacon:
- 65 g. bacon i skiver
Pasta:
- 200 g. spaghetti
- 2 l. vand
- ½ tsk. salt
Sovs:
- 1 ½ æg
- 85 g. revet ost
- 1 fed hvidløg
- ¾ dl. piskefløde
- 2 ½ kugler frossent spinat
- 1 tsk. oregano, tørret
- ½ stk. salt
- ¼ tsk. peber
- Frisk basilikum til pynt
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 tallerken
- Madpapir
- 1 mellem gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 lille skål
- 1 gaffel
- 1 dyb stegepande
- 1 hvidløgspresser
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienser frem.
- Pasta: Fyld en gryde med vand og salt. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kom spaghettien i, når vandet koger. Læs på pakken, hvor længe den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
- Skær baconskiverne i strimler.
- Varm en stegepande op, og fordel baconstrimlerne på. Steg dem helt sprøde og gyldne ved middel varme.
- Kom madpapir på en tallerken. Læg de sprøde baconstrimler herpå, så fedtet kan dryppe af.
- Stil et dørslag i køkkenvasken, og hæld spaghettien og kogevandet i dørslaget. Kom spaghettien tilbage i gryden. Lad den stå på med låg på. Stil ikke gryden tilbage på kogepladen, så brænder spaghettien fast i bunden.
- Sovs: Slå et æg ud i et glas, og hæld det op i en skål. Gentag med de andre æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- Pisk æggene sammen med gaffel, og tilsæt revet ost. Rør rundt.
- Pil, og pres hvidløgsfeddene ned i en stegepande. Tænd ikke for stegepanden endnu.
- Kom fløde, spinat, oregano, salt og peber på stegepanden. Varm op, til fløden begynder at koge, og spinaten er tøet op.
- Kom fløde-spinatblandingen op i gryden til pastaen. Bland det godt sammen.
- Kom ægge-osteblandingen og baconstrimlerne op i gryden til pastaen. Stil gryden på kogepladen. Tænd for middel varme.
- Rør hele retten godt sammen. Smag til med salt eller peber. Retten er færdig, når den er tyk og cremet. Pynt med basilikum.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Elsker du italiensk mad, så elsker du sikkert også spaghetti carbonara. En enkel cremet ret, som kan laves på næsten ingen tid.
Tip: Hvis din pasta bliver klistret og stiv inden servering, kan du bløde den op på en stegepande med lidt varm mælk.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 3325 kJ / 795 kcal
- Protein: 18 %
- Kulhydrat: 37 %
- Fedt: 45 %
- Heraf mættet fedt: 21,2 g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Bacon:
- 125 g. bacon i skiver
Pasta:
- 400 g. spaghetti
- 4 l. vand
- 1 tsk. salt
Sovs:
- 3 æg
- 175 g. revet ost
- 2 fed hvidløg
- 1 ½ dl. piskefløde
- 5 kugler frossent spinat
- 2 tsk. oregano, tørret
- 1 stk. salt
- ½ tsk. peber
- Frisk basilikum til pynt
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 tallerken
- Madpapir
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 lille skål
- 1 gaffel
- 1 dyb stegepande
- 1 hvidløgspresser
Sådan gør du
- Trin 1 af 14
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 14
Find alle ingredienser frem.
Bacon:
- 125 g. bacon i skiver
Pasta:
- 400 g. spaghetti
- 4 l. vand
- 1 tsk. salt
Sovs:
- 3 æg
- 175 g. reven ost
- 2 fed hvidløg
- 1 ½ dl. piskefløde
- 5 kugler frossent spinat
- 2 tsk. oregano, tørret
- 1 stk. salt
- ½ tsk. peber
- Frisk basilikum til pynt
- Trin 3 af 14
Pasta: Fyld en gryde med vand og salt. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kom spaghettien i, når vandet koger. Læs på pakken, hvor længe den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
- 400 g. spaghetti
- 4 l. vand
- 1 tsk. salt
- Trin 4 af 14
Skær baconskiverne i strimler.
- 125 g. bacon i skiver
- Trin 5 af 14
Varm en stegepande op, og fordel baconstrimlerne på. Steg dem helt sprøde og gyldne ved middel varme.
- Trin 6 af 14
Kom madpapir på en tallerken. Læg de sprøde baconstrimler herpå, så fedtet kan dryppe af.
- Trin 7 af 14
Stil et dørslag i køkkenvasken, og hæld spaghettien og kogevandet i dørslaget. Kom spaghettien tilbage i gryden. Lad den stå på med låg på. Stil ikke gryden tilbage på kogepladen, så brænder spaghettien fast i bunden.
- Trin 8 af 14
Sovs: Slå et æg ud i et glas, og hæld det op i en skål. Gentag måde med de andre æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- 3 æg
- 175 g. reven ost
- Trin 9 af 14
Pisk æggene sammen med gaffel, og tilsæt revet ost. Rør rundt.
- Frisk basilikum til pynt
- Trin 10 af 14
Pil, og pres hvidløgsfeddene ned i en stegepande. Tænd ikke for stegepanden endnu.
- 2 fed hvidløg
- Trin 11 af 14
Kom fløde, spinat, oregano, salt og peber på stegepanden. Varm op, til fløden begynder at koge, og spinaten er tøet op.
- 1 ½ dl. piskefløde
- 5 kugler frossent spinat
- 2 tsk. oregano, tørret
- 1 stk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 12 af 14
Kom fløde-spinatblandingen op i gryden til pastaen. Bland det godt sammen.
- Trin 13 af 14
Kom ægge-osteblandingen og baconstrimlerne op i gryden til pastaen. Stil gryden på kogepladen. Tænd for middel varme.
- Trin 14 af 14
Rør hele retten godt sammen. Smag til med salt eller peber. Retten er færdig, når den er tyk og cremet. Pynt med basilikum.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Elsker du italiensk mad, så elsker du sikkert også spaghetti carbonara. En enkel cremet ret, som kan laves på næsten ingen tid.
Tip: Hvis din pasta bliver klistret og stiv inden servering, kan du bløde den op på en stegepande med lidt varm mælk.
Du skal bruge
Ingredienser
Bacon:
- 125 g. bacon i skiver
Pasta:
- 400 g. spaghetti
- 4 l. vand
- 1 tsk. salt
Sovs:
- 3 æg
- 175 g. reven ost
- 2 fed hvidløg
- 1 ½ dl. piskefløde
- 5 kugler frossent spinat
- 2 tsk. oregano, tørret
- 1 stk. salt
- ½ tsk. peber
- Frisk basilikum til pynt
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 tallerken
- Madpapir
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 lille skål
- 1 gaffel
- 1 dyb stegepande
- 1 hvidløgspresser
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienser frem.
- Pasta: Fyld en gryde med vand og salt. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kom spaghettien i, når vandet koger. Læs på pakken, hvor længe den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
- Skær baconskiverne i strimler.
- Varm en stegepande op, og fordel baconstrimlerne på. Steg dem helt sprøde og gyldne ved middel varme.
- Kom madpapir på en tallerken. Læg de sprøde baconstrimler herpå, så fedtet kan dryppe af.
- Stil et dørslag i køkkenvasken, og hæld spaghettien og kogevandet i dørslaget. Kom spaghettien tilbage i gryden. Lad den stå på med låg på. Stil ikke gryden tilbage på kogepladen, så brænder spaghettien fast i bunden.
- Sovs: Slå et æg ud i et glas, og hæld det op i en skål. Gentag måde med de andre æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- Pisk æggene sammen med gaffel, og tilsæt revet ost. Rør rundt.
- Pil, og pres hvidløgsfeddene ned i en stegepande. Tænd ikke for stegepanden endnu.
- Kom fløde, spinat, oregano, salt og peber på stegepanden. Varm op, til fløden begynder at koge, og spinaten er tøet op.
- Kom fløde-spinatblandingen op i gryden til pastaen. Bland det godt sammen.
- Kom ægge-osteblandingen og baconstrimlerne op i gryden til pastaen. Stil gryden på kogepladen. Tænd for middel varme.
- Rør hele retten godt sammen. Smag til med salt eller peber. Retten er færdig, når den er tyk og cremet. Pynt med basilikum.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Elsker du italiensk mad, så elsker du sikkert også spaghetti carbonara. En enkel cremet ret, som kan laves på næsten ingen tid.
Tip: Hvis din pasta bliver klistret og stiv inden servering, kan du bløde den op på en stegepande med lidt varm mælk.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 3325 kJ / 795 kcal
- Protein: 18 %
- Kulhydrat: 37 %
- Fedt: 45 %
- Heraf mættet fedt: 21,2 g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Bacon:
- 190 g. bacon i skiver
Pasta:
- 600 g. spaghetti
- 6 l. vand
- 1 ½ tsk. salt
Sovs:
- 4 ½ æg
- 260 g. revet ost
- 3 fed hvidløg
- 2 ¼ dl. piskefløde
- 7 ½ kugler frossent spinat
- 3 tsk. oregano, tørret
- 1 ½ stk. salt
- ¾ tsk. peber
- Frisk basilikum til pynt
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 tallerken
- Madpapir
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 lille skål
- 1 gaffel
- 1 dyb stegepande
- 1 hvidløgspresser
Sådan gør du
- Trin 1 af 14
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 14
Find alle ingredienser frem.
Bacon:
- 190 g. bacon i skiver
Pasta:
- 600 g. spaghetti
- 6 l. vand
- 1 ½ tsk. salt
Sovs:
- 4 ½ æg
- 260 g. revet ost
- 3 fed hvidløg
- 2 ¼ dl. piskefløde
- 7 ½ kugler frossent spinat
- 3 tsk. oregano, tørret
- 1 ½ stk. salt
- ¾ tsk. peber
- Frisk basilikum til pynt
- Trin 3 af 14
Pasta: Fyld en gryde med vand og salt. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kom spaghettien i, når vandet koger. Læs på pakken, hvor længe den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
- 600 g. spaghetti
- 6 l. vand
- 1 ½ tsk. salt
- Trin 4 af 14
Skær baconskiverne i strimler.
- 190 g. bacon i skiver
- Trin 5 af 14
Varm en stegepande op, og fordel baconstrimlerne på. Steg dem helt sprøde og gyldne ved middel varme.
- Trin 6 af 14
Kom madpapir på en tallerken. Læg de sprøde baconstrimler herpå, så fedtet kan dryppe af.
- Trin 7 af 14
Stil et dørslag i køkkenvasken, og hæld spaghettien og kogevandet i dørslaget. Kom spaghettien tilbage i gryden. Lad den stå på med låg på. Stil ikke gryden tilbage på kogepladen, så brænder spaghettien fast i bunden.
- Trin 8 af 14
Sovs: Slå et æg ud i et glas, og hæld det op i en skål. Gentag måde med de andre æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- 4 ½ æg
- 260 g. revet ost
- Trin 9 af 14
Pisk æggene sammen med gaffel, og tilsæt revet ost. Rør rundt.
- Frisk basilikum til pynt
- Trin 10 af 14
Pil, og pres hvidløgsfeddene ned i en stegepande. Tænd ikke for stegepanden endnu.
- 3 fed hvidløg
- Trin 11 af 14
Kom fløde, spinat, oregano, salt og peber på stegepanden. Varm op, til fløden begynder at koge, og spinaten er tøet op.
- 2 ¼ dl. piskefløde
- 7 ½ kugler frossent spinat
- 3 tsk. oregano, tørret
- 1 ½ stk. salt
- ¾ tsk. peber
- Trin 12 af 14
Kom fløde-spinatblandingen op i gryden til pastaen. Bland det godt sammen.
- Trin 13 af 14
Kom ægge-osteblandingen og baconstrimlerne op i gryden til pastaen. Stil gryden på kogepladen. Tænd for middel varme.
- Trin 14 af 14
Rør hele retten godt sammen. Smag til med salt eller peber. Retten er færdig, når den er tyk og cremet. Pynt med basilikum.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Elsker du italiensk mad, så elsker du sikkert også spaghetti carbonara. En enkel cremet ret, som kan laves på næsten ingen tid.
Tip: Hvis din pasta bliver klistret og stiv inden servering, kan du bløde den op på en stegepande med lidt varm mælk.
Du skal bruge
Ingredienser
Bacon:
- 190 g. bacon i skiver
Pasta:
- 600 g. spaghetti
- 6 l. vand
- 1 ½ tsk. salt
Sovs:
- 4 ½ æg
- 260 g. revet ost
- 3 fed hvidløg
- 2 ¼ dl. piskefløde
- 7 ½ kugler frossent spinat
- 3 tsk. oregano, tørret
- 1 ½ stk. salt
- ¾ tsk. peber
- Frisk basilikum til pynt
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 tallerken
- Madpapir
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 lille skål
- 1 gaffel
- 1 dyb stegepande
- 1 hvidløgspresser
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienser frem.
- Pasta: Fyld en gryde med vand og salt. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kom spaghettien i, når vandet koger. Læs på pakken, hvor længe den skal koge. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
- Skær baconskiverne i strimler.
- Varm en stegepande op, og fordel baconstrimlerne på. Steg dem helt sprøde og gyldne ved middel varme.
- Kom madpapir på en tallerken. Læg de sprøde baconstrimler herpå, så fedtet kan dryppe af.
- Stil et dørslag i køkkenvasken, og hæld spaghettien og kogevandet i dørslaget. Kom spaghettien tilbage i gryden. Lad den stå på med låg på. Stil ikke gryden tilbage på kogepladen, så brænder spaghettien fast i bunden.
- Sovs: Slå et æg ud i et glas, og hæld det op i en skål. Gentag måde med de andre æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- Pisk æggene sammen med gaffel, og tilsæt revet ost. Rør rundt.
- Pil, og pres hvidløgsfeddene ned i en stegepande. Tænd ikke for stegepanden endnu.
- Kom fløde, spinat, oregano, salt og peber på stegepanden. Varm op, til fløden begynder at koge, og spinaten er tøet op.
- Kom fløde-spinatblandingen op i gryden til pastaen. Bland det godt sammen.
- Kom ægge-osteblandingen og baconstrimlerne op i gryden til pastaen. Stil gryden på kogepladen. Tænd for middel varme.
- Rør hele retten godt sammen. Smag til med salt eller peber. Retten er færdig, når den er tyk og cremet. Pynt med basilikum.
-