Sandwich-toast med chorizo og cheddar

Sandwich-toast med chorizo og cheddar

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Skal toast altid være med skinke og ost? Øh nej! Udvid dit toast-repertoire med denne her luksus-bandit, som minder lidt om pepperoni-pizza.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2180 kJ / 521 kcal
        • Protein: 17 %
        • Kulhydrat: 44 %
        • Fedt: 39 %
        • Heraf mættet fedt 12 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 6

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 6

        Find alle ingredienserne frem.

        • 4 skiver toastbrød
        • 3 tsk. pesto
        • 4 skiver cheddarost
        • 6 skiver chorizo-pølse
        • 1 håndfuld rucola eller spinatblade
      • Trin 3 af 6

        Smør to skiver toastbrød med 1-1½ teske pesto. Læg en skive cheddar, chorizo og så cheddar igen på den ene skive. Læg den anden skive toastbrød ovenpå.

        • 4 skiver toastbrød
        • 3 tsk. pesto
        • 4 skiver cheddarost
        • 6 skiver chorizo-pølse
      • Trin 4 af 6

        Gentag, til du har fire toast.

      • Trin 5 af 6

        Bag dine toast i en toast-maskine i 3-5 minutter, til de er sprøde og osten er smeltet.

      • Trin 6 af 6

        Skyl rucola eller spinat i et dørslag. Pynt dine toasts med rucola- eller spinatbladene.

        • 1 håndfuld rucola eller spinatblade
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Skal toast altid være med skinke og ost? Øh nej! Udvid dit toast-repertoire med denne her luksus-bandit, som minder lidt om pepperoni-pizza.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 4 skiver toastbrød
          • 3 tsk. pesto
          • 4 skiver cheddarost
          • 6 skiver chorizo-pølse
          • 1 håndfuld rucola eller spinatblade

           

          Køkkenredskaber

          • 1 smørekniv
          • 1 skærebræt
          • 1 toastmaskine
          • 1 dørslag

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Smør to skiver toastbrød med 1-1½ teske pesto. Læg en skive cheddar, chorizo og så cheddar igen på den ene skive. Læg den anden skive toastbrød ovenpå.
          4. Gentag, til du har fire toast.
          5. Bag dine toast i en toast-maskine i 3-5 minutter, til de er sprøde og osten er smeltet.
          6. Skyl rucola eller spinat i et dørslag. Pynt dine toasts med rucola- eller spinatbladene.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Skal toast altid være med skinke og ost? Øh nej! Udvid dit toast-repertoire med denne her luksus-bandit, som minder lidt om pepperoni-pizza.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2180 kJ / 521 kcal
            • Protein: 17 %
            • Kulhydrat: 44 %
            • Fedt: 39 %
            • Heraf mættet fedt 12 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 6

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 6

            Find alle ingredienserne frem.

            • 8 skiver toastbrød
            • 6 tsk. pesto
            • 8 skiver cheddarost
            • 12 skiver chorizo-pølse
            • 2 håndfulde rucola eller spinatblade
          • Trin 3 af 6

            Smør to skiver toastbrød med 1-1½ teske pesto. Læg en skive cheddar, chorizo og så cheddar igen på den ene skive. Læg den anden skive toastbrød ovenpå.

            • 8 skiver toastbrød
            • 6 tsk. pesto
            • 8 skiver cheddarost
            • 12 skiver chorizo-pølse
          • Trin 4 af 6

            Gentag, til du har fire toast.

          • Trin 5 af 6

            Bag dine toast i en toast-maskine i 3-5 minutter, til de er sprøde og osten er smeltet.

          • Trin 6 af 6

            Skyl rucola eller spinat i et dørslag. Pynt dine toasts med rucola- eller spinatbladene.

            • 2 håndfulde rucola eller spinatblade
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Skal toast altid være med skinke og ost? Øh nej! Udvid dit toast-repertoire med denne her luksus-bandit, som minder lidt om pepperoni-pizza.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 8 skiver toastbrød
              • 6 tsk. pesto
              • 8 skiver cheddarost
              • 12 skiver chorizo-pølse
              • 2 håndfulde rucola eller spinatblade

               

              Køkkenredskaber

              • 1 smørekniv
              • 1 skærebræt
              • 1 toastmaskine
              • 1 dørslag

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Smør to skiver toastbrød med 1-1½ teske pesto. Læg en skive cheddar, chorizo og så cheddar igen på den ene skive. Læg den anden skive toastbrød ovenpå.
              4. Gentag, til du har fire toast.
              5. Bag dine toast i en toast-maskine i 3-5 minutter, til de er sprøde og osten er smeltet.
              6. Skyl rucola eller spinat i et dørslag. Pynt dine toasts med rucola- eller spinatbladene.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Skal toast altid være med skinke og ost? Øh nej! Udvid dit toast-repertoire med denne her luksus-bandit, som minder lidt om pepperoni-pizza.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2180 kJ / 521 kcal
                • Protein: 17 %
                • Kulhydrat: 44 %
                • Fedt: 39 %
                • Heraf mættet fedt 12 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 6

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 6

                Find alle ingredienserne frem.

                • 12 skiver toastbrød
                • 9 tsk. pesto
                • 12 skiver cheddarost
                • 18 skiver chorizo-pølse
                • 3 håndfulde rucola eller spinatblade
              • Trin 3 af 6

                Smør to skiver toastbrød med 1-1½ teske pesto. Læg en skive cheddar, chorizo og så cheddar igen på den ene skive. Læg den anden skive toastbrød ovenpå.

                • 12 skiver toastbrød
                • 9 tsk. pesto
                • 12 skiver cheddarost
                • 18 skiver chorizo-pølse
              • Trin 4 af 6

                Gentag, til du har fire toast.

              • Trin 5 af 6

                Bag dine toast i en toast-maskine i 3-5 minutter, til de er sprøde og osten er smeltet.

              • Trin 6 af 6

                Skyl rucola eller spinat i et dørslag. Pynt dine toasts med rucola- eller spinatbladene.

                • 3 håndfulde rucola eller spinatblade
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Skal toast altid være med skinke og ost? Øh nej! Udvid dit toast-repertoire med denne her luksus-bandit, som minder lidt om pepperoni-pizza.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 12 skiver toastbrød
                  • 9 tsk. pesto
                  • 12 skiver cheddarost
                  • 18 skiver chorizo-pølse
                  • 3 håndfulde rucola eller spinatblade

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 smørekniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 toastmaskine
                  • 1 dørslag

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Smør to skiver toastbrød med 1-1½ teske pesto. Læg en skive cheddar, chorizo og så cheddar igen på den ene skive. Læg den anden skive toastbrød ovenpå.
                  4. Gentag, til du har fire toast.
                  5. Bag dine toast i en toast-maskine i 3-5 minutter, til de er sprøde og osten er smeltet.
                  6. Skyl rucola eller spinat i et dørslag. Pynt dine toasts med rucola- eller spinatbladene.